0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте, днес ми е 5тия ден от трансфера.Не пазя леглото,като изключим,че се чуствам леко мудна, задъхвам се лесно и ме придърпва кръста,съм ОК.Някъде из форума прочетох нещо за прахосмукачките / лелееее,дано не стана смешна / :oops:ама наистина ли не трябва да се пуска прахосмукачка...!?

Има ли някакви забрани изобщо или всичко е относително

п.п много странно - отслабнах след трансфера
« Последна редакция: Юни 05, 2007, 10:34:10 am от didon »
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Дидон, ами да, сега е момента да накараш мъжа ти да върши кухненската работа - след трансфер е забранено: миене, чистене, готвене, тупане, бърсане, гладене и всичко, което се сетиш и не ти харесва да го вършиш.  :)

Успех от мен!

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Didon, първо да ти пожелая успех! Стиснати палци от мен и дано трансфер на 1 юни ти донесе много късмет и както вече ти каза някой друг - да ти върви на деца! :)  :crossfingers: :crossfingers:

По въпроса за прахосмукачките: ти съпруг нямаш ли? Ама за него ще е удоволствие да чисти вместо теб, ти само го помоли ;).
Това е в кръга на шегата, но истината е, че трябва да се пазиш от вдигане на тежко и от всякакви дейности, които натоварват коремните мускули и кръста. По-лекичко я карай, глези се, почивки, разходки, книжки и леки романтични филмчета :)

Чакаме да се похвалиш след 10тина дни! Късмет!  yahoo_17
*
Благодаря ви ,момичета...веднага ще се възползвам от съветите...
Аааа между другото ,понеже имаме куче далматинец, което пуска косми...та мъжлето по принцип много обича да мрънка колко косми имало по земята,а от 5 дни не съм го чула да каже гък.Сигурно се сеща ,че ще му река "ами пусни една прахосмукачка " :D
*
Сега е момента с тъжни очи да погледнеш пода и да кажеш: Ееех, колко косми има по пода! Как съжалявам, че не ми е позволено да прахосмукирам?!?
 :witch:
Сега е момента с тъжни очи да погледнеш пода и да кажеш: Ееех, колко косми има по пода! Как съжалявам, че не ми е позволено да прахосмукирам?!?
От опит знам, че не помага - моят на това ми изказване предложи да изпрахосмуче в спалнята  8O 8O 8O, а за хола имало време :lol:
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
*
:D развеселихте ме момичета...

Бисера на моя е / понеже нали след като си поставиш утрогестана трябва да лежиш половин час /, и тогава естествено го моля , та той ми казва "ама на теб много ще ти хареса да си слагаш утрогестан, муш едно и после мъжо тва мъжо онова :D
*

lidi

• 153
  • За умния стига и намек
Didon успех мила!!!
Можеш да се поглезиш позволено е  :D
Дано се похвалиш с положителен резултат  :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
За забранените неща...забранени са всички негативни мисли до деня на теста! Сега се научи да се поглезваш, че да свикнеш през цялата бременност. :wink:
*
 :bighug:
мисля да послушам съветите ви. :D
не ми трябваше много време да ме убедите... :oops:
Re: трансфер и забранените неща до деня на теста
« Отговор #10 -: Юни 05, 2007, 16:03:35 pm »
Да-а-а, сега е момента да се възползваш от положението, принцесо  :balk_101:
Понеже мъжа ми не ми даваше да се мотам много с домашните задължения, правеше сам нещата. Пък и аз не настоявах, след като го влече  :balk_71: Пране, чистене - проблеми няма, но-о-о трябва и да се яде   :balk_600:
В този период се научи да готви, след подробни указания от моя страна.
Толкова се беше вманиачил, че ми показваше как е нарязал лука, дали бил добра големина. Весело беше, ако не друго  :balk_104:
:flower: Стискам палци, Дидонче !  yahoo_17
« Отговор #11 -: Юни 05, 2007, 17:01:35 pm »
И не само ... Можеш да се възползваш да ти купува разни шантави неща за ядене, под девиза ... "ами четох в един руски форум, че помага за имплантацията"  :lol: :lol: :lol:

Няма да забравя моето мило как ходи да ми търси ананас, защото една дружка от тук ми напомни за тази теория на КЮ-то, а аз имах неблагоразумието да споделя с него  :lol: :lol: :lol: Ама пресния ананас бил вкусно нещо  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #12 -: Юни 05, 2007, 17:11:51 pm »
Сладурки сте всичките :balk_21:  :lol:
Дидонче, глези се сега, а след положителния тест още повече ;) Нали трябва да пазиш и тебе и бебчо. Стискам палци да създадеш още по-весело настроение след 10 дни във форума :crossfingers: за :bfp:

« Отговор #13 -: Юни 05, 2007, 17:37:33 pm »
Ох как се смях на тва с тъжните очи... представих си и кучето с виновен поглед в ъгъла. :balk_144:
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #14 -: Юни 05, 2007, 21:11:12 pm »
 :D дааа, а тя наистина може да гледа тъжно :D
*
« Отговор #15 -: Юни 05, 2007, 22:26:35 pm »
Ох,как си спомням с носталгия за тези 14 дни.Това са единствените ми дни,прекарани в леглото.Понеже съм човек,който не го свърта много на едно място,та все се чудих как ще издържа 2 седмици на легло.Е, ама то било хубаво.Сервират ти всичко в леглото,гледаш как милото прахосмучи,после готви,пере,простира.Като отиде на работа и ти остави всичко,което си му поръчала, на масата до теб,за да не ставаш,се чувстваш наистина бременна и специална. А аз изгледах толкова филми,изчетох толкова книги,вестници и списания.И сега като си спомня за неуспешното си инвитро и ме връхлетят лошите спомени,единствено се сещам с добри чувства за момичетата,с които се запознах по време на процедурата и за тези незабравими 2 седмици,в които си позволих неща,за които не съм и мечтала-лежане,глезене, ядене на корем /нищо,че сега ми се връща тъпкано,но това е друга тема/.Didon,поне в тези дни се абстрахирай от битовизми и се наслаждавай на момента,в който ти си в центъра на събитията и всички се съобразяват с теб.Успех!
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
« Отговор #16 -: Юни 06, 2007, 08:25:18 am »
И не само ... Можеш да се възползваш да ти купува разни шантави неща за ядене, под девиза ... "ами четох в един руски форум, че помага за имплантацията"  :lol: :lol: :lol:

Няма да забравя моето мило как ходи да ми търси ананас, защото една дружка от тук ми напомни за тази теория на КЮ-то, а аз имах неблагоразумието да споделя с него  :lol: :lol: :lol: Ама пресния ананас бил вкусно нещо  :lol: :lol: :lol:
Само че, Рали аз знам, че ананаса предизвиква контракции.
Четох, че доста момичета са яли за имплантация и останах озадачена.
По-добре не го яжте.
Имам приятелка, която си предизвика раждането с ананас, понеже искаше да роди на определена дата, но да не е секцио.
« Отговор #17 -: Юни 06, 2007, 08:30:41 am »
Диде, незнам... Това беше някаква партенка от руски форум, сходен на нашия... Ама и аз си нямах работа да кажа на Ники...
Както и да е - наесен няма да му напомням, дано да се размина  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #18 -: Юни 06, 2007, 16:41:29 pm »
Признавам без бой - ядох ананас  :eating:, ама само за 3 дни, после не трябвало  :nono:
« Отговор #19 -: Юни 06, 2007, 17:33:15 pm »
Признавам без бой - ядох ананас  :eating:, ама само за 3 дни, после не трябвало  :nono:
ама кажи кои 3 дни, то това е най-важното :wink: