Браво, много се радвам, че писа. Значи, аз също смятам, че инфекцията може да вдигне клетките.
Вливания и аз отказах. За мен те са третиране на "симптома", не са "лекуване на проблема".
Но след два мисседа съм готова да се подложа на вливки.
Аз се консултирах с един американски лекар имунолог много е добър. Той търси и намира проблема. В БГ изследват само имуно -фено тип, а той изследва абсолютно всичко в имунната система. И той ми каза така: само едни високи НК клетки нищо не значат и сами по себе си те не пречат, ако всичко друго е в норма. Затова идва и това различие в мнението на лекарите по въпроса за НК клетки. Някои доктори казват --> ето пациент с високи НК клетки, без вливки и нормална бременност, следователно вливките са глупост. А други казват --> ето пациент с 5-6 спонтанни аборти и само след вливки се постигна бременност.
Та тук идва мнението на този лекар от Ню Йорк, че високи клетки без вливки, водят до нормална бременност, ако всичко друго е наред и в норма. Но той изследва от пиле мляко дето се вика... И знае кои комбинации са опасни и за различните комбинации, различно лечение има, не е винаги имуновенин, както масово се практикува.
За нещастие, това светило, взима толкоз скъпо, че аз не мога дори да се тествам, какво още не ми е в норма, та в комбинация с високите ми НК клетки води до миссед...
Затова съм решила още веднъж да пробвам, и ако пак миссед, ще се подлагам на масовите вливки с имуновенин.
Ти имаш ли спонтанни аборти и би ли рискувала да "пробваш" бременност без вливки?
Най добре тествай пак НК клетките, но преди това взимай поне 8 седмици омега 3 от риба. Тя помага за смъкване на НК клетките. Успех и като направиш контрола, пиши пак!
Успех и дано се включат момичета с опит с хламидии, защото аз не мога да помогна. Аз само с НК клетки се занимавам...