0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Надежда за Надежда!!!
« -: Май 30, 2007, 22:37:07 pm »
 yahoo_17 Вярвам, че за всяка една от нас ще доиде момента, в които ще трябва да започнем своята най-лична тема- темата  за бебчето. Дълго време се чудех и колебаех дали да я започна точно сега в самото начало на така жадуваното събитие... Април-май бяха моите месеци изпълнени с молитви и надежди за успех. Когато държах в ръката си първата инжекция Диферелин емоцията ме завлядя изцяло. Във всяка капчица лекарство виждах надеждата, която природата (или некъдърен лекар в миналото) ми бяха отнели. Надеждата да имам своята точица,  да имам малка душица в себе си, да бъда изпълена с вяра, че и на мен ще се случи чудото. Случи се!!!... И макар сега да съм обвеза от страх, страх, които не разбирах до този момент, съм изпълнена и с надежда и вяра, че заслужих своето малко щастие и с цената на всичко, което зависи от мен ще пазя и обграждам с любов. Малкото жуже, което се бори за живот в мен е голямо само 5мм... yahoo_17 Най-малкото нещо, което съм видяла през всичките ми прегледи в живота. Най малкото,  но ме дари с най-голямата радост, която бях изпитвала в живота си.  yahoo_17Повечето от вас ме познават и знаят историята ми, затова сега няма да я разказвам.
Искам да благодаря на моя любим, които стоически изтърпя всичките ми нервни изживявания и продължава да го прави с усмивка на уста. Обичам те ти си най-ценното нещо, което съдбата ми поднесе на ръце .Благодаря на близките ми, че бяха с мен от стотици километри, че се молеха с мен,че ми вдъхваха обич :heartbeat:. Искам най-вече да благодаря на д-р Владимиров и д-р Тачева- без вас мечтата ми щеше да бъде все още мечта. Едва ли някога ще намеря думи с, които да изкажа благодарността си към това, което направихте за мен и семейството ми. Неповторими сте. Искам да благодаря и на целия екип- Стефи, Дени, Оги, Деси и новата сестра, на която така и не разбрах името, но вечно ще помня куража и добротата, с която ме дарихте през цялата процедура и след това. Обичам ви!
Зачатие също оказа огромно влияние в живота ми. Благодаря Ви момичета, че Ви има, и че така всеодайно ми подавахте ръка в трудните моменти по пътя към зачеването. Срещнах истински приятели, които не съм и мечтала да имам в живота си. Искам да благодаря на семейство Везарови и Бързанови, че отвориха вратите и сърцата си за мен. В този свят, в които живеем хора като тях са истинска ценност, ценност която слагаш близко до сърцето си и помниш през целия си живот. Надявам се да мога да ви се отблагодаря за добротата, която ми сторихте. Благодаря за всичките стиснати палци от близо и дълеч. Благодаря на всички Ви. Искам да кажа на тези които се борят, че винаги има Надежда и докато имаме сили да се борим тя няма да угасне и малкото човече ще се появи в живота ни рано или късно. Борбата никога не спира, но тя ни сплотява и ни прави по-силни. Не спирайте да мечтаете, не спирайте нито за миг да го искате и ще го имате. Изписах тези дълги редове и Ви благодаря, че ще ги прочетете. Страха е все така голям и осезаем, но Надеждата в мен не спира да нашепва, че всичко ще се нареди. Че всички ще успеем...................
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
Re: Надежда за Надежда!!!
« Отговор #1 -: Май 30, 2007, 22:43:54 pm »
 :D
браво! много съм щастлива за вас тримата :D тези 5 мм. ще порастнат и ще ви даряват с много щастие всеки ден!!!
ето, за всяко нещо си има Вяра, Път и Надежда...
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #2 -: Май 30, 2007, 22:45:32 pm »
 :bighug: Дано! Надявам се също и вие да сте добре.  yahoo_17
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #3 -: Май 30, 2007, 22:47:35 pm »
Браво, мила Наха! Страхотно! Една прекрасна щастлива бременност ти пожелавам от сърце! :D :D :D
*
« Отговор #4 -: Май 30, 2007, 22:49:47 pm »
Наха, много, ама много ме развълнува отново! Пожелавам ти най-леката бременност и нАй-щастливите 9 месеца в живота ти! И здраво бебче догодина!
И пусни страха да си отиде, няма място във вашия дом!
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #5 -: Май 30, 2007, 22:52:32 pm »
Миличка моя Наде, толкова много я чаках тази тема и с такъв трепет... Вярвах, че няма друг начин освен да стане! Много много съм щастлива за теб и съм сигурна, че твоята точица ще расте силна и борбена като мама и татко! Вярвам, че скоро ще държиш в ръцете си своето щастие, своето сърчице! :bori_021:  Пожелавам ти една прекрасна и изпълнена с много щастливи моменти бременност! Целувам те и много силно те прегръщам!  :bighug: :balk_21:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #6 -: Май 30, 2007, 22:54:23 pm »
Дребен, честито и от мен, толкова съм горда и щастлива заради теб- страхотно  се справи! Желая ти бременност, по- лека от моята и красиво бебче /колкото моето/

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #7 -: Май 30, 2007, 22:57:35 pm »
Честито! Лека и безпроблемна бременност :D :D :D

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #8 -: Май 30, 2007, 22:58:45 pm »
много, много радостна тема! честито сбъдване на мечтата, оттук нататък - само спокойствие и радостни моменти пожелавам!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

lisiche

• 239
  • БОРКО СТАНА НА 2
« Отговор #9 -: Май 30, 2007, 23:15:43 pm »
Мила моя приятелко, искам и тук да ти честитя голямата и дългоочаквана радост.

ТИ УСПЯ, СКЪПА!!! Обичаме те!!!!

Ани и жужето Борислав
Блъскането на главата в стената изгаря по 150 калории на час. (Не правете това у вас ..... но може би на работа...

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #10 -: Май 30, 2007, 23:16:07 pm »
Честито. Много леки и щастливи 9 месеца. :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #11 -: Май 30, 2007, 23:39:21 pm »
Честито и дано всичко е наред, и имаш най-прекрасното бебе на света!!! :P :P :P

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #12 -: Май 30, 2007, 23:46:29 pm »
честито наха :D. спокойна бременност и леко раждане :D
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #13 -: Май 30, 2007, 23:57:29 pm »
Нахи, не мога да не честитя и тук.Пожелавам ти всичко най най хубаво, цялото щастие на земята и да изживееш най хубавите 9 месеца. :balk_21:
17.01.2005                                                                              21.11.2013
« Отговор #14 -: Май 31, 2007, 00:03:11 am »
Чаках с нетърпение тази тема  :D Надявах се  :D
ЧЕСТИТО !!!
Лека бременност  :D
« Последна редакция: Май 31, 2007, 00:25:36 am от jazzybaby »

lb2f
*
« Отговор #15 -: Май 31, 2007, 00:09:33 am »
Честито,naha! Хайде сега една безпроблемна бременност  и едно страхотно бебе накрая!

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #16 -: Май 31, 2007, 00:30:00 am »
Нахита, браво!
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
« Отговор #17 -: Май 31, 2007, 00:34:56 am »
:)
Много се радвам, Наде!

Желая ти лека бременност, здраво бебе и много, много щастливи мигове.

Целувки

:D
 :bighug:
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
« Отговор #18 -: Май 31, 2007, 01:11:48 am »
Честито мила Naha!
И аз с нетърпение очаквах тази тема и сега съм много много радостна.
От сърце ти желая безпроблемна бременност и прекрасно слънчево детенце, което да ви носи само радост!
Ще бъдеш превъзходна майка!
 :bighug:
*
« Отговор #19 -: Май 31, 2007, 01:30:24 am »
Честито миличка леко и безпроблемно бременеене.