Благодаря ви много,момичета.Ние ще отидем на уролог така или иначе.И ще се консултирам с доктор Даскалова.Но аз понеже съм от Варна и ще ходя не след дълго,мисля да проверя дали няма отнякъде да намеря тоя Спимен.
Да,наистина е най-добре лекар да назначи лечение,ама нали все пак повечето от нещата са хранителни добавки,витамини и билки,надали може да са чак толкова вредни.А и доста изчетох за хора,които са имали много лоша спермограма и са постигнали забременяване.Все пак надеждата последна умира,а и искам да съм сигурна,че преди да пристъпим към последния шанс,сме опитали всичко възможно.ЗНам,че са доста добавките,ама това е положението.
Въпросът е,че аз просто исках да зная ние от злето ли сме ,от много злето или от безнадежното????Ще питам уролога,но просто по време на консултацията в кабинета по стерилитет ни казаха само това,че сме директно за инвитро,което беше толкова неочаквано за мен,че не мога да ви опиша каква изненада и шок получих.Винаги съм мислела,че аз съм проблемната,защото имам нисък прогестерон,а то какво излезе.......
Което не означава,че не съм де,чакам си поредните резултати,дано поне те са ок.
Да не говорим,че загубихме 2,5 години в напразни опити,докато накрая от същия този кабинет ми казах да спра дуфастона,защото ми спирал овулацията.И то при положение,че 4 лекари и у нас,и тук,ме бяха уверили,че нямало такова нещо.Загубено време и надежди.....
Както и да е.Ще видим какво ще стане накрая.А да,и казаха,че не ставаме за инсеминация.Честито на печелившите!