0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: Изгубена в никъдето...
« Отговор #80 -: Юли 23, 2009, 14:31:31 pm »
      glace ,толкова се радвам за теб!Историята ти ще даде голяма надежда на много от нас!
Желая ти безкрайно семейно щастие!
:sunshine:
*
« Отговор #81 -: Юли 23, 2009, 14:34:32 pm »
Глейс, желая щастие на прекрасното ви семейство! Успешна, безпроблемна бременност!
« Отговор #82 -: Юли 23, 2009, 15:00:20 pm »
Glace, желая на теб и цялото ти семейство много, много щастливи мигове!
Невероятна си, възхищавам ти се и те поздравявам за силата ти!Чета и плача, плача и чета, но никой не може да остане безучастен пред нещата, които са ти се случвали (те са минало), но наистина е много вярно всичко, което си написала за силата на момичетата като нас, през есента ми предстои поредния четвърти опит ИКСИ (как искам да е последен, успешен) и не мисля за въобще за физическата болка, а само за деня на теста, а ако отново е неуспешен (знам,че не трябва да мисля тякя,но не мога)!
Извинете, че стана дълго! :youwoman: :bighug: 
Нашата сбъдната мечта - Мария и Тодор - 14.06.2010г.!
*
« Отговор #83 -: Юли 23, 2009, 15:04:30 pm »
Glace, мила,  на един дъх прочетох това което ти се е случило, сърцето ми замря от щастие, много се радвам за вас! Бъдете едно щастливо семейство!  :bighug:
*
« Отговор #84 -: Юли 23, 2009, 15:41:03 pm »
Със сълзи на очи, от щастие разбира се, ви пиша тези редове, мило семейство, толкова се радвам за вас. Бъдете все така щастливи и се обичайте :D
*
« Отговор #85 -: Юли 23, 2009, 15:41:30 pm »
Направо не е за вярване . Значи ,че наистина се случват чудеса.  :)
Благодаря ти ,че спореди с нас, glace, това вдъхва кураж на тези ,които са на ръба на отчаянието.
Бъдете щастливи заедно ,цялото семейство ! Нека лошото остане зад гърба ви !  :bighug:
« Отговор #86 -: Юли 23, 2009, 16:16:27 pm »
glace, толкова неласкава е била съдбата с вас досега, но явно е чакала да ви срещне с вашето детенце. Настръхнах, като четох колко на косъм сте били от отказа, но пък няма нищо случайно - всичко, каквото трябва, се е случило, за да се срещнете в вашето щастие и повече да не се разделяте. Прегръщам те и ти желая още една такава прекрасна среща след няколко месеца!
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
« Отговор #87 -: Юли 23, 2009, 16:22:38 pm »
glace, не бях попадала досега на твоята тема и я изчетох от начало до край със затен дъх. Емоциите ми се сменяха с невероятна скорост. От много силно съчувствие и тъга в началото, през все по нарастващ оптимизъм и вяра, заради всички онези момичета, които са писали с цел да ти повдигнат духа, а и заради непогрешимото усещане, че няма накъде вече, нещо много хубаво Трябва да се случи. И то се е случило. Един щастлив край на дълъг период изпълнен с много страдание и очакване. Едно ново начало за порастналото ви семейство. Сигурна съм, че сега сте много по-силни и по-сполотени от всякога. Бъдете много щастливи. Вашето изпълнено с трудности минало е неизчерпаем източник на вяра и оптимизъм. Вярвам в чудеса и вие сте моето доказателство!
:blowingdust:
« Отговор #88 -: Юли 23, 2009, 16:25:41 pm »
И аз се разплаках докато четях историята ти, а особено много се развълнувах от момента на срещата между баща и син!
Желая много здраве и щастие на цялото ти семейство и скоро да се увеличи с още един член!
Твоята история е като приказка с прекрасен край и се надявам че скоро ще я прочета с продължението й в "Статистика на успеха", защото точно такива истории вдъхват надежда и дават кураж да не се отказваме на много от нас.
« Отговор #89 -: Юли 23, 2009, 17:04:59 pm »
 :bighug: останах без дъх докато четох отговорът ти от Юли 22, 2009, 23:05:00 близо 1 година след последният,по случайност точно мой отговор :D Останах приятно изненадана от големите промени от ваш живот и силния ти характер :flower:
Желая ви много здраве, късмет и щастие на цялото порастнало и продължаващо да пораства :)семейство! :blowingdust: :blowingdust2:
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #90 -: Юли 23, 2009, 19:19:20 pm »
Присъединявам се към пожеланията за още много хубави моменти !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #91 -: Юли 23, 2009, 20:25:47 pm »
Плача и пиша!
Нищо друго няма да кажа освен,че това е най-красивата приказка която съм чувала!
Бъдете щастливи! :bighug:

« Отговор #92 -: Юли 23, 2009, 21:41:43 pm »
glace, това е прекрасно, силно и разтърсващо!
Много щастие и любов да цари в дома ви и нека чудесата винаги бъдат с вас!
*
« Отговор #93 -: Юли 23, 2009, 22:39:49 pm »
glace, историята ти ме разтърси!
От сърце желая на семейството ти много, много щастие!
Бъдете здрави!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #94 -: Юли 24, 2009, 00:06:46 am »
 :balk_146: :bighug:
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #95 -: Юли 24, 2009, 14:04:08 pm »
О, Глейс, цялата настръхнах като четях темета ти на един дъх. Нямам какво да кажа, освен, че си невероятно смела жена и заслужаваш щастието което имаш сега. Най-искрени пожелания за много хубави моменти със Слънцето ти, а после с братчето или сестричката :bighug:
*
« Отговор #96 -: Юли 24, 2009, 14:45:58 pm »
Glace, само щастие от тук насетне :bighug:

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #97 -: Юли 24, 2009, 14:57:44 pm »
:) Приказката ви е със шастлив край:)
Неможе да е друго:)

Желая ви много щестие Глейс:)
« Отговор #98 -: Юли 24, 2009, 15:03:49 pm »
Прекрасна и тъжна история, но най-страхотното е че е с такъв хубав край!!!
Glace, благодаря ти за това, наистина споделяйки това със нас ни помагаш да се радваме и преживяваме с теб и да съхраним добрата надежда в нас, за да продължим всеки своята борба за рожба напред! Смятам , че така възърна куража и смелостта на много от нас - да не се предаваме, да вярваме в щастливото продължение на нашите съдби, и да сме убедени , че има шанс да се сбъднат красивите мечти и борбата ни да станем майки да завърши с благополучен край!

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #99 -: Юли 24, 2009, 16:44:55 pm »
Много тъжна история с прекрасен финал. Сега започва твоята истинска приказка и ти пожелавам да няма край и в нея да има все повече и повече красиви и слънчеви моменти!
Здраве и щастие на всички в семейството ти!

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!