0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
Re: Темата на бременните 4-та част!
« Отговор #320 -: Юни 22, 2007, 18:34:09 pm »
Абе аз не ям нищо което да дразни стомаха, ама явно матката много го притиска. И аз чаках да си минават от само себе си, ама вече втори ден след ядене и след като си изпия хапчетата, повръщам. Та за това търся някакъв лек, за да не си повръщам поне лекарствата. Благодаря ви, че толкова бързо се отзовахте.
 :grouphug2:
А това със содата го пробвах вчера вечерта. Точно след нея повърнах някъде след 10 минути.

Sia, повръщането може да не е от киселините ами точно от горещото време /на мен вчера също на два пъти ми се случи да повърна храната, която бях яла/ и от по-голямото количество храна, което си поела. Затова те съветвам да ядеш по по-мъничко, но по начесто. Мисля, че това ще ти реши проблема както с киселините и повръщането, така и с дискомфорта от притискането на стомаха от бебчо.

« Отговор #321 -: Юни 22, 2007, 19:10:29 pm »
Абе на мен ми вървяха киселини като пиех повече вода. Без да съм яла мазно, пържено, кисело или каквото да било, чиста вода!
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

« Отговор #322 -: Юни 22, 2007, 19:17:15 pm »
Абе на мен ми вървяха киселини като пиех повече вода. Без да съм яла мазно, пържено, кисело или каквото да било, чиста вода!
Ти си специален документ :lol:

Аз да питам - с какво може да се мажем против комари?
« Последна редакция: Юни 22, 2007, 19:31:04 pm от Mari_Pz »
*
« Отговор #323 -: Юни 22, 2007, 20:29:00 pm »
ZANZARIN - билков продукт срещу комари, за бебета,немски.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #324 -: Юни 22, 2007, 20:31:19 pm »

Ще ви кажа рецептата. Премествате се на последния възможен етаж, и си взимате куче-самоед! Ако някой иска Каси-давам я веднага. Добър пазач е!    :balk_600:

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #325 -: Юни 22, 2007, 21:02:40 pm »

Ще ви кажа рецептата. Премествате се на последния възможен етаж, и си взимате куче-самоед! Ако някой иска Каси-давам я веднага. Добър пазач е!    :balk_600:

Кога да дойдем да си я вземем :lol: Щото съм на последния етаж, пък си нямам самоед :(
Преди имах коли и немска овчарка, ама не пазаха от комари
*
« Отговор #326 -: Юни 22, 2007, 22:25:03 pm »
Момичета, как се справяте с жегата и ниското кръвно? На мен от вчера ми е ужасно лошо и ми се вие свят /с изключение на вечерта, когато разхлади/, а кръвното ми е ужасно ниско.
Аз съм така от поне две седмици, днес счупих рекорда: 40/80. Справям се с лежане, като стана и ми се вие свят. Пия вода, ям изключително нездравословно: плодове+шоколад и нищо друго (е днес хапнах рибка с картофи, но е изключение) и кафенце по малко. Гледам като излизам да съм с някого, да ме варди да не припадна, защото даже и не усещам как ми причернява. :(
 С киселините - колкото по-малко ям, толкова по-малко ги имам. (това не ми пречи да дебелея, май и там ще счупя рекорда  :( )
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #327 -: Юни 22, 2007, 22:56:18 pm »
Кой иска да пусне нова тема?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #328 -: Юни 22, 2007, 23:19:29 pm »
Мини, пускам нова, заключвай тази :D