Аз бях пациентка на д-р Тодоров. Имам една неуспешна бременност след три опита с инсеминации при него, а една моя приятелка забременя там. Но не мисля, че това е единственият критерий за добра клиника. Отношението на д-р Тодоров към пациентите му е просто отвратително, затова и престанах да ходя при него. Освен това мисля, че именно поради неговите стимулации сега имам някои проблеми, които преди това нямах (разбира се няма как да съм напълно убедена, че причината е в него). Освен това бях изненадана за начина, по който той прави инсеминациите. Имам предвид, че например преди, когато посещавах клиниката на доц Щерев (бях много доволна, причините, поради които се отказах, са съвсем други - чисто финансови, защото там цените са доста по-високи от тези в другите клиники), преди самата инсеминация ми правиха тоалет, след това лежах доста време преди да си тръгна, а при д-р Тодоров ми правиха инсеминацията без никаква подготовка и 15 мин след това ме гониха буквално. Разбира се, ти ще си прецениш. Аз лично реших за себе си, че повече няма да стъпя при тях. Още повече, че когато ми се наложи да се обадя по телефона да говоря лично с него за някои проблеми, които възникнаха, ми вдигна скандал, че го безспокоя и че трябвало да го търся единствено в клиниката, а ако го няма там, просто значи, че няма да ми обърне внимание и толкова. Точните му думи бяха - "Светът не се върти около вас, нито сте единствената и въобще не ме интересува какво става с вас, аз си имам други ангажименти". За мен това беше достатъчно, за да спра въобще да се занимавам с него.