0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ще дадат мстото ти на друг.
E то това е ясно, а с мен какво ще се случи, питам аз вече два дни?
*
Аз друго да попитам.
След като вече сте звънели на някои момичета, а примерно на мен не, значи ли че не съм одобрена на първия етап и да чакам втория?
*
Документите са в процес на обработка
 от нашите партньори по проекта и сме
 започнали да осъществяваме контакт с
 някои кандидати за провеждане на безплатни
 прегледи в клиника "Надежда". За
 момента не е ясно дали тези кандидати ще бъдат
 подходящи за провеждане на лечението,
 тъй като по една или друга причина е
 възможно да имат някакви усложнения. За
 това не е изключено да се свържем и с
 други кандидати
, но персонално ще уведомим
 всеки един за окончателните
 резултати.
от това цитирано Мимка значи че все още не са окончателно избрани кандидатите :)  :crossfingers:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
Остава значи само да очакваме "персонално да ни уведомят". Дано!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Останалите остава да чакаме,и да се надяваме! :D
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
adi, мими, и на всички останали -  дано Ви се обадят! :D
« Последна редакция: Август 30, 2007, 22:58:43 pm от eganeva »
Ще се обадят, вЕрвайте ми....на 32 август  :lol: :lol: :lol:
Сори за откровения спам от моя страна, но просто въпроса е принципен !
Не ми дреме кой ще е одобрен (колкото повете , толкова повече, както казва Мечо Пух  :lol:), ама защо да се налага точно определено място и да се казва след като вече е дадена някаква в определена степен лична информация. Нима не беше по-добре всичко да е ясно от началото?!? Сега и кастинг - първи етап, втори етап....ми то май от касата по лесно ще си вземеш лекарства  :lol: Всичко много хубаво, ама защо някой, който е от друг град и има лекуващ лекар да ходи при нов, който си няма идея за проблемите му и тепърва ще се опознават? Това важи и за хора които са в София разбира се (само пътните и пътуването по раздрънканите ни пътища ще им е спестено :) ) Ако всичко е било само, за да си направят няк'ва си статистика, ОК. Ама айде няма нужда от поредната хубава, но в последствие силно недообмислена кауза, която излъга очакванията на поредните хора.
ОСтанете си със здраве и помислете над всички въпроси, които момичетата задават тук, а няма отговор. И не ми се обаждайте (не че ще стане, като дори един репорт на молбата не получих  :lol: ), не искам да губя от времето Ви да ме набирате. Наваксайте по-добре с пропуските, че иначе излагация става малко  :D
ПС: Дано не сме прави и дадете поне бегли отговори на всички, засипващи ви въпроси.  :)
Хейде сега, и във варна ще си имате 5, които предполагам ще правят във Варна щото им е по-удобно, и за търново някой писа и там ще има щастливки от коя фондация или дарител е няма значение, тука просто смятам че ако се избере клиника е редно да се избират пациенти които са се насочили на там или нямат нищо против да са там, но всички знаем че когато си направил един неуспешен опит, е добре и следвашия да е на същото място, защото вече се имат представа върху твоята реакция и т.н., изключвам случаите в които си крайно недоволен и за нищо на света не искаш да се върнеш в същата клинка. Това е редно да се вземе под внимание.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
Писанките ми бяха във връзка специално за Аристон, а не за информационната борса или каквото е там, на 1 септември. И 20 избрани за има за Варна, на мен лично ми е все тая, защото аз говорех за Аристона :) Че  е добре всичко да е ясно, а не на час по лъжичка. Така си мисля де. Иначе си е ясно че доста неща трябва да се вземат под внимание, като за мен лично такива "информационни борси" трябва да има в по малките градове, а не в големите. Защото като чуя за поредното момиче на което са правили "вътревагинална инсеминация" ей така за спорта, ми става лошо. :?
Ох, момичета, не искам да защитавам Аристонската инициатива, но се опитвам да ги разбера. И смятам, че избора на клиники-партньори е не само от страна на фондацията. Въпросната клиника трябва да се съгласи също с условията. Включително и с пренебрегването на настоящите си пациенти, заради аристонските.
 Второ, мисля, че ако дадена двойка наистина няма възможност да си позволи инвитро, ще е щастлива да и подарят процедурата, в която и да е клиника. И все пак става въпрос за д-р Стаменов, не за Табакова, примерно.
 Надявам се за следващия кръг да са по-в час и да има повече възможности за избор на лекар. Успех на одобрените! yahoo_17 yahoo_17
Писанките ми бяха във връзка специално за Аристон, а не за информационната борса или каквото е там, на 1 септември. И 20 избрани за има за Варна, на мен лично ми е все тая, защото аз говорех за Аристона :) Че  е добре всичко да е ясно, а не на час по лъжичка. Така си мисля де. Иначе си е ясно че доста неща трябва да се вземат под внимание, като за мен лично такива "информационни борси" трябва да има в по малките градове, а не в големите. Защото като чуя за поредното момиче на което са правили "вътревагинална инсеминация" ей така за спорта, ми става лошо. :?
съгласна съм, трябва ясен регламент, и да се вземат под внимание доста подробности.
Е, вий от малките градове както пише в цитат един във Варненската тема :lol:
не ми трябва лекар консултант от Тутракан или от Търново, нито от Стара Загора, смолян пък още по-малко. Няма кво да науча от него, отдавна пътувам по други градове.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
аз пък си мисля, че когато някой реши да направи нещо добро, не е нужно да го правим луд.ако нямаше такива фондации нямаше да има такива дебати, но нямаше и да има и помощ и щяхме да си пискаме "е що няма кой да помогне".Та в тоя ред на мисли, май не знаем точно какво искаме.
Винаги ми е било чудно, що Вечният въпрос е "защо не съм аз , а е Х".нека хората помагат защо е нужно да ги оплюваме.пак казвам, нито съм избрана, нито ще бъда.
Аристон-С, са дарители, тяхна е волята, как ще направят дарението, не е наша работа да го оспорваме.В крайна сметка всеки може да се откаже от услугите им.
Ако аз реша да дам на човека Х 5000 лева, за да си купи примерно мебели от магазин А, ама той ми каже, че няма да си ги купи от там, а от магазин В, то тогава няма да му дам нищо щот аз преценявам къде да ги похарчи и никой не е в състояние да ме упрекне що така правя -ми щот така съм решила.
Та, не е лошо да бъдем толерантни към дарителите, за да ги има.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ

Аристон-С е в пълно то си право ,за да решава каде и как ще си дари средствата!
И с това недоволство ,няма да привлечем повече дарители а само .......  .
« Последна редакция: Август 31, 2007, 08:27:31 am от adi »
Аз напълно съм съгласна с Bubata i Adi. Момичета нека не оплюваме някой който е рашил да помогне, макар и само на част от нас. Аз също не съм от късметлиите, но искрено се радвам за момичетата, които са одобрени и им желая успех в процедурите.Стискам палци!

Нека да се обединим и да подкрепим инициативата на фондация Аристон-С.

:bighug: :bighug: :bighug:

*
аз пък си мисля, че когато някой реши да направи нещо добро, не е нужно да го правим луд.ако нямаше такива фондации нямаше да има такива дебати, но нямаше и да има и помощ и щяхме да си пискаме "е що няма кой да помогне".Та в тоя ред на мисли, май не знаем точно какво искаме.
Винаги ми е било чудно, що Вечният въпрос е "защо не съм аз , а е Х".нека хората помагат защо е нужно да ги оплюваме.пак казвам, нито съм избрана, нито ще бъда.
Аристон-С, са дарители, тяхна е волята, как ще направят дарението, не е наша работа да го оспорваме.В крайна сметка всеки може да се откаже от услугите им.
Ако аз реша да дам на човека Х 5000 лева, за да си купи примерно мебели от магазин А, ама той ми каже, че няма да си ги купи от там, а от магазин В, то тогава няма да му дам нищо щот аз преценявам къде да ги похарчи и никой не е в състояние да ме упрекне що така правя -ми щот така съм решила.

:good_post: :good_post: :good_post:
*

Както казва народа "На харизан кон, зъбите не се гледат"  :wink:

Както казва народа "На харизан кон, зъбите не се гледат"  :wink:

Не е въпроса в харизания кон.
Мисля, че е нормално ако някой иска дда помогне на някого, да обяви още в началото ясни правила: " Ще се отпускат по толкова средства, по еди - какъв си начин, подборът ще става еди-как си, допълнителните ни условия са еди-какви си."
А информационната борса е много, много добро нещо, но може би трябва да се прави не в София и Варна, където са ин-витро центровете, а на други места, където хората не могат кръвен тест за бременност да си направят и вагинални УЗА няма.
*
Не е въпроса в харизания кон.
Мисля, че е нормално ако някой иска дда помогне на някого, да обяви още в началото ясни правила: " Ще се отпускат по толкова средства, по еди - какъв си начин, подборът ще става еди-как си, допълнителните ни условия са еди-какви си."
Радвам се, че все пак има хора които разбират за какво иде реч и че всичките тези писаници щяха да бъдат излишни, ако правилата бяха ясни още в началото.
 Alia_alia  :balk_21:
Не знам коня доколко ще е харизан,но можеше всичко да бъде много по-добре организирано и обмислено.
Не може да караш хората да чакат с месеци за важно за тях решение,да обявиш че до средата на септември ще има резултат и тихомълком да привикваш избраните хора на преглед при определен лекар.
Все пак някой дали ще обясни защо и по какъв принцип са избрани точно тези хора а други не са?
Чуствам се много тъпо,все пак ме крепеше надеждата, че ако не мога да я събера тази безумна за моите доходи сума от почти 6000лв има някой който иска да помогне и може би има шанс да не отиде още една година напразно.
*
Мисля, че ако Аристон С се откаже да помага тогава ще се чувствате най-добре!
Уморих се да чета изявления пълни със сарказъм и обвинения към хора които в крайна сметка никои не ги е задължил да ни помагат! Това не ви е здравната каса!
Защо е цялата тази злоба??? Сега ще помогнат на едни после на други! Защо им режете краката още преди да са проходили, защо??? Къде е цялата доброта, съпричастност и обич която лъхаше от този форум??? Всичко е фалш и лъжа!!!