0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Темата на бременните 4-та част!
« Отговор #280 -: Юни 21, 2007, 09:30:26 am »
Каси,мисля,че няма да вдигнеш кръвно,ако избягваш тлъсти меса и солено.Просто си забрани соленото и няма да имаш проблем!!!

Момичета,снощи имах менструални болки и се уплаших да не съм загубила бебенцето... :(
Изпих но-шпа трички.Не съм имала болки от 5-та г.с.Днес не ме боли,даже забравих, че съм ги имала. Утре ще ходя при док,ама все пак ми е малко притеснено...
« Последна редакция: Юни 21, 2007, 09:32:07 am от le »
*
« Отговор #281 -: Юни 21, 2007, 09:40:40 am »
Le,миличка, ще стискам палци да не е нищо сериозно.Щом сега не те боли е добре.
*
« Отговор #282 -: Юни 21, 2007, 09:43:38 am »
Ле, тези болки най-вероятно са от разтягане на матката. При мен продължиха до към 13 седмица след това изчезнаха с качването на матката в коремната кухина.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #283 -: Юни 21, 2007, 09:58:07 am »
Браво Касинка,много се радвам за теб миличка.За кръвното-мисля че е добре да си купиш апарат за кръвно и да го следиш.Аз също ходех при Димитрова и две седмици ,след като ми каза същото за кръвното,аз го вдигнах доста.Естествено това не значи,че и ти ще вдигнеш,но е добре да се следиш!Стискам палци все такива губави новини да има около теб! :D
<br />
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #284 -: Юни 21, 2007, 10:19:26 am »
le, спокойно. нормални са тези болки. пий но-шпа и при нужда тилкотил, поне аз така правя. Иначе и аз ги имам, и на прегледа вчера се видя, че болките ми са от пункцията, защото яйчниците са дупчени. Док каза, че няма нищо обезпокоително. Аз по принцип не ям тлъсто, наблягам на салатите.
z22, благодаря ти за съветите. Аз имам апарат, никога не съм имала проблеми, но знае ли човек!  :( Кажи, ти как си, как вървят нещата при теб?

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #285 -: Юни 21, 2007, 10:33:03 am »
и аз не съм имала никога проблеми-беше ми 60/90 най -много до 70/110 , в 15-та седмица го вдигнах на 135/95.Дадоха ми Допегит тогава.
 Иначе съм горе долу добре.Спряхме да се пазиме от началото на май.Трябваше да изчакам до края на юни,но ние започнахме по-рано.Надявам се скоро отново да съм бременна,този път успешно.За сега съм доволна,че поне на 37 дни най-много ми идва ,че преди беше много зле положението.Та така-пия билки и бебеправя:)
<br />
*
« Отговор #286 -: Юни 21, 2007, 10:35:03 am »
Z22, успех.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #287 -: Юни 21, 2007, 10:38:32 am »
z22, с теб съм! Желая ти скорошно забременяване и успешна бременност! Толкова много я заслужаваш! Късмет, мила!   :balk_21:

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #288 -: Юни 21, 2007, 10:46:00 am »
Късмет мила Зори. Искренно се надявам и вярвам, че скоро ще ни се похвалиш в тази тема.  :bighug:

*
« Отговор #289 -: Юни 21, 2007, 10:46:42 am »
z22, Mary, пожелавам ви съвсем скоро да се преместите трайно в "Темата на бременните", а по-късно и в "Седмичната тема", дето мамите са я окупирали   :D!
В тази връзка, момичета, какво ще кажете да си открием нова тема, че и тази стана 15 страници вече!
Моля - някой модератор да я заключи, че да си отворим нова.
*
« Отговор #290 -: Юни 21, 2007, 10:47:57 am »
Лан, мерси за пожеланията.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #291 -: Юни 21, 2007, 11:18:08 am »
благодаря ви милички,всички заслужаваме!
 Аз съм с вас и ви стискам палци за здрави бебчета!
<br />
*
« Отговор #292 -: Юни 21, 2007, 14:23:17 pm »
deep, забравих да ти благодаря, че каза и цената! Благодаря ти! Май такова ще си вземем и понеже продължавам да не го откривам тук, ще помоля приятели от Плд. да отидат на бърз оглед.
Lady_11, май ти беше казала, че трябва да се взимат само сертифицирани кошници за кола, от разглежданите каталози до сега виждам, че само на моделите на Chicco има изрично записано, че имат сертификат. Някой има ли идея това така ли е в действителност, т.е. има ли други марки, на които може да се разчита, че продуктите са им безопасни?
« Последна редакция: Юни 21, 2007, 14:46:22 pm от Lan »
*
« Отговор #293 -: Юни 21, 2007, 14:32:06 pm »
Ето малко полезна информация за столчетата за кола:
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/920/63/
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/390/63/

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #294 -: Юни 21, 2007, 15:49:07 pm »
Момичета,снощи имах менструални болки и се уплаших да не съм загубила бебенцето... :(
Изпих но-шпа трички.Не съм имала болки от 5-та г.с.Днес не ме боли,даже забравих, че съм ги имала. Утре ще ходя при док,ама все пак ми е малко притеснено...

аз днес говорих с доктора за тези болки, щото мен честичко ме понаболява. не е силно, но се случва и затова го питах не е ли време да минават вече, ако са от разтягане на матката. той каза, че още месец е нормално да продължат ако са от разтягане. ако не са остри и силни, май не е страшно. аз поне така разбрах.
ама спокойно, щом няма кървене, не се притеснявай!

Касси, честито за юнаците!

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #295 -: Юни 21, 2007, 17:52:33 pm »
:flower:Привет Дами!

Докопах компютър и сядам да ви прочета :balk_24: и понапиша...

Зори, момичета yahoo_17късмет на всички!

При мен хистологията на полипа отрицателна, биохимичния е добре, сега ще си чакам феталната!

Срам не срам признавам-след тоалетни тежки неволи
(които ще морим с Дуфалаааак  :balk_153: как я мразя тая реклама)
и консултация с хирург се сдобих с хемароидки 2ра степен!
Препоръката на доктора хранителен режим, никакви напъни,
защото контракциите и болките във влагалището са от тях!

Такива ми работииии....

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #296 -: Юни 21, 2007, 17:56:29 pm »
Дано да са само леки и безобидни(макар и малко досадни) неразположенията при всички ни! :grouphug2:
*
« Отговор #297 -: Юни 22, 2007, 10:48:36 am »
Здравейте момичета имам едно въпросче, за сега карам нормална бременност, но се чудех дали да не си взимам по едно аспиринче просто така профилактично, защото четох в една друга тема за тромби и невъзможност на плацентата да се кръвоснабдява.Аз ще питам и лекаря си но имам час за другия петък.

Много благодаря предварително :oops:
*
« Отговор #298 -: Юни 22, 2007, 10:50:26 am »
Не приемай нищо, ако нямаш констатиран проблем и не ти е предписано от лекар! "Профилактично" само витаминки (евентуално).
*
« Отговор #299 -: Юни 22, 2007, 10:53:11 am »
Lan благодаря

Аз и витамините ги спрях по препоръка на доктора в 4 тия месец, но нали има плодове сега ела да ме видиш унищожавам килограви на ден.