0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мечтаете ли си ....
« -: Юли 24, 2004, 17:18:34 pm »
за времето, когато ще гушкате едно малко ревящо вързопче? Правите ли планове  как ще го кръстите, какво бебе искате, къде ще водите детенцето си като порасне?
*
Мечтаете ли си ....
« Отговор #1 -: Юли 24, 2004, 17:34:36 pm »
Оооооооо днес очевидно всички сме в ...онова настроение.

Мда, аз често се потяпям в мечти. Винаги съм била такава - когато се боря за нещо или кроя планове как да стане в мислите си го преживявам отново и отново. Сега е същото, но с тази разлика че на моменти вече не ми носи удоволствие....често завършва с големите крокодилски сълзи.
Всичко се случва тогава, когато трябва да се случи!

Мечтаете ли си ....
« Отговор #2 -: Юли 24, 2004, 17:41:00 pm »
Цитат на: Tia
Винаги съм била такава - когато се боря за нещо или кроя планове как да стане в мислите си го преживявам отново и отново. Сега е същото, но с тази разлика че на моменти вече не ми носи удоволствие....често завършва с големите крокодилски сълзи.

Това ми е толкова познато. И за настроението си права. Днес излизахме с племенника ни, седнахме на кафе и след 15 минути вече се бях омърлушила- около нас имаше само колички, тичащи дечица, бременни мжени и някак си това ми скапа настроението за целия ден.
*
В началото
« Отговор #3 -: Юли 24, 2004, 18:43:46 pm »
В началото на опитите не смеех да мечтая честно казано и ми се струваше, че ако се отнеса в такива мисли, че бъде много болезнено, но напоследък се улавям, че се размечтавам, чак се учудвам за какви подробности дори. Просто има явно някакви механизми съзнанието, когато му липсва някакво удоволствие да си го доставя именно по този начин - с мечтите.
 :babyflips:
Мечтаете ли си...
« Отговор #4 -: Юли 25, 2004, 11:38:14 am »
Здравейте момичета! Странно е, но аз също доста често се потапям в такива мечти- особено, когато вечер си легна, или видя- по телевизора или на улицата някое бебенце- розово, пухкаво. Постоянно си представям как и аз гушкам такова, как то ми се плези, как рита с крачета и маха с ръчички... Въобще...много такива работи, но след това ме обвзема онова гадно чувство и ме връхлитат лошите мисли- дали и кога ще зачена отново, дали всичко ще мине добре този път и дали няма да изживея отново кошмара да загубя детето. Да не говорим как се заглеждам във всяка бременна жена около мен или всяка детдса количка...Та така- добрите и лошите мисли се редуват постоянно.
Нека много скоро, всички бъдат благословени да изживеят едно хубаво майчинство.
*
Мечтаете ли си ....
« Отговор #5 -: Юли 26, 2004, 15:27:26 pm »
Здравейте!
И на мен това чувство ми е силно познато. А да не говоря ,когато видя някой да се кара на дете направо полудявам, идвами да му ударя шамар. Просто не мога да разбера,що за родетел може да е този ,който бие детето си, нима не може да намери друг подход.
Аз никога не съм "яла" шамари като малка ,но въпреки това родителите ми не са ме разглезили. Бяха строги,но справедливи и смея да твърдя ,че са направили от мен и сестра ми ,хора!!!
*
Мечтаете ли си ....
« Отговор #6 -: Август 21, 2004, 18:47:51 pm »
Аз също често си мечтая за момента в който ще стана мама.Даже имената сме избрали.Тези ми мечти не ме натъжават,а напротив.....карат ме да се чувствам сигурна,че някой ден и аз ще заслужа това щастие.Докато си мечтая обаче често изпитвам страх.Много искам да имам дете,а понякога ме е страх,че няма да се справя.Че няма да мога да го възпитам добре и да го направя добър човек.Че няма да мога да го предпазя понякога и разни такива работи.
Но се чувствам готова да се изправя пред тези си страхове в името на това да имам така желаното бебе.
"Общо взето мъжът е по-доволен ако на масата му има хубава вечеря,отколкото ако жена му знае старогръцки."
*

sesi

• 218
  • Прави добро и ще получиш добро!
Re: Мечтаете ли си ....
« Отговор #7 -: Април 02, 2008, 00:44:40 am »
Да много често си мечтая за този ден,когато ще гушна малкото си златце и се моля всички в този форум,да им се осъществи тази мечта.
Ще стани момичета,щом вярваш силно то чудото става :babyflips:
« Отговор #8 -: Април 03, 2008, 08:23:34 am »
Дали си мечтая? Та аз постоянно за това мисля. Такива планове съм си направила, че чак и баба се виждам. Но от тези мечти ми става тъжно, тъй като все още не са се осъществили. :?
*
« Отговор #9 -: Април 04, 2008, 22:12:08 pm »
И аз постоянно си мечтая за мига в който ще гушна своето сладко бебче! Мисля си и имена, опитвам се да си го представя ....... абе въобще копнея да съм близо до този миг на върховно щастие!
« Отговор #10 -: Април 07, 2008, 10:49:12 am »
Мечтая си непрекъснато! Знам къде ще стои легълцето му, как ще се казва, как ще се грижа за него...
Да не говорим че всяка нощ,абсолютно всяка, сънувам бебета,не са моите но винаги има бебе в съня ми.Незнам как да го разтълкувам, дори мисля да отида на психотерапевт или на гледачка!
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
*
« Отговор #11 -: Април 07, 2008, 12:17:35 pm »
Всяка вечер заспивайки си се представям с тумбаче,след това как идва бебчо на бял свят,как го гушкаме и му се радваме.Толкова приятно ми става и заспивам сладко.А сутринта се събуждам с нови сили за борбата-да се случи чудото!!!
*
« Отговор #12 -: Април 07, 2008, 12:45:59 pm »
Темата е от 2004 :)
Радвам се, че повечето момичета пислаи в нея по онова време, вече гушкат своята мечта :)

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #13 -: Април 07, 2008, 13:40:31 pm »
Темата е от 2004 :)

Може да е от 2004, но продължава да е актуална! темата е за това всяка която има нужда да сподели мечтите си, и не мисля, че някаква си дата трябва да е обект на внимание!!!

п.п. Нима ти вече не мечтаеш?
« Последна редакция: Април 07, 2008, 13:42:44 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #14 -: Април 07, 2008, 13:52:24 pm »
Исках да кажа, че се радвам за момичетата със сбъднати мечти писали по темата от онова време;) Става ми хубаво и едно такова мило, като се сетя че сме мечтали заедно и тяхната мечта вече е реалност. Това ми дава увереност, че и моята ще се сбъдне ;)

Не съм казала, че темата не е актуална.
Не знам дали мечатая вече, за креватче, за име, за цвят на очите, за цвят на косата, за пол .... Мечтата ми вече е съвсем простичка - да гушна здраво бебенце! Другото отпадна през годините .....
« Последна редакция: Април 07, 2008, 15:24:14 pm от Зеленоочка »

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #15 -: Април 07, 2008, 14:26:26 pm »
Исках да кажа, че се радвам за момичетата със сбъднати мечти писали по темата от онова време;) Става ми хубаво и едно такова мило, като се сетя че сме мечтали заеднио и е тяхната мечта вече е реалност. Това ми дава увереност, че и моята ще се сбъдне ;)

Не съм казала, че темата не е актуална.
Не знам дали мечатая вече, за креватче, за име, за цвят на очите, за цвят на косата, за пол .... Мечтата ми вече е съвсем простичка - да гушна здраво бебенце! Другото отпадна през годините .....

Извинявай,че изтълкувах негативно думите ти!
Не вярвам да си спряла да мечтаеш! Да, някои от нас отдавна спряха да мечтаят за колички, креватчета и тем подобни, но неистово продължаваме да мечтаем за нежната прегръдка на желаното бебе!
Познавайки собсвеното си страдание, ако имах силата да променя подобна мъка в душите на хората, бих го сторила без да се замисля!

Зеленоочка, продължавай да вярваш! Някой ден и ти, и аз, и всички тук ще прегърнем своите рожби!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #16 -: Април 08, 2008, 19:48:45 pm »
Мечтая постоянно!!! В последните месеци всяка вечер преди да заспя ,си представям че съм бременна и го усещам все едно е истина..Честно казано това ми се отразява зле на психическото равновесие,но пък тези минутки всяка вечер ...Не бих се отказала от тях..
*
« Отговор #17 -: Април 08, 2008, 20:11:05 pm »
Ух, да- това психическо равновесие - и усещането все едно е истина.Върви, че разбирай въобразяваш ли си или имаш наистина симптоми после!!!!Та аз си ги представям и то така ясно наистина....И ходя и оглеждам колички креватчета ще кажеш че вече съм бременна. И хорята ме гледат с една усмихната нежност.А днес в един магазин след поредният ми маратон с една приятелка която си има двугодишно хлапе в един магазин за деца влязох и хлътнах в отделението за коолички и кревати и столчета ииииии. насреща ми една жена минимум в шести месец и ме гледа благо благо и пита- с какво мога да ви помогна. ЕЕЕх лошо като се срещне мечтата с истинската действителност.
*
« Отговор #18 -: Април 08, 2008, 22:52:38 pm »
Аз си мечтая, но донякъде се пазя да не взема да се размечтая твърде много, че тогава ме боли. Избягвам детските магазини и площадки. Не знам, може би ще се науча да живея с мечтите си без да ме нараняват. За момента ми е трудно, но се опитвам.

Желая ви вашите мечти скоро да станат реалност!  :flower:

*
« Отговор #19 -: Април 09, 2008, 09:13:01 am »
Аз си мечтая, но донякъде се пазя да не взема да се размечтая твърде много, че тогава ме боли. Избягвам детските магазини и площадки. Не знам, може би ще се науча да живея с мечтите си без да ме нараняват. За момента ми е трудно, но се опитвам.

Желая ви вашите мечти скоро да станат реалност!  :flower:

Много ми се иска и на мен да избягвам детските магазини, но няма как, работя в такъв. По цял ден съм с бременни и малки деца. Всичките ми приятелки вече са с две деца, годинките ми вече не са малко, на мъжа ми също. Вече няколко години се моля най-накрая и мене щастието да ме сполети. Не ми се ходи на работа, защото само се натоварвам, а по принцип ми е много приятно да съм в магазина. Но последните месеци не е съвсем така. Мисля си как в момента, в който разбера, че съм бременна ще си взема болнични и ще си почивам, и физически, и психически. Най-близките ми вече май се усещат, че има проблеми и вече спряха да ни питат Айде, за къде чакате, но с клиентите не е така.
Ех, мечти, мечти. Но поне мечтите са безплатни и можем да си мечтаем на воля. Само не искам да си въобразявам всеки месец разни "бременни" симптоми. Спрях вече и да плача, просто си ходя на доктори и си мечтая най-накрая този месец да не ми дойде.