0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро в "Клиника Братя Тоторови" ???
« Отговор #40 -: Юли 07, 2008, 22:05:49 pm »
И като спомена taurus емоционалната гледна точка (макар че и другите не са за пренебрегване), не мога да не "натъртя" на този коментар на smile76:
"Светът не се върти около вас, нито сте единствената и въобще не ме интересува какво става с вас, аз си имам други ангажименти". Ако моята докорка ми каже така, аз повече там няма да стъпя. Не може да отиваш при доктор с най-съкровеното си желание и да очакваш помощ и разбиране, а да получаваш ругатни.
Нищо няма да ти коства просто да отмениш часа при Тодорови, и да си запишеш нов час за когато ти е удобно в някоя от добрите клиники. Но решението си е твое, разбира се.



Re: Инвитро в "Клиника Братя Тоторови" ???
« Отговор #41 -: Юли 08, 2008, 15:35:19 pm »
Посъветвайте ме към коя клиника да се насоча. Не искам да чуя отново "Сега всичко е наред, не може да не стане" а в края на краищата отново да няма бебе.
Доколкото четох из форума, ето какви са ми впечетленията:
за Щерев и много добри и много лоши коментари, за Тодорови, май само лоши, за център "надежда" само добри. но прекалено хубаво, май не е нахубаво...НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ
Преди си мислех, че при  инвитро няма кой знае колко възможни усложнения, но сега все повече се замислям, че нещата може яко да се объркат, да не говорим и за емоциите, които при провал са кошмар за цялото семейство.
P.S. много се радвам, че този форум го има.
« Последна редакция: Юли 08, 2008, 16:37:47 pm от Мели »
*
Re: Инвитро в "Клиника Братя Тоторови" ???
« Отговор #42 -: Юли 08, 2008, 15:40:40 pm »
Д-р Владимиров също е много добър.
Re: Инвитро в "Клиника Братя Тоторови" ???
« Отговор #43 -: Юли 08, 2008, 18:48:20 pm »
Д-р Александров от АГ Варна също, ако Варна те устройва
Re: Инвитро в "Клиника Братя Тоторови" ???
« Отговор #44 -: Юли 08, 2008, 21:40:38 pm »
Аз не бих стъпила отново в клиниката на Тодоров. Много бях разочарована и от отношението и от непрофесионализма, но всеки сам си решава.
Re: Инвитро в "Клиника Братя Тодорови" ???
« Отговор #45 -: Юли 10, 2008, 15:00:27 pm »
благодаря за съветите. май се отказвам от тодоров, ще се ориентирам ...не знам къде още, но тодоров май е най вече диагностик / да не употребявам и материалист/, за инвитро нещата ги прави доста отгоре- отгоре
Re: Инвитро в "Клиника Братя Тодорови" ???
« Отговор #46 -: Юли 15, 2008, 14:37:48 pm »
Привет и от мен! Относно съветите моя като пациетка на Стаменов е да си потърсиш някой друг не искам да каже нещо лошо относно неговия професионализъм а метода на работа и чакането от сутри до вечер за преглед.По време на стимулацията чаках по цял ден да ме прегледа , а изследванията ги правят само сутрин.По тази причина и аз се чудя при кого да отида за следвастия опит
Здравейте на всички читатели на сайта.Аз ходих ниаколко пъти при д-р Тодоров и ми прави нияколко изследвания и ефекта беше никакъв.Каза че след като си изпия лекарствата и спазвам стриктно всичко щтяло да е наред.Ние пробваме от 2 години да забременеия и не се получава и започнах да ходия по доктори и така попаднах на него. Само си дадох парите на вятара. В последствие се оказа че проблема не е вав мен , а вав мъжъми и сега съм пред дилема каде да продължа сЪс нештата .МОЛЯ ниакои да ми пише или да сподели каде да отида и при кого.ЩТЕ ЧАКАМ СЪС НЕТАРПЕНИЕ
*

    Щастлива

Re: Моля за мнение за д-р Тодоров от клиника "Братя Тодорови"
« Отговор #48 -: Септември 18, 2008, 11:41:57 am »
Здравейте на всички.Може да ме линчувате ако искате, но мойто мнение за Д-р Тодоров е прекрасно. Познавам го от 18 години.Винаги е бил прав за това, което ще се случи или за това ,което трябва да се направи.Известен е и много от по-младите гиниколози са се учили от него - знам го от самите тях! Може да не Ви харесва,че е прям, дори суров, но си разбира от работата и знае какво прави със сигурност. Новатор е и понякога това плаши.От 5 инвитро,4 са успешни.
  И най-важното имам  дете на 4 години ,благодарение на него.
Re: Инвитро в "Клиника Братя Тодорови" ???
« Отговор #49 -: Септември 19, 2008, 10:38:20 am »
Здравейте. Аз сам пациентка на Тодоров от 18 години. Не бих го сменила за ништо на света.Той е потомствен гиниколог.Брат му има клиника в Германия. Всяка година е там и черпи много опит. Да, понякога изглейда груб и сърдит, но не ходим там ,за да ни глезият и целуват.Новатор е и много хора това ги стряска.Познавам много негови пациентки - от 5 инвитро 4 са успешни.Аз не стигнах до инвитро, но знам, че процедурата не е лека.Никога няма да Ви излъже, за разлика от д-р Табакова (например).
Оплождането е сложен процес - при здрава жена в оволация вероятността е 40% !!
Аз родих преди 4 години, благодарение на д-р Тодотов!
*

    Tamara

  • *****
  • 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Re: Инвитро в "Клиника Братя Тодорови" ???
« Отговор #50 -: Септември 19, 2008, 12:27:03 pm »
И се регистрира тук само за да ни кажш това, че е потомствен и има успеваемост 4 от 5 инвитро процедури, докато "при здрава жена в овОлация вероятността е 40%"...

Ами първото няма значение, а второто е много смело... "няма да казвам какво".
« Последна редакция: Септември 19, 2008, 13:01:17 pm от Tamara »
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
Re: Инвитро в "Клиника Братя Тодорови" ???
« Отговор #51 -: Септември 19, 2008, 15:00:05 pm »
Защо съм се регистрирала не е твоя работа "Тамара".Тук всеки изказва мнение и аз направих същото. А 40% -те процента е научен факт. Препатила съм много и много съм чела. Приятен ден.
Re: Инвитро в "Клиника Братя Тодорови" ???
« Отговор #52 -: Септември 19, 2008, 16:03:38 pm »
 :lol: :lol: :lol:
Чак пък научен факт, определено ме разсмя  :lol:
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Re: Инвитро в "Клиника Братя Тодорови" ???
« Отговор #53 -: Септември 19, 2008, 16:13:47 pm »
:lol: :lol: :lol:
Чак пък научен факт, определено ме разсмя  :lol:


 8) :wink:Щом момичето го казва с такава увереност, трябва да се вярва!



diavol4e нищо лично, но "Мишанта" пък ще ти каже, че и в дугите клиники не се "глезим и прегръщаме"!
А ако искаш да защитиш нечия репутация, не това е начина!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
Re: Инвитро в "Клиника Братя Тодорови" ???
« Отговор #54 -: Септември 23, 2008, 18:56:48 pm »
имам насрочен час за пункция в сряда. стискайте палци... 8O малко ме е страх. имам 39 фоликула- това май не е добре :( някой знае ли колко е нормално да има при стимулация, аз си мислех че трябва да са около 10. какво ще става ако имам хиперстимулация... ей такива мисли ме мъчат.

благодаря за съветите
*
Re: Инвитро в "Клиника Братя Тодорови" ???
« Отговор #55 -: Септември 23, 2008, 21:02:13 pm »
Туна,много яйчица си отгледала бе мила.как се чустваш в момента.за нормално и аз така знам ,10-15.ако си хиперстимулирана,няма да ти е много комфортно,мисля че ще разбереш.надявам се, всичко да мине идеално и да се оплодят ако не всички,то половината от тях,имаш достатъчно :wink:.късмет и да се похвалиш.
Re: Инвитро в "Клиника Братя Тодорови" ???
« Отговор #56 -: Септември 24, 2008, 12:14:46 pm »
Tuna, и аз имах около 40, но от тях подходящо зрели бяха само 7.  Има голяма опасност от хиперстимулация, затова не подценявай каквото и да било неудобство и симптом, а се обаждай навреме на лекаря си.  Стискаме палци да не се стига до там.  А, нали знаеш, че умерената хиперстимулация създава добра среда за имплантиране на ембриончетата?  Успех!
Re: Инвитро в "Клиника Братя Тодорови" ???
« Отговор #57 -: Септември 25, 2008, 16:50:36 pm »
"Принцеска" не незнаех, че умерената хиперстимулация води до по-голям шанс за успешна процедура. Разкажи повече..
Днес ми е денят след пункция, имам шест оплодени яйцеклетки три са инвитро и три ИКСИ. Засега върви добре. Само дето и до сега не мога да разбера каква е точно разликата между ембриончетата получени от двата различни метода :oops:.
Иначе баш по темата не избрах клиника "Братя Тодорови". Избрах Щерев и по специално д-р Тимева. Дали е за добро- времето ще покаже. За сега всечко е ОК, не е фантастично но е добре.
И последно питане (за сега :balk_172:) имам кафяво кървене /малко е/ и леко ме наболява корема като ходя, абе и като седя пак ме опъва. Тимева ме предупреди за кървенето, но пак не питах до кога трябва да спре.

От какво зависи на кой ден ще е трансфера? май това вече е за нова тема :wink:
 
успех на всички нас :balk_63:
Re: Инвитро в "Клиника Братя Тодорови" ???
« Отговор #58 -: Октомври 05, 2008, 19:32:44 pm »
На 15.09.2008 направих инвитро първи  успешен опит при д-р Тодоров.Незнам защо всички имат такова лощо мнение за този доктор.Аз лично съм много доволна от него и от целия екип.Професионалисти .Той не е много по обясненията ,но си върши много професионално работата и според мен тези момичета ,които го отричат не са много добре запознати.И от личен опит ще ви кажа .че не съм доволна от Д-р Стаменов.Когато отидох при него по препоръка от приятелки,той ме посрещна със думите-Ти момиче можеш да забравиш за деца .Почна да ми обяснява как трябва да ми отреже тръбите и евентуално след 2 год.да пробвам инвитро -обаче ако го питам него да съм си живяла живота и да забравя за деца.Тръгнах си от там ужасно обидена и отидох при д-р Тодоров .Той ме посрещна много добре и ми назначи стимулация.След един месец и нещо ми направи пункцията след това трансфера и сега съм щастиво бременна в 3 седмица.Така ,че момичета не вярвайте на всичко което чуете а се доверете на вътрешния си глас,така поне направих аз.Успех на всички
Re: Инвитро в "Клиника Братя Тодорови" ???
« Отговор #59 -: Октомври 05, 2008, 20:09:14 pm »
 
И от личен опит ще ви кажа .че не съм доволна от Д-р Стаменов.Когато отидох при него по препоръка от приятелки,той ме посрещна със думите- Ти момиче можеш да забравиш за деца .Почна да ми обяснява как трябва да ми отреже тръбите и евентуално след 2 год.да пробвам инвитро -обаче ако го питам него да съм си живяла живота и да забравя за деца.
:lol:  :lol:  :lol: Пак се явявам като негова върла защитничка, но това може да го каже само някой, който никога не е виждал и не е говорил на живо със Стаменов :lol: