Моля за малко информация,сега гледаме картата на София за местонаьойдението на клиниките по стерилитет за да решим в коя да си направим изследванията и после да ги занесем на Кацаров.Видяхме че най-близо до Кабинета на Кацаров(на Шандор Петиофи)е клиниката на Братя Тодорови,но проблема е че за нея почти не съм засичала коментари дали им е добра базата,дали някои е правил спермограма там или хормони?Добра ли е лабораторията им?Добър вариянт ли е?Или да изберем Щерев или Надежда?Даите ни съвет,защото мисля да се обадя да запазя час
Нямам наблюдения за въпросната клиника. По-скоро те съветвам да изберете Владимиров, Надежда, или Щерев. Но спермограмата може и не да стане веднага, предполагам знаеш. При Владимиров излиза примерно късно следобед. При Стаменов морфологията май е на другия ден, за Щерев не знам.
Обади се да попиташ точно в клиниките за колко време става, но
много зависи и от графика на клиниката за съответния ден. Микробиологията на еякулат примерно Владимиров я пуска в лабораторията на клиниката долу, не може да ти гарантира, че ще стане в точен час, така че да се вместите в часа си за Кацаров. Тя микробиологията не е задължителна де, Кацаров не я иска задължително.
Като цяло спермограма сутринта при Владимиров + късен час при Кацаров може и да стане, за други клиники не мога да дам информация, понеже не съм запозната. За твоите хормони - нека момичатата да кажат за колко време стават, аз не съм пускала в клиниките.