0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Re: Тъжно ми е ....
« Отговор #20 -: Юни 06, 2007, 21:25:43 pm »
За второ дете също боли много, само който го е изпитал го разбира.
Наистина трябва да си се борил, за да разбереш  болката.
Повярвайте ми, боли много и всеки ден умираш по-малко...
И това, че имаш дете не те изправя на крака, ама никак...
Ако един ден поведете борба за второ, ще разберете и тази болка...

Абсолютно те разбирам. Макар че аз изобщо нямам деца и се боря още за първо. Но мога да си представя на всеки един от нас болката, защото аз самата я изпитвам, а колко по-лошо е да знеш че си имал възможност и си я пренебрегнал....толкова боли.../аз имам един аборт по желание/.

Ние ще се справим, момичета, не се отчайвайте, моля ви.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #21 -: Юни 07, 2007, 00:17:54 am »
НИКОИ НЕ КАЗВА 4Е ТОВА Е СЬСТЕЗАНИЕ ДОРИ НЕ ЗНАМ  КАК ТИ Е МИНАЛО ПРЕЗ УМ.НО ИАВНО ВЬВ ТОЗИ СЛУ4ЕИ Е ИЗЛИ6ЕН КОМЕНТАР
« Отговор #22 -: Юни 07, 2007, 09:24:10 am »
Ако поста на Джази е отправен към мен, просто се чудя.

Не беше за тебе  :bighug:

lb2f
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #23 -: Юни 07, 2007, 10:57:06 am »
Ако поста на Джази е отправен към мен, просто се чудя.

Не беше за тебе  :bighug:

:bighug:

Veni, желая ти кураж и успех. :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #24 -: Юни 08, 2007, 19:43:02 pm »
 Мъката не може да се мери по големина и важност! Когато сърцето ти страда, не ти става по-добре от това, че някой е страдал примерно година повече от теб! Всяка мъка заслужава уважение и подкрепа! Независимо с каква давност е! Особено болката по това да искаш да имаш дете! Аз нямам нито едно все още, но си мисля, че мога да разбера veni! Успех на всички ни пожелавам! И всеки да получи това, което иска!
« Отговор #25 -: Юни 08, 2007, 21:59:34 pm »
не мисля ,че болката от това да не
можеш да имаш второ дете и въопще някога да не знаеш дали ще станеш майка някога може да се сравнят.болката си е болка ,но с една разлика,че когато вечер вени ти си легнеш има кой да ти каже"не плачи мамо обичкам те"а ние просто прегръщаме болката и тъмнината и заспиваме с мечтата някога да чуем тези думи.
*
« Отговор #26 -: Юни 09, 2007, 01:46:52 am »
Ани4ка мила, то4но така е ,може би да не сьм на пьлно права НО КАМ ОСТАНАИТЕ ДРУГИ МОМИ4ТА ИСКАМ ДА РАЗБИРАТ 4Е НИ НАИ МАЛКО СЬМ ИСКАЛА ДА НАПАДАМ ВЕНИ ,ПРОСТО ИСКАМ ДА КАЖА 4Е АЗ НАМИРАМ РАЗЛИКА ВЬВ ТОВА ДА ИМА6 ДЕТЕ И ВЬВ ТОВА ДА СЕ НАДИАВА6 ДАЛИ И ТИ НИАКОГА ЩТЕ 4УВА6 ИМЕНО ТОВА КОЕТО АНИ4КА НАПИСА ,,МАМО ОБИ4АМ ТЕ"  А НА ТЕБ ВЕНИ ПОЖЕЛАВАМ ТИ СКОРО ДА ТИ СЕ СБЬДВА МЕ4ТАТА
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #27 -: Юни 09, 2007, 09:01:45 am »
Прочетох темата на Вени и мненията ви вчера.....
И от тогава си мисля за съхранението....
Какво ни държи будни през времето в което се борим....
Мен ме съхраниха три неща....които съм и давала, и получавала!
Любовта, обгрижването и един въпрос "А Мишанка къде е ?"-
зададен от светналите очи на цяла сюрия близки деца!
Да липсваш на някого е по-силно от това на теб нещо да ти липсва!
Вени погледни в светналите очи да дъщеря си и мъжа си за тях ти си целия свят!
Не позволявай натрапчивото желание да ти отнеме прекрасни мигове, които може да имате заедно!
И някъде там ще се случи............Бъди силна....!

Момичета, токлкова сте важни за мен!
Май започвам да разбирам защо тази тема толкова ме разтърси!
И буца застана в гърлото ми.....Всяка една от нас ще чуе Мамо!
Защото сме силни и знаем цената на всяка сълза, която рони всеки ден сърцето!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #28 -: Юни 09, 2007, 10:17:53 am »
Мишанта :balk_21:
« Отговор #29 -: Юни 09, 2007, 12:34:58 pm »
Преди два дни , една от нашите служителки , влезе в офиса с тъжно лице.
Отскоро беше бременна. Щастието струеше от нея , всяка секунда , затова се учудих ,че я виждам посърнала.
" Лекарката ми каза ,че не всичко е наред,- каза тя - има съмнения за мисед аборт."
 Бяхме седнали една срещу друга , аз изтръпнах. Помълчахме секунда ,две , после й споделих ,че съм го преживяла , че трябва да бъде силна ,за да понесе болката , че тези неща се случват...
А тя се изправи и изкрещя : "Ти не разбираш , аз не искам да загубя МОЕТО дете, толкова дълго го чаках!"
Прегърнах я и заплакахме двете!

Защо ви разказвам този случай!
 Спомних си ,когато аз го преживях , тук в този форум излях цялото си сърце , цялата си болка  и получих толкова много подкрепа!
 Когато се научих да живея с тази загуба , защото тя не се преживява, се огледах наоколо. Прочетох за момичета загубили бебета в 5 , 6 месец , при раждане...
Прочетох за Дари !
 Спомних си , как един мой познат ми каза ,ти си загубила мечтата си да родиш това дете , а има хора ,които преживяват много по-тежки загуби. Тогава ми звучеше жестоко ,казах си , той не разбира мъката ми.
После разбрах ,че беше прав.
Не мисля, че мъката между хората може да се сравнява , мисля ,че причините за нейната проява , обаче , могат !
 Мишето го е казала:

Да липсваш на някого е по-силно от това на теб нещо да ти липсва!
Вени погледни в светналите очи да дъщеря си и мъжа си за тях ти си целия свят!
Не позволявай натрапчивото желание да ти отнеме прекрасни мигове, които може да имате заедно!
И някъде там ще се случи............Бъди силна....!

Аз не зная какво е да имаш дете!
И не разбирам какво е да го имаш и да се чувстваш ,празен и безполезен , защото нямаш второ!
Разбирам  и знам как  боли от неговата липса!
Може би имам различен светоглед, може би греша , но така мисля!
Животът  ме научи ,да забелязвам всичко около мен ,да отворя сърцето си за чуждата мъка и да бъда етична спрямо нея.

« Последна редакция: Юни 09, 2007, 12:42:19 pm от Efirche »
« Отговор #30 -: Юни 09, 2007, 15:30:20 pm »
Ох...момичета..Днес ми беше теста и поредното разочарование и вече си мисля, че няма да имам дете, което да ме нарече "мамо"(въпреки, че ми се е случвало да ме нарича така едно, но то си има майка). Нямам сили вече- 7 инсеминации и 4 опита инвитро. Много странно ми се струва да чета за "мъката" на майките...Наистина е неразбираемо за мен.. Може би е тежко да разбереш, че не се забременява толкова лесно, както е станало първия път, но другото е по-тежко - въобше да нямаш деца. Чувството е несравнимо. И го казвам, защото когато ти е мъчно, че не можеш да забременееш отново-поглеждаш детето си и то е твоето утешение и радост..
Пожелавам на всички да успеят и да забременеят и да имат поне едно детенце!
« Последна редакция: Юни 09, 2007, 15:31:56 pm от Tutto_bene »
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #31 -: Юни 09, 2007, 17:14:41 pm »
Туто, съжалявам. :(
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #32 -: Юни 09, 2007, 18:34:35 pm »
Ох...момичета..Днес ми беше теста и поредното разочарование и вече си мисля, че няма да имам дете, което да ме нарече "мамо"(въпреки, че ми се е случвало да ме нарича така едно, но то си има майка). Нямам сили вече- 7 инсеминации и 4 опита инвитро. Много странно ми се струва да чета за "мъката" на майките...Наистина е неразбираемо за мен.. Може би е тежко да разбереш, че не се забременява толкова лесно, както е станало първия път, но другото е по-тежко - въобше да нямаш деца. Чувството е несравнимо...
Tutto_bene ,мило момиче...толкова много съжалявам за теб...мъката ни е взаимна...ако знаеш колко добре те разбирам...много ми е мъчно,че не е станало отново...за кой ли пореден път.Възхищавам се на силата ти,аз не знам дали бих стигнала до толкова много опити.Моля се ,дано се възстановиш бързо и да продължиш със нови сили...Не може да продължава вечно това мъчително "драпане" за малко щастие. :hug2:Все трябва да изгрее слънчице и при вас! stork-girl :sunshine:
*
« Отговор #33 -: Юни 09, 2007, 18:45:33 pm »
Много, много ми стана мъчно за всички нас!!! Толкова е гадно и безсмислено и несправедливо! Обаче това се случва на нас и трябва да се справим, длъжни сме да оцелеем по пътя към нашето детенце! Ще станем майки, ще видите! И ще бъдем най-готините майки на света! Вярвам в това! Много, много ви обичам!
« Отговор #34 -: Юни 09, 2007, 18:47:26 pm »
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #35 -: Юни 09, 2007, 19:24:47 pm »
Ох...момичета..Днес ми беше теста и поредното разочарование и вече си мисля, че няма да имам дете, което да ме нарече "мамо"(въпреки, че ми се е случвало да ме нарича така едно, но то си има майка). Нямам сили вече- 7 инсеминации и 4 опита инвитро. Много странно ми се струва да чета за "мъката" на майките...Наистина е неразбираемо за мен.. Може би е тежко да разбереш, че не се забременява толкова лесно, както е станало първия път, но другото е по-тежко - въобше да нямаш деца. Чувството е несравнимо. И го казвам, защото когато ти е мъчно, че не можеш да забременееш отново-поглеждаш детето си и то е твоето утешение и радост..
Пожелавам на всички да успеят и да забременеят и да имат поне едно детенце!
:cry: :(
Тутииии,  :hug2:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #36 -: Юни 09, 2007, 20:13:22 pm »
Аз също мисля, че страданието в двата случаи е съвсем различно и не може въобще да бъде сравнявано. Но темата все пак съм сигурна, че не е пусната с тази цел. Успех на авторката и дано скоро се похвали с радостната вест за второ детенце.

Съжалявам, Туто :(. Дано никога повече не изпитваш подобно разочарование и от тук нататък само хубави работи да ти се случват. Знам, че това, което ще напиша винаги се е повтаряло и ще се повтаря в нашия форум, че рано или късно всички ще станем майки, но си е живата истина. Просто Господ е отредил на някои от нас да почакаме по-дълго.

« Отговор #37 -: Юни 09, 2007, 22:27:42 pm »
Туто, много съжалявам  :(

lb2f
« Отговор #38 -: Юни 10, 2007, 14:37:25 pm »
Горе главата , миличка!
Ще стане , в някой друг ден , в някой друг момент , ще стане....
Бъди силна!
Прегръщам те!
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #39 -: Юни 11, 2007, 12:18:34 pm »
Съжалявам, Туто! :(
Наистина може би сега не е момента...виж, че в крайна сметка всички успяват по един или друг начин!
Това трябва да ни крепи, че просто рано или късно ще се случи на всяка една тук!
Успех!Не се предавай, колко много си преживяла...сигурно си близо вече! :balk_21: