Dindin,и аз не знам точно, но най-добре било(доколкото съм чела и чувала) паузата да е поне 5-6 месеца,но е имало случаи и на 2-3 месеца само пауза...В зависимост от това колко бързо се възстановиш(все пак съм чела ,че на някои момичета не им идва цикъл цели два месеца след това - а все пак преди да ти се е нормализирал цикъла не може да почваш пак цялата хормонална въртележка - блокажи,та стимулации и т.н
)Така че тук лекарите имат думата и биха казали най-точно кога може - ако кажат,че може по-рано,значи може
Аз примерно утре имам час при Маркова точно за да видим как са нещата при мен - да ме прегледа в какво състояние съм след мартенското икси,и ще говорим за наесен,ще си пусна сигурно пак хормони, това-онова - каквото ми каже да подготвя и направя
.Аз честно казано също бих пробвала и по-рано от септември,но просто понеже знам,че в АГ Варна не правят процедури през лятото,и затова най-вече...иначе нямаше да утрая 6 месеца и аз
Ази,определено тук ще сме "гости" наистина,но наесен сме на първа линия сред участниците