Здравейте, момичета!
Ще се постарая да бъда кратка. Аз съм на 34г. Бременна съм в 10 г.с. след първо ИКСИ при д-р Стаменов.
Опитите започнахме преди 6 години. Минахме през какво ли не – не дотам компетентни в областта доктори, изследвания, инсеминации, болка и мъка, докато преди 1 година намерихме подходящия – а за нас с мъжа ми и НАЙ-ДОБРИЯ ЛЕКАР и неговия страхотен екип!
Преди да срещнем д-р Стаменов, сме имали моменти, когато сме губели надежда, но те са били кратки и след това отново се връщахме „в борбата”, която е до болка позната на всички вас!
С този постинг искам да вдъхна вяра на тези от вас, които все още не са успели да осъществят мечтата си: момичета, не се предавайте! Трябва да бъдете много силни и вярващи! Моите резултати от стимулацията не бяха обнадеждаващи – 5 яйцеклетки, от които оплодени и трансферирани 2, като едната не беше много „качествена” и де факто разчитахме само на 1!!!! Но чудото се случи и тази една се имплантира!!! ЧХГ на 14-ти ден – 415,1, а на 17-ти – 1363.
Безкрайно благодаря на д-р Стаменов и целия му екип „Надежда”, както и на всички от клиника „Малинов”!
Искам да благодаря на този форум и на всички, които пишат в него - аз бях от „четящите”. Вдъхнахте ми утеха, че не съм сама, увереност, за да не се предам и спокойствието, така необходимо в критични моменти.
Специални благодарности на Мели за безценните й съвети за трудните 2 седмици след трансфер!
Е, не бях много кратка, каквито бяха намеренията ми, както и не съм убедена, че тук е най-подходящото място за този постинг, за което моля да ме извините.
Жабче, желая ти бързо възстановяване и нека скоро се радваш на прекрасни новини!!!