0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Много съм притеснена след всичко прочетено за този доктор. Аз също имам близка приятелка, която ходи при него. Открил и висок пролактин като я стиснал за зърното и излезнало мако кърма. Тя скоро си изследва пролактина и си беше в норма, а той и казал да изхвърли резултата в кофата, че само си давала парите напразно. Изсписал и да пие лекарства за пролактина. Тя сега се чуди как да постъпи и дали да ги пие,незнам дали е добре да повтори пролактина и тогава да ги пие.
Житейски закон е:
Когато една врата се затваря,
друга се отваря пред нас.
Трагичното обаче е,
че човек гледа само към затворената врата
и не обръща внимание на отворената.
*
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=3219.msg55450#msg55450

А, и съм сигурна, че пролактина ти е висок, ако си го изследвала в тяхната лаборатория :lol:


Какво ви казах аз!!!
Висок пролактин имаш още щом прекрачиш прага на клиниката им. Даже мисля, че още към петте кьошета почва да се покачва  ммдаааам
В очакване ....
Аз преди време ходих при него на консултация. Той ми каза да си изхвърля всичките изследвания в кофата..Погледна ми хормоналните изсл. и каза, че пролактина ми е завишен-при норма до 600 моя беше 400 и нещо. Аз му казах,че е в норма, а той отрече...Искаше да погледне гърдите ми и да ги "прегледа". Стисна ми зърната, но нищо не потече и той ме изкомандва да се кача на 3 етаж и да си пусна пролактин и още 2 хормона-дадох над 50 лв.. След известно време като си взех резултата при норма до 600 моя беше 660 или нещо такова-завишен...Бях пила кафе, бях се назакусила и ме беше настискал по гърдите...После разбрах, че пролактин се изсл. на гладно и не трябва да си уморен..Този човек според мен е невероятен мошеник и се подиграва на хората......
И все пак трябва да има някакво разумно обяснение, че народът така се тълпи да ходи там  :wink:
Да не е някакъв атрактивен чаровник?  :?
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
И все пак трябва да има някакво разумно обяснение, че народът така се тълпи да ходи там  :wink:
Да не е някакъв атрактивен чаровник?  :?

обясненията са няколко и се допълват.

първо, има силен недостиг на специалисти по стерилитет, а много нуждаещи се.
второ, той е отдавна на пазара, носи му се името, има много пациентки, които ходят просто профилактично или за дребни проблеми и за тях той си е ОК. навремето във форумите на бг-мамма имаше подобна тема за него, наред със силно отрицателните мнения, имаше и доста яростни защитнички.
трето, все още малко са на общия фон хората, които четат и се информират от тук.
четвърто, той си прави маркетинга като ползва името на брат си, който работи в Германия, и така косвено си вдига имиджа.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Мерси jam,
То пък и аз к'во се учудвам, като чели е само той ...
Всъщност като ми обърна внимание, прочетах една тема в бг-мама от 2005 ... Там не срещнах много яростни защитнички ... А пък отрицателните мнения съвсем ми накъдриха косата ...
*
така, като четях ми се прииска и аз да кажа нещо;
  имам приятелки,които го боготворят - бил страхотен диагностик,бил, такъв бил онакъв.Ето , една имала проблем ,а сега има близнаци , ама никой не казва какъв е бил точно проблема.Тя до инвитро не  стигнала, той просто стимулирал и ...така...

Моето впечатление от един, единствен преглед - "мииии, тази киста си я имаш поне от 10 години" / аз ходя на профилактики редовно / "оооо, и не си мисли ,че не си личи че си правила аборт .ццццц " " Аз мога да те оперирам,ама при мен е скъпичко,казва сумата,не помня вече колко - така че ти си реши"

Повече не стъпих.Моето мнение е ,че когато има проблем,първо се говори за него,казват ти се какви са възможностите и рисковете,ако има такъв ииии...най накрая се говори за пари...

Иииии другомкоето съм чувала е ,че той при инвитрото не се грижи изобщо да избягва многоплодните бременности, връща яко ембриони, пък после колегите от другите клиники му оправят бакиите...
маи малко късно се включвам в тази тема,но след като прочетох всичко искам и аз да ви кажа колко много съм разочарована от д-р Тодоров.10 год. ходих при него,каквили не манпулации ми прави,една пластика,при която ми каза,че всичко ми е оправил даже едната тръба ми я е СМЕНИЛ,а аз наивницата вярвам и се надявам,миналата година го смених и когато попитах доктора след снимката...измя се,оказа се,че само дето са малко по проходими,но са нагънати до безобразие отгоре на всичкото имам полипи в шииката и матката кои знае от кога и сега трябва да чакам до септември за да ми махнат полипите и едната тръба-дано да е само едната и чак тогава ин витро,просто му ,,БЛАГОДАРЯ" на ,,доктор Тодоров",нрвите и чакането и въобще всички разочарования ,този човек уби всичко в мен
*
Коментарите тук потвърждават мнението, което започвам да си изграждам. Всеки доктор си има "специализация".
Сигурно е излишно да споменавам, но ето моя опит:
1. Повишен пролактин (стискане на зърното), лекарства.
2. След година и нещо пак отидох там (беше ми препоръчан от приятелка, която имаше успешна бременност) - прогестерона май ми беше висок.
Имах изследвания само на пролактин и прогестерон и започнах цикъл 3 месеца Клостилбегит + инжекции Прегнил. Попитах за снимка за проходимост (както имаше съвети тук) и той каза, че той така процедира, ако не стане нищо, тогава. Е, не стана, направих и снимка. Оказа се, че тръбите са ми проходими, но матката ми била "инфантилна" и искаше да ми прави хистероскопия и да ми сложи спирала, за да порастне.
Опита ми с него спира до тук.
Отидох при д-р Табакова за консултация. Тя ми назначи изследвания на хормони, спермограма, антитела. Последните се оказаха положителни (антиспермалните), но май излиза, че съм попаднала на "специалиста" по антитела, който може да препоръча само ИнВитро.
Продължавам търсенето...
*
1. Повишен пролактин (стискане на зърното), лекарства.
Бих искала да направя пояснение, за да не бъда разбрана погрешно - изследването за пролактина беше потвърдено с тест на хормона.
*
Не се доверяваите на д-р Табакова за мен си е чиста печалбарка.Веднъж съм била при нея и не стъпих втори път.Това е моето лично мнение.
Инвитро в "Клиника Братя Тодорови" ???
« Отговор #31 -: Юли 07, 2008, 13:22:12 pm »
Здравейте момичета,
Септември ми предстои преглед при д-р Тодоров /трети/. Ше ми се прави подготовка за инвитро.
Адски се изплаших като прочетох коментарите за доктора тук. Няма ли някой който да е доволен от него. Някой чувал ли е да има забременели момичета след инвитро при него !! Аз не намерих из форума. Какво да правя, да си спазя часа за Тодоров или да се нареждам на опашката за Стаменов. Обхваща ме истерия ...
Девет години чакам да забременея, имам много слабо проводими тръби, вследствие на хламидална инфекция
Дайте съвет, благодаря предварително !
« Последна редакция: Юли 10, 2008, 07:03:07 am от rally_pat »
Re: Инвитро в "Клиника Братя Тоторови" ???
« Отговор #32 -: Юли 07, 2008, 13:28:10 pm »
Аз нямам личен опит в тази клиника, и аз като теб съм чела само отрицателни коментари тук във форума, и много разочаровани момичета. Защо само Стаменов ти е алтернативата? Аз примерно бих ти препоръчала клиниката на Щерев - там има 6-ма чудесни репродуктивни специалисти, за които не се чака както за Стаменов. Щом опитвате от 9 години, предполагам че вече не ти се чака. При който и да е от докторите на Щерев можеш да си запишеш час за предстоящата седмица обикновено.


*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Инвитро в "Клиника Братя Тоторови" ???
« Отговор #33 -: Юли 07, 2008, 14:02:14 pm »
освен Стаменов, в София има и други лекари.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Re: Инвитро в "Клиника Братя Тоторови" ???
« Отговор #34 -: Юли 07, 2008, 14:07:07 pm »
Подкрепям Краси, в клиниката на Щерев има много добри лекари, можеш да потърсиш мнения, има доста. Освен това можеш да питаш и за час при д-р Владимиров или д-р Персенска, ако и при тях има свободен час за септември ще решиш сама кого да избереш! д-р Тодоров определено не е добър вариант, но все пак ти си реши!
Успех от мен и много късмет ти пожелавам!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

    smile76

  • *
  • 201
  • Ако искаш да светиш на другите,трябва сам да гориш
Re: Инвитро в "Клиника Братя Тоторови" ???
« Отговор #35 -: Юли 07, 2008, 15:30:28 pm »
Аз бях пациентка на д-р Тодоров. Имам една неуспешна бременност след три опита с инсеминации при него, а една моя приятелка забременя там. Но не мисля, че това е единственият критерий за добра клиника. Отношението на д-р Тодоров към пациентите му е просто отвратително, затова и престанах да ходя при него. Освен това мисля, че именно поради неговите стимулации сега имам някои проблеми, които преди това нямах (разбира се няма как да съм напълно убедена, че причината е в него). Освен това бях изненадана за начина, по който той прави инсеминациите. Имам предвид, че например преди, когато посещавах клиниката на доц Щерев (бях много доволна, причините, поради които се отказах, са съвсем други - чисто финансови, защото там цените са доста по-високи от тези в другите клиники), преди самата инсеминация ми правиха тоалет, след това лежах доста време преди да си тръгна, а при д-р Тодоров ми правиха инсеминацията без никаква подготовка и 15 мин след това ме гониха буквално. Разбира се, ти ще си прецениш. Аз лично реших за себе си, че повече няма да стъпя при тях. Още повече, че когато ми се наложи да се обадя по телефона да говоря лично с него за някои проблеми, които възникнаха, ми вдигна скандал, че го безспокоя и че трябвало да го търся единствено в клиниката, а ако го няма там, просто значи, че няма да ми обърне внимание и толкова. Точните му думи бяха - "Светът не се върти около вас, нито сте единствената и въобще не ме интересува какво става с вас, аз си имам други ангажименти". За мен това беше достатъчно, за да спра въобще да се занимавам с него.
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

Re: Инвитро в "Клиника Братя Тоторови" ???
« Отговор #36 -: Юли 07, 2008, 16:09:05 pm »
Аз нямам лични впечатления от тази клиника,но моя приятелка се прибра разплакана от срещата с доктор Тодоров.Снея се беше държал доста грубо.Не искам в никакъв случай да те разколебавам,но помисли добре.Има достатъчно добри клиники и доктори за всички.Каквото и решение да вземеш,ти желая много късмет и успех!
Re: Инвитро в "Клиника Братя Тоторови" ???
« Отговор #37 -: Юли 07, 2008, 18:54:17 pm »
благодаря за отговорите ви, момичета.
има още време, ще мисля... и дано взема правилното решение.
от моите познати, които са ходили при тодоров, има едно момиче с бебе на осем месеца, но е забременяла по време на подготовката за инвитро, една приятелка има два опита за инвитро при Тодоров- неуспешни.. и така
Май накрая ще си запиша час при Стаменов, за когато има /след година :?/ ще си спазя уговорката със Тодоров, и дано след време да пиша във форума, че часът при Стаменов не  ми трябва !
Re: Инвитро в "Клиника Братя Тоторови" ???
« Отговор #38 -: Юли 07, 2008, 19:14:39 pm »
и между другото, д-р Тодоров каза, че след самото имплантиране на ембриончетата, веднага мога да се прибера. аз живея на 300 км. от София... това според вас нормално ли е, веднага да пътувам  8O, мен ми изглежда доста рисковано.
*
Re: Инвитро в "Клиника Братя Тоторови" ???
« Отговор #39 -: Юли 07, 2008, 21:26:11 pm »
Мило момиче. Бягай от тази клиника веднага. Не си хави времето, нервите и парите.
Моя братовчедка е била тяхна пациентка и след разказа и направо припаднах. Лъгали са я цели 4 години - 8 000 лв.

Стимулирали са я за инсеминации с тонове лекарства с които се извършва всъшност инвитро като са правили инсето направо на 14-ти ден без каквото и да е проследяване на цикъл, фуликоли и каквото въобще да е. Най стряскаштото е че за 4 години има изследване само на 1 хормони и нито цветна снимка, нито спермограма. УЖАС И БЕЗУМИЕ.

Като момиче преминала през инвитро, сме да кажа, че процедурата въобще не е шега работа както от емоционална гледна точка така и от финансова, така, че пази се и много късмет.

А и момичетата са те посъветвали добре,че целия свят не е само Стаменов.
"http://lilypie.com/"><img src="http://lb4m.lilypie.com/UB2up3.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Fourth Birthday tickers"