Zdrawejte wsichki,
predpolagam weche ste zabeljazali che kartinkite sa izcheznali ot podpisite vi.
Naloji se promqna na mestopolovenieto na katrinkite s cel malko da namalim generiraniq adres. E namalenieto e suwsem malko, no za smetka na towa poraziite sa golemi
.
Pregenerirajte si nanowo podpisite i kartinkite wi otnowo shte blesnat. Ima dobaweni nowi okolo 20 tickera, taka che izbor ima
Podobreni w tazi versija (ot 28 - 29 wecherta) sa:
1. Grafikite sa s po strumna i po tjasna skala
2. Pri spodelenite grafiki seksualnia kontakt ne se pokazwa
3. W stranichkata s poleto za wuwejdane na potrebitelsko ime i pokazwane na chujdite grafiki ima malka statistika za towa kolko choweka sa registrirani i kolko sa napulno zawurshenite cikli w sistemata kum momenta.
4. Poprawki w dizajna na kalendara - dneshnja den weche e s cherweno i e ochertan ot tunka ramka - taka po lesno shte se zabeljazwa.
5. Problemni dni kato 28.03.2005 (??? ne me pitajte zashto sa problemni - mnogoooo Java specific) weche ne ni prawjat problem.
6. Problemi s chupeneto na sesijata na zachatie.org kogato se napuska kalendara
7. Poprawki w dizajna (uduljawane na textowite poleta za notes i medications) i fix na maluk bug (Ovulacijata ot Lekar ne se zapazwashe sled powtorno redaktirane na sushtata data) na strannicata za wuwejdane na dnewni danni.
8. W sushtata stranica dobawena wuzmojnost za wuwejdane na temperaturi prez 0.05 gradusa i zapochwashti ot 35,6 (mislja) gradusa.
Ako ima drugi nesta weche ne gi pomnja
Blagodarja na wsichki koito testwat - washite zabelejki prawjat produkta po udoben i stabilen.
Za sega se susredotochawame wurhu stabilizirane i izchistwane na sushtestwuwashtata funkcionalnost, za sujalenie nowi neshta ne mojem da dobawjame poradi nablijawashtata data za oficialno puskane, no wsichki washi predlojenia se subirat i shte budat razgledani i wzeti na predwid pri po natatushnite versii na kalendara.
Calendara moje da poddurja rabota na mnogo ezici, ochakwam ot was predlojenia na kakwi ezici iskate da polzwate kalendara a i imate wuzmojnost da pomognete s prewoda?
Pozdrawi,
Dobri