Мисля, че пресилените изказвания и квалификации са излишни!
Важното е, че Тодоров е много добър специалист и освен, че на мен лично е помогнал и сега имам две момиченца на 3 и половина години, всички, които съм изпращала при него са оставали доволни от професионализма му!
Да цапнат е в устата и шегите му често са пиперливи, но ТОЙ Е СПЕЦИАЛИСТ, който помни добре пациентите си и с физиономията им свързва и проблема и предписаното лечение. Не се налага всеки път да започваш с историята на своя случай от А - Я!
Не е истина, че не се правят редовни хормонални изследвания! Възможно е да има и изолирани такива случаи, но като цяло стремежът му е, с проследяването на хормоните да се провери, как е реагирал организмът на терапията. При манипулации е много внимателен и прецизен! Ако някоя пациентка се е впрегнала от коментарите му, проблемът й е личен! Много добър диагностик и терапевт е!
Моят съвет е да не се вманячавате в отрицанието, а да бъдете обективни! Както стана ясно недоволни има и от Стаменов, и от Табакова и от Щерев. Въпросът е съвсем индивидуали, озлобяването е неуместно!