0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Assi

• **
  • 119
  • Вярвам, че ще ни се случи най-хубавото
Здравейте!
Ходих на основен преглед при К.Атанасова на 11 ден от мц и на ултразвук се видяха 4 фоликула на ляв яйчник. Правим опити от февруари (вече 3 месеца) за бебе. Тя каза да не се притеснявам още, защото са изминали едва 3 месеца, но все пак ми назначи хормонални изследвания - част от резултатите са готови и са в нормите, след тях хламидия (въпреки че аз и вече настоящият ми съпруг сме заедно от близо 5 години, но сме се пазили), спермограма и цв.снимка. Бих искала да споделите вашите впечатления от нея, ако разбира се сте я посещавали. Чудя се дали съм попаднала на правилния лекар.

Благодаря. :ask:

*
Ходила съм само веднъж при нея за някакво изследване,беше много отзивчива и ми обясняваше подробно на въпросите.Съжалявам, че не мога да помогна повече. :balk_602:
   Ходила съм преди време при нея и не съм особено впечатлена,защото абсолютно неадекватно ми лекува гъбички.И абсолютно безодговорно ми заяви ,че щом съм имала възпаление на яйчниците,най-вероятно нръбите ми са запушени и сигурно няма да мога да имам деца!  :x Щом пробвате от 3 месеца наистина няма причина за притеснение,защото е малко време.Ще ти прави цветна снимка,така ли?!Вие на каква възраст сте с мъжа ти?
*

Assi

• **
  • 119
Здравей peroshinka!
Той навърши скоро 28г, а аз съм на 27г.

Здравей peroshinka!
Той навърши скоро 28г, а аз съм на 27г.

Ако Атанасова смята да ти прави цветна снимка,а сте опитвали само 3 месеца ,мисля че е малко раничко за това.
*
Рано ти е за цветна снимка!
Опитвайте още 6 месеца и, ако не стане, направете първо спермограма в клиника по стерилитет.
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

Assi

• **
  • 119
Много ви благодаря за съветите.