Каси, в нашия парк има една мама с близнаци със страхотна количка - бебетата са едно срещу друго, но предполагам, че не е купена оттук, защото друга подобна количка никога не съм виждала.
Подкрепям съвета на ман за колелата. съобразете се с терена, където ще возите бебетата. Примерно аз живея в редута и за нашите баири с хиляди дупки, количката с големи колела беше идеална. Имах Маг Ингланд принцес - големи колела, обръщаща се дръжка -огромно предимство, защото винаги можеш да наблюдаваш бебетои да го возиш така, че да не му грее слънце, 2 отделни борда за новородено и летен вариант, покривало, много джобове, възможност за отваряне на количката отзад при по-горещо време, но доста тежка. Продадох я преди няколко седмици и си купихме лятна, много лека. На Мия по някаква причина не й беше удобна количката в седналия вариант, но пък има много бебета, които си се возят предоволно в нея. Когато я купувах разсъждавах така: не съм сигурна дали ще имам друго бебе, така че не е оправдана финансово супер скъпата количка и търсих по-евтин вариант, но с добри отзиви.