0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: In Vitro / ICSI - Юни, Юли, Август ' 07
« Отговор #1140 -: Август 16, 2007, 09:44:29 am »
Ееей, Жабче, браво за добрите вести! Хайде "по-вода" ;) да ти върви, както е тръгнало :):crossfingers: :crossfingers:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #1141 -: Август 16, 2007, 10:29:16 am »
Благодаря, момичета! Да ви се връщат хубавите пожелания!  :bighug:

Иначе съм добре, коремчето вече е осезаемо по-мекичко, бъбреците работят на бързи обороти и пишкам ли пишкам събраната вода, направо съм като една лейка.  :oops:
Много се развам за теб!

Моя план е изпълнен, доволна съм! :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #1142 -: Август 16, 2007, 10:33:32 am »
Браво, Жабче :)
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #1143 -: Август 16, 2007, 10:54:58 am »
Браво, жабче! Бързо възстановяване и хубави новини от прегледа при док!  :D

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #1144 -: Август 16, 2007, 12:27:24 pm »
Здравейте, момичета!
Ще се постарая да бъда кратка. Аз съм на 34г. Бременна съм в 10 г.с. след първо ИКСИ при д-р Стаменов.
Опитите започнахме преди 6 години. Минахме през какво ли не – не дотам компетентни в областта доктори, изследвания, инсеминации, болка и мъка, докато преди 1 година намерихме подходящия – а за нас с мъжа ми и НАЙ-ДОБРИЯ ЛЕКАР и неговия страхотен екип!
Преди да срещнем д-р Стаменов, сме имали моменти, когато сме губели надежда, но те са били кратки и след това отново се връщахме „в борбата”, която е до болка позната на всички вас!
С този постинг искам да вдъхна вяра на тези от вас, които все още не са успели да осъществят мечтата си: момичета, не се предавайте! Трябва да бъдете много силни и вярващи! Моите резултати от стимулацията не бяха обнадеждаващи – 5 яйцеклетки,  от които оплодени и трансферирани 2, като едната не беше много „качествена” и де факто разчитахме само на 1!!!! Но чудото се случи и тази една се имплантира!!! ЧХГ на 14-ти ден – 415,1, а на 17-ти – 1363.
Безкрайно благодаря на д-р Стаменов и целия му екип „Надежда”, както и на всички от клиника „Малинов”! 
Искам да благодаря на този форум и на всички, които пишат в него - аз бях от „четящите”. Вдъхнахте ми утеха, че не съм сама, увереност, за да не се предам и спокойствието, така необходимо в критични моменти.
Специални благодарности на Мели за безценните й съвети за трудните 2 седмици след трансфер!
Е, не бях много кратка, каквито бяха намеренията ми, както и не съм убедена, че тук е най-подходящото място за този постинг, за което моля да ме извините.

Жабче, желая ти бързо възстановяване и нека скоро се радваш на прекрасни новини!!!
*
« Отговор #1145 -: Август 16, 2007, 12:35:13 pm »
 summer73, честито, миличка!Желая ти лека бременност и успешен финал накрая!
Дай Боже повече такива успешни ИКСИ-та.На мен ми предстои първо и много се притеснявам.Но такива постинги като твоя ми вдъхват кураж.
Ако не те притеснява разкажи своята история в 'Статистика на успеха"
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #1146 -: Август 16, 2007, 12:48:13 pm »

Е, не бях много кратка, каквито бяха намеренията ми, както и не съм убедена, че тук е най-подходящото място за този постинг, за което моля да ме извините.

Честито! Напротив тук е подходящото място, защото тук пишат момичетата в процедури, така че ще им вдъхнеш много сили и кураж. Поздравления и за екипа на д-р Стаменов! Желая ти лека бременност!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #1147 -: Август 16, 2007, 12:54:28 pm »
Самър, честита сбъдната мечта.
Леки и безоблачни месеци до Голямата среща.
Браво на д-р Стаменов!

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #1148 -: Август 16, 2007, 12:57:23 pm »
summer73, твоята история ще даде кураж на много, които тепърва поемат по пътя, който ти почти си изминала.
Желая ти остатъка от този път да е най-лекия и безпроблемен с най-красивия финал!
*
« Отговор #1149 -: Август 16, 2007, 15:07:20 pm »
summer73 честито мила :) толкова топлина излъчва постинга ти - наистина вдъхваш вяра на всички нас.
Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #1150 -: Август 16, 2007, 17:18:45 pm »
Жабчееееее, поздравления за добрите вести. Дано много по-скоро се възстановиш от предвиденото и всичко да мине по вода или мед и масло  :)

Самър, честито и на теб! Благодаря, че вдъхваш много кураж на момичетата на които им предстои инвитро.
*
« Отговор #1151 -: Август 16, 2007, 17:58:12 pm »
Здравейте момичета,отдавна не съм писала.Искам и аз да ви вдъхна кураж.Бременна съм в 38 г.с.от инвитро, от 2-рия път. Първия път и аз изживях хиперстимулация, извадиха ми 21 яйцеклетки, но трансфер нямаше :? Следващия път пих Медформин и избегнахме  неприятностите. Бременна съм с помоща на д-р Савова и екипа на  клиника "Репродуктивно здраве" / клиниката на Щерев/. Искам да ви вдъхна  кураж и положителни мисли!!! Нещата се случват, просто трябва упоритост и мечтите стават реалност! Знам какво изживявате, много ви целува и КЪСМЕТ  на всички yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
« Отговор #1152 -: Август 16, 2007, 18:04:49 pm »
Eli7 честито!Желая ти от все сърце лека и безпроблемна бременност :bighug:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
« Отговор #1153 -: Август 16, 2007, 18:05:00 pm »
summer73 и Eli7
Честито, желая ви лека и безпроблемна бремнност и на двете!

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #1154 -: Август 16, 2007, 20:38:03 pm »
summer73 и Eli7
Честито, желая ви лека и безпроблемна бременност и на двете!

Леко бременеене и от мен!Жабче честито! :hug2: :hug2: :hug2:
« Отговор #1155 -: Август 16, 2007, 20:40:48 pm »
Честито Жабче, спокойни 9 месеца ти пожелавам.
Честито и на останалите момичета! :)
« Отговор #1156 -: Август 17, 2007, 08:16:10 am »
Честито, Жабче! Много се радвам за теб! Сега ще чакаме да чуем колко са точиците  :D

Ели, Самър, лека бременност и на вас!
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #1157 -: Август 17, 2007, 08:53:43 am »
Браво, Жабче, Самър, Ели!!! Стискам ви палци, всичко ще е наред!!! :P :P :P

*
« Отговор #1158 -: Август 17, 2007, 10:09:12 am »
zдравеите  моми4ета,
моля дайте малко кураж zа6ото съм в трети ден след трансфер на бластоцист и от в4ера 4увствам осеzаема промянаъ гърдите спаднаха, стомаха zаработи, не съм гладна ъ иzоб6о обратното на вси4ко преz последните 10 дни. Преди6ните три неуспе6ни пати това бе6е сигурен zнак zа край, но не толкова скоро.. теста ми е след 11 дни, как 6те живея до тогава. иzвинете 4е се оплаквам във ведрата тема,но тея тревоги можете да раzберете само вие... :( Някой с блиzнаци след такива симптоми?  :?

Косето е на небето.
*
« Отговор #1159 -: Август 17, 2007, 10:15:00 am »
Хоуп, писала съм и преди. Аз бях с всички бременни симптоми до 8-ми ден след трансфер на 2-ри ден. Просто започнаха да изчезват. И при мен това винаги е било признак на неуспех.
Този път не беше. Е, не съм с близнаци, ама и едно ми стига като начало.
Не се вторачвай в тялото си. То си прави шеги понякога. Стискай зъби още 10 дни, макар че и след 5 можеш спокойно да направиш кръвен тест.
Стискам палци.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери