Разбирам ви всички. И ще напиша и защо разбира се. Със съпруга ми сме заедно буквално от деца. Аз бях на 15 , той на 22 години
От тогава сме заедно и не сме се разделяли. Когато завърших гимназия исках да си имаме дете. Много исках, И той искаше, но не и в този момент. аз знаех че това ще е човека който ще обичам цял живот, той ми е казвал същото, но искаше първо да се нанесем в новия ни дом, да обзаведем и т.н. Но аз не исках да чакам. Със всяка частица на тялото си исках бебче.
Казах му, но той като разбра че искам дете още по упорито слагаше презервативите
Докато един ден в истерия и рев не му съобщих, че ако след толкова години той не е сигурен в това дали иска дете от мен, значи всичко за мен губи смисъл. Тогава човека ми обясни колко крехки и плашливи са съществата наречени мъже и как се плашат от такава отговорност наречена дете
. Но колко много ни обичат нас- техните полвинки и как заради тях ще поемат и тази отговорност. Та така почнахме да си правим бебето, то естествено не стана. И аз както го исках със всяка една частица от тялото си , направо умирах от болка.
Много боли когато единят иска бебче , другия не. Момичета, колкото и да ви звъчи странно, тези девойки също по един или друг начин са лишени и се борят за бебче макар и с полвинките си. И тази борба не е лесна, аз минах и потази пътечка
. С мъж ми се борих година и полвина за да го склоня. казвам ви че не ме болеше по малко от безсъните нощи преди цветни снимки и инсеминации последните три години. И те са тук с мъката си, която се чуди накъде да избие в самотната вечер.
Найстина не може да се сравни с години лутане и неуспешните инвитро процедури на много момичета в сайта, но и те са тук по същата причина. Искат бебче.
Това е моето мнение разбира се. Пожелавам ви на всички скоро да прегърнете своето малко сладко бебче
bilyana болезнения цикъл не е оправдание да искаш дете. Аз винаги съм искала дете за да имам още един скъп на сърцето ми човек, на който да дам цялата си обич.
Имала съм болезнен цикул, дрогирала съм се с хапчета. Не съм могла да стана по два - три дни, но никога не съм искала дете за да спре той. Помисли малко