Да,наистина е много стара темата . И аз се замислих за същото ,че тези които са писали как си мечтаят за бебе,вече повечето са майки - Cygnus,Freshbeeze,Mini,StefiZ,Фуси,Василена,Каси, Мишанта,Мари,Jam/razbira se/ и още много дето сега не се сещам /да не ми се
сърдят
/.Незнам дали това ме обнадеждава,честно казано. Искрено се радвам на тяхното щастие,но това не означава,че то ще се случи и на мен. Така или инъче по времето ,когато правехме опити за бебе с вече бившия ми приятел ,този форум ми помогна да не полудея.Така и не разбрах всъщност защо не се получаваше,но никога,никога ,никога няма да забравя помощта,подкрепата и безценната информация която намерих тук. И най-вече Хората.
Вече две години не "работя по въпроса" за бебе и съм се отдалечила от тоя проблем /поне се старая/ ,но понякога влизам тук да видя "кой до къде я е докарал"
и всеки път се убеждавам в едно,че когато и двамата го искат /и бъдещия татко и бъдещата майка/ и когато вървят по правилния път просто няма начин да не успеят.
А дали си мечтая за бебе.. не ,вече не. Искам да не мисля за това,защото тая мисъл ме обсебва, побърква - и мен и другите околко мен. За мен е важно да съм с човека ,когото обичам и знам,че ако любовта между нас е истинска и достатъчно силна рано или късно от нея ще се роди едно малко слънчице.