Здраейте, и аз като повечето от хората писали тук търся мнение..Моля да ми помогнете....Направихме спертограма и лечението е PROVERON. Естествено започнахме ходене по мъките, защото не можем да го намерим...Само в Гърция и Търция..От Гърция ми искат гръцка рецепта и как да я извадим? Жива подигравка...Сега ще търся познати и в Турция..., но нямаме нерви вече...Лекарката ми каза вчера , че нямало заместител..! Колко сме жалки само...
Това изследване обаче е с по- малко показатели от тези, които са публикувани тук..? Защо е така- не знам..Правено е в Велико Търново на 06.04.2009 г.
Обем на еякулата-1,9
PH -7,1
Брой сперматозоиди - 6
Нормокинетични - 40%
Хипокинетични - 15%
Акинетични -45%
Морфология- нормална -50
- с отклонения - 50/като от тези проценти има 2 стрелки към- главични дефекти- ДА, и шийни дефекти - ДА/
Leuc -6-7
Това е изследването, но нищо не ни обясниха. Лекарката се вцепи и аз я попитах какво става и дали имаме шанс за бебе, защото чакаме от 8 год.Мъжа ми толкова се притесни, а аз се чудех как да излезем от тази ситуация и някой да ми обясни какво е положението. Защото ако нямаме шанс, да не си губим времето в празни надежди /че вече нямаме нерви /,да ходим и да си осиновим дете, защото вместо мамо ще ми викат бабо....Мъжат ми е на 33 , а аз на 38 год.
Много се извинявам за по острият тон, но ми омръзна да чакам всеки месец с празни надежди....това са 8 год. загубени напразно...