0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Аз като гледам май повечето доктори го изписват по 10 дена. Те не са ли наясно? И на мен за по 10 дена ми ги изписват
Цитат на: mimi26 в Май 30, 2007, 11:25:41 amАз като гледам май повечето доктори го изписват по 10 дена. Те не са ли наясно? И на мен за по 10 дена ми ги изписватако е изписан за задържане и подпомагане на имплантацията - какъв е смисълът да го взимаш 10 дена и после да спреш? нали нищо няма да се получи като ти падне прогестерона точно когато е необходим за да се задържи бебето?!
ВЧЕРА БЯХ НА ЛЕКАР И ТОЙ МИ НАПРАВИ ТЕСТ И ИЗЛЕЗЕ ОТРИЦАТЕЛЕН
Цитат на: mimi26 в Май 30, 2007, 11:25:41 amАз като гледам май повечето доктори го изписват по 10 дена. Те не са ли наясно? И на мен за по 10 дена ми ги изписватако е изписан за задържане и подпомагане на имплантацията - какъв е смисълът да го взимаш 10 дена и после да спреш? нали нищо няма да се получи като ти падне прогестерона точно когато е необходим за да се задържи бебето?![/qute]При мен за бременност ми го изписаха също за 10дни,но лекаря ми каза след като свърши да си купя друга опаковка и да го продължа.Извинявам се ако съм се намесила и не съм съвсем по темата