Здравей Лили! Много ти благодаря за бързия отговор. Обърнах се специално към теб, защото ти преди време ме беше насочила да обърна внимание на щитовидната жлеза. От тогава смених двама ендокринолози и никой не открива проблем. За тях всичко е в норма. Втория при когото ходя каза, че първо ще увладеем нередовния цикъл и после ще видим другите неща, защото него стойностите на тсх не го притеснявали, въпреки че казах, че идеята е не само да ми идва мц, а и да забременея и да износя бебето. А иначе антитела на щитовидната не съм изследвала, но се замислям дали да не отида на своя глава в лабораторията да си ги пусна, заедно с още веднъж тсх. Чудя се, обаче дали няма да се повлияят стойностите след приема на парлодел
. Доколкото знам зависимостта е и пряка и обратна. А селен определено ще си вземе, даже няма и да питам никакъв ендокринолог, докато не си пусна аз другите изследвания поне докато не дойде време за контролата. Знам за д-р Тодорова. Впечатлена съм от нещата, които е направила за много от момичетата тук, за върнатите надежди и усмивки.
Аз съм от Варна и съм ходила при д-р Сарджева и д-р Ангелова, ако след два месеца нещата не се задълбочат в желаната от мен насока и при трети ендокринолог ще отида, ако трябва и до София
А проблема ми с теглото е, че съм доста хилава
. Ама и толкова очевидно нещо явно пак не е проблем за ендокринолозите.
Много ти благодаря за отговора!