0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета помагайте,днес сутринта ми се появи цистит и седем дни трябва да пия Ципринол.
другата  седмица съм на преглед при док Тодорова, и искам са си пусна TSH,TAT,MAT.
Aко ги пусна утре,дали антибиотика ще се отрази върху  резултатите и не е ли по-добре да изчакам до другата седмица?
Re: антибиотик и хормони на щитовидната жлеза
« Отговор #1 -: Юни 05, 2007, 21:02:44 pm »
 По принцип мисля че няма никакво влияние но ако вече си започнала да пиеш антибиотика, подобре ходи утре сутринта понеже ще  имаш  малки концентрации на антибиотик  в организма.
 Възможноста да повлияе е много поголяма след  7 дни прием.
 Направи го утре късмет
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #2 -: Юни 05, 2007, 22:10:44 pm »
а защо не се видиш първо с тодорова и тя ще ти каже имаш ли изобщо нужда от изследване и на какво.
другия вариант е да се обадиш в лабораторията и да ги питаш тях антибиотика дава ли отражение в/у резултата
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #3 -: Юни 05, 2007, 22:19:15 pm »
лили,виждала съм се вече няколко пъти с тодорова. ще ходя за контролен преглед на възела.най-добре утре да питам в лабораторията.мерси!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #4 -: Юни 06, 2007, 19:14:03 pm »
мойто ендо ми каза за щит. хормони да се изследват най-рано 7 дни след прием на антибиотици.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #5 -: Юни 08, 2007, 14:54:26 pm »
Много пъти съм питала и по лабораториите и личната, и ендокринолози дали дават отражение антибиотици - никога не са ми давали точен отговор.. от форума повече инфо получавам..  :?