Каси, аз съм с Пег Перего. Много удобна и лека количка. С четири двойни малки гуми, които могат да се застопорят за да не се въртят. Много лесно се сгъва и разгъва - с една ръка. Живея на село и доста често ми се налага да минавам по черни пътища с камъни и се справям. Чиполиното са тежки и трудно маневрени, моята приятелка е с такава и макар с големи гуми ми е трудна. Гледайте количките да могат да стават в легнало положение, че доста летни не го позволяват.
За шишета, помпа, стерилизатор и АМ може да изчакате като родите. По-важно е да имате някой чифт дрехи особено, ако се искат такива за в болницата, защото ще ви трябват изпрани и изгладени. Шише може едно-две за всеки случай, те поне не са голяма инвестиция, както и биберон залъгалка, ако смятате да ползвате.
Крем за зърна почти задължително, Гармастан /с измиване/ или Лансинох, Авент /без измиване/, както и подплънки за кърма. Превръзки за в болницата и след това, аз си бях купила 4 пакета, като единият беше едни като памперс почти, водят се за родилки или нещо от този род. Нощници изобщо не е нужно, дори и в държавна болница да раждате. Такова е мазало след раждане, че просто няма смисъл, освен за гнусливите.
Всеки случай не оставяйте много неща за след това, освен ако човекът на който ще се доверите му нямате 100% доверие. Много е трудно всичко да се купи на един път. Бая обикаляне си е и време. Лично мнение!
Друго належащо не се сещам вмомента.