0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте!Имам проблем от вчера-Цикълът ми свърши преди 8 дни,а вчера имах леко бледо розово течение,което днес за сега го няма,но имам странни симптоми-вие ми се свят,главата ми тежи и ме болят яичниците и кръста все едно че ще ми идва.На 26 години съм и досега не ми се беше случвало.Възможно ли е според вас да имам цветна бременност и има ли смисъл да си правя тест?Моля някой да ми помогне,защото съм страшно притеснена да не съм болна.На лекар ще ходя много скоро,но искам за сега с някой да споделя и получа мнение!Благодаря Ви!!!
« Последна редакция: Май 27, 2007, 15:43:57 pm от funki81 »
*
Re: розово течение или цветна бременност?
« Отговор #1 -: Май 27, 2007, 15:54:14 pm »
здравей,
незнам-може да е всичко.Отиди на лекар.Купи си тест -направи го сутринта -поне да знаеш.Успех!
« Отговор #2 -: Май 27, 2007, 15:56:12 pm »
Благодаря! :D
« Отговор #3 -: Май 27, 2007, 16:38:06 pm »
Мила funki81, 8 дни след края на цикъла уринен тест няма да отчете бременност, дори и да си preggo .
Дано да е станало това, което искаш :crossfingers:
« Отговор #4 -: Май 27, 2007, 16:53:44 pm »
Направи си тест,но не мисля,че може да е бременност.Според мен има още няколко варианта.Единият е спадане нивото на прогестерона,другият е овулация(ако е било само зацапване),другият е спукване на образувана киста.Обикновенно при последното се усеща
болки в кръста,яйчниците,тежест ниско доло,гадене,а понякога и виене на свят.
« Отговор #5 -: Юни 03, 2007, 08:03:35 am »
Здравей! На мен също ми се е случвало да имам такова бледо розово течение, което  до 2-3 дни при мен спира. Ходих на лекар и той ми каза,че имам най-грубо казано"някакво червено петно", направих цитонамазка и всичко беше ок с резултата. Лекаря каза,че в такъв случай по - добре да не се предприема никакво лечение.
Затова те съветвам да отидеш на лекар,когато имаш възможност и да ти постави правилната диагноза...Искренно ти пожелавам при теб тези симтоми да са симтоми на  бременност...
Успех! :D