0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Препоръка за личен лекар
« -: Юни 05, 2007, 13:12:48 pm »
Здравейте. Няколко години проявявахме търпение към личната си лекарка, но то е на път да се изчерпи. Жената премина някои етични граници, които не мога да преглътна. Странно е, но Нета не изобилства с инфо за общопрактикуващи лекари. Моля ви, ако имате информация за свестно джипи, споделете я. Ако и практикува някъде в района на Орлов мост ще бъде чудесно. Ще съм много благодарна за всяка препоръка, защото наистина незнам как да се ориентирам и къде да търся.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Препоръка за личен лекар
« Отговор #1 -: Юни 06, 2007, 08:26:09 am »
Разпитй съседите си. Добре е личният лекар да ти е близко.
« Отговор #2 -: Юни 06, 2007, 09:16:23 am »
Преди 3-4 години бях много доволна от д-р Петров, 19-та Поликлиника.
Нямам информация дали все още там практикува.
*
« Отговор #3 -: Юни 06, 2007, 09:43:28 am »
Моят личен лекар също е в 19 ДКЦ - д-р Славейко Георгиев. Аз лично съм доволна от него, никога не ми е отказал болничен или направление. Но има и един голям минус - той не записва часове и докато се изредят всички бабки и дядовци, бая чакане пада.
« Отговор #4 -: Юни 07, 2007, 19:42:28 pm »
Сия, интересна ми е гледната ти точка - ами ако лекарят записва часове, а на човек му се налага спешно да бъде прегледан, какво прави? Моето джипи също не записва часове, за щастие, но има отрязъци от деня, когато бабичките не висят пред кабинета й (по време на сериалите).
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #5 -: Юни 07, 2007, 21:41:50 pm »
Зайо, моята лекарка записва часове, даже за месец напред - за профилактични прегледи, за изследвания и талони за специалисти, ако не е спешно, например аз имам хроничен ринит и мога да изчакам.
Ако някой има нужда от спешна помощ отива и го приема веднага, без час.
Но откакто има записване с часове има ред и опашките намаляха, защото възрастните с рецептурните книжки са канализирани.
*
« Отговор #6 -: Юни 07, 2007, 22:56:10 pm »
Сия, интересна ми е гледната ти точка - ами ако лекарят записва часове, а на човек му се налага спешно да бъде прегледан, какво прави? Моето джипи също не записва часове, за щастие, но има отрязъци от деня, когато бабичките не висят пред кабинета й (по време на сериалите).

Зайо, вервай ми, при моя празно нема :lol:
Иначе не ми се е налагало спешно да ме преглежда, да чукам на дърво. Но това не значи, че няма да прегледа някого по спешност, дори и да има други записани часове.  До колкото знам, всички джипи-та имат посещения и по домовете, ако се налага.
Аз лично предпочитам точността и предвид това за мен чакането неопределено време пред кабинета е неудобство и излишно губене на време. Предпочитам сама да организирам времето и ангажиментите си.
« Отговор #7 -: Юни 08, 2007, 09:58:44 am »
Да, вероятно сте прави, че е по-добре.
« Отговор #8 -: Юни 08, 2007, 18:22:09 pm »
А някой да знае за добър личен лекар в района на Емил Марков? Най-добре в 29-та поликлиника. Че моя е чак в Студентски град и ми се изпотява фамилията, когато трябва да го видя. А напоследък ми се налага често.