Здравейте, момичета!
Бях описала накратко историята си под името barbaron0707.
Накратко - направих спонтанен аборт в 18 г.с. - спука ми се околоплодния мехур и ми изтекоха водите. На следващия ден - 01.06.07г. получих разкритие и след обилен кръвоизлив и никакви контракции и болки, ми направиха кюртаж / без упойка, защото бях хапнала десетина череши и пила 20гр. вода/. Физическата болка я забравих точно след 10 минути, но...... другата остана! Три дни плаках без почивка, но след много размисли/ живота ми през тези 3 дни мина като на кинолента с всички хубави и лоши мигове/, стигнахме до извода с мъжа ми, че животът все пак продължава.
Борбата продължава, защото се обичаме! И защото ЗНАМ, че ЩЕ си имаме бебе!
П.П. Забременях след второ инвитро след 10-11год стерилитет.
Вече се регистрирах и искам да попитам за няколко неща:
1. Колко време след кюртажа е нормално да кървиш?
2. Кога трябва да спаднат гърдите, защото при мен до вчера /5-ти ден след аборта/ не ме боляха, но днес от сутринта ги чувствам огромни, надути и са много болезнени, а също и твърди? Между другото пия капки "Метилергобревин" - 3х20капки.
3. Колко дни се пие антибиотик? Аз пих само 3 дни "Доксициклин".
4. Кога ви спаднаха коремчетата и въобще кога ви се въстановиха нормалните килограми?
5. Колко време след аборт може да се пробва за бебе, било по естествен начин, било чрез инвитро?
Май много започнах да питам, но ще ходя на преглед чак след около седмица, а това не са въпроси за по телефона. Благодаря, че ми отделихте от времето си!
Желая на всички момичета в този форум / включително и на себе си/, да си имат бебчетата, които заслужават и които толкова много желаят!
Късмет!