Здравей Биляна,
първо трябва да прецениш за себе си дали наистина искаш дете за да има на кого да се радваш,и готова ли си за това,или просто искаш цикла ти да не е болезнен.Ако е второто има достатъчно клиники,в които може да отидеш и да те прегледа специалист,който да ти пусне нужните изследвания,
Ако искаш дете ,то ти трябва да го искаш до дъното на душата си,и ако наистина е така няма начин това рано или късно да не стане ,и повярвай ми мъжът до теб ако истински те обича ще се съгласи с теб.
Пробвай да не му натякваш непрекъснато че искаш дете,да показваш по-често колко вярваш в него,колко го обичаш и т.н.-накарай го да се почувсва сигурен и уверен и в двама ви.На мен ми отне около година да убедя моя-първо казваше ,че нямяме достатъчно пари за дете,после че не съм можела да гледам себе си какво остана за дете,но така или иначе преди почти година започнахме по-малко да се пазим и така с напредване на времето той поддаваше докато назря момента в които спряхме да се пазим изобщо-проследих си няколко цикъла и в края на м.май чудото стана.Първоначално не искаше да повярва че е станало така изведнаж,но в момента в който видя мъничето на снимката си вирна носа,в последсвие доиде и го видя на ехограф,тогава вече магията бе пълна,но за жалост чудото продължи само 13 седмици.Гадно е,но пак ще пробваме-нали казват че загубите сплотявали.
Така че последвай моя пример и го нападай,и ти пожелавам скоро да се похвалиш със своето малко чудо(но трябва да го искаш от душа и сърце,а не за ти минат болките при менструация)и нека твоето чудо трае 9 месеца.
Желая ти много здраве и успех в правенето на бебе,
Дано стане скоро.
Ще чакам да се похвалиш.
УСПЕХ