0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Мечтаете ли си ....
« Отговор #40 -: Юли 26, 2008, 19:30:11 pm »
Zdraveite,
Az mechtaia vseki den, vseki chas, vsiaka minuta, vsiaka sekunda i vsiaka stotna ot sekundata za decata, koito shte imam edin den. Predstaviam si kak rajdam, kak kurmia, kak se reduvame sus suprugut mi posrednosht koi da go dundurka............Da i se molia vseki den na Bog da mi pozvoli tova da se sluchi. Da razbera kakvo e da si maika, kakvo e da nosish deteto, da izpitash rodilni bolki, kakto moita maika e bila s men. Az imam problem sus zbremeniavaneto, no vupreki tova se nadiavam, che tozi roblem e samo prihologichen i ne sled dulgo shte kaja vulshebnite dumichki na muja si sled kato se e pribral ot rabota. Viarvam, che ako chovek naistina sledva mechtite si i znae che te shte stanat realnost te SHTE shtanat realnost.
 :bori_007: :bori_004: :bori_005: :bori_016: :bori_015:

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #41 -: Юли 26, 2008, 20:47:40 pm »
Zdraveite,
Az mechtaia vseki den, vseki chas, vsiaka minuta, vsiaka sekunda i vsiaka stotna ot sekundata za decata, koito shte imam edin den. Predstaviam si kak rajdam, kak kurmia, kak se reduvame sus suprugut mi posrednosht koi da go dundurka............Da i se molia vseki den na Bog da mi pozvoli tova da se sluchi. Da razbera kakvo e da si maika, kakvo e da nosish deteto, da izpitash rodilni bolki, kakto moita maika e bila s men. Az imam problem sus zbremeniavaneto, no vupreki tova se nadiavam, che tozi roblem e samo prihologichen i ne sled dulgo shte kaja vulshebnite dumichki na muja si sled kato se e pribral ot rabota. Viarvam, che ako chovek naistina sledva mechtite si i znae che te shte stanat realnost te SHTE shtanat realnost.
 :bori_007: :bori_004: :bori_005: :bori_016: :bori_015:
ПИШИ НА КИРИЛИЦА!
Рядко някой тук чета такава маймуница.
« Отговор #42 -: Юли 26, 2008, 21:30:14 pm »
ПИШИ НА КИРИЛИЦА!
Рядко някой тук чета такава маймуница.

ИЗВИНЯВАИ НАТАЛИ, НО ДОСЕГА НЕ СЪМ ПИСАЛА ВЪВ ФОРУМИ И ПОНЕЖЕ НА ДРУГИ МЕСТА СИ ПИША ТАКА НЕ СЕ СЪОБРЗИХ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ РАЗБЕРЕ ОТ ТЕЗИ ДЕТО НЕ СА СВИКНАЛИ.МИСЛЯ СИ ОБАЧЕ, ЧЕ МОЖЕШЕ ДА СИ ПО-МИЛА.ДУМАТА:"маймуница" НЕ ЗВУЧИ ТАКА!!!!!!!!!!!!!!!! :balk_77: