0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ЖЕНЯ

ДОЦ. КЪРЛОВ
« -: Май 22, 2007, 13:32:24 pm »
Някой може ли сподели мнение за доц.Кърлов от Онкологията???
*
Re: ДОЦ. КЪРЛОВ
« Отговор #1 -: Май 23, 2007, 16:20:36 pm »
Здравей, мила!Какво по-точно те интересува за доц.Кърлов?Той оперира майка ми.Говорят за него като за светило в областта на онкологичната хирургия.Не ни поиска пари, но я оперира в мВр-болница, защото затваряха отделението за ремонт в Дървеница.И до днес не знам, обаче, защо в листа, с който я изписаха не пишеше неговото име, а на друг лекар, който просто е присъствал на операцеята и също ми казаха, че са и махнали апендисит, пък никъде не пишеше за него.Хистологията след операцията твърдеше ,че няма разсейки, а майка почина от това.Но това е нашата история.Кърлов е много свестен лекар и имаш късмет, ако си попаднала на него.Поне аз мисля така.Кажи какво по- конкретно те интересува!
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #2 -: Май 23, 2007, 18:21:39 pm »
Хм...
Ако е за някаква малка операция, като киста, не ходи при него.
Може да е специалист, но не и по малките интервенции. Той не прави лапароскопии, а само коремни операции.
При него е първата ми операция, която тотално сбърка живота ми..., но това си е мое мнение и може би така се е случило при мен. Знам, че има много доволни жени.
Пиши каква операция ти се налага.
Поздрави!
*

ЖЕНЯ

« Отговор #3 -: Май 23, 2007, 18:24:53 pm »
Интересува ме дали е добър,предлага ми конизация  следствие на Папилома вирус и ПАП 3-а.Отидох при него с направление,дали ще трябва да плащам за операцията и евентуално колко??Изглежда ми възрастен-той ли оперира или само присъства на операциите??
*
« Отговор #4 -: Май 23, 2007, 20:00:11 pm »
Майка ми беше в онкологията преди години, но при колегата на Кърлов - доц.Цветански и въпреки това операцията й я правеха двамата. Плаща се "дарение" на болницата. Поне така беше преди, сега не знам, но на нея нейния доктор й беше казал всичко. Питай Кърлов за пари. Успех!!
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

misi

• *
  • 1543
« Отговор #5 -: Май 24, 2007, 09:38:46 am »
Мойта операция при него беше през 1996г., оттогава доста са се променили нещата. Доколкото знам той работи със здравната каса, така че не би трябвало да плащаш. Той наистина е дота възрастен и съм чувала, че вече не оперира, а само присъства на операциите, но по-добре питай самия него.
Дано всичко е наред Женя, а пък ако много се колебаеш потърси и второ мнение!
Успех!
*
« Отговор #6 -: Май 24, 2007, 16:32:28 pm »
Мила Женя, както вече казах аз не съм плащала за операцията на майка, но имаше нещо мътно в цялата работа.Бих те посъветвала да потърсиш мнението и на друг лекар.Аз съм ходила при д-р Попов в Шейново, кабинетът му е на първи етаж там, работи със Здр.каса.Успех!!!Нистина Кърлов е възрастен.
*
« Отговор #7 -: Май 25, 2007, 15:38:30 pm »
Здарвей Женя,
Преди около година и половина лежах в онкологията в Дървеница. Имах миома и доц.Кърлов беше категоричен че трябва да ми се махне матката , каза ми че няма друг изход. Но друга лекарка в отделението/цял живот ще й бъда благодарна/ ми даде координатите на д-р Славчев.Той ми направи миомектомия и всичко си е на мен. Така че аз имам много лоши спомени от Кърлов и Дървеница.
*

misi

• *
  • 1543
« Отговор #8 -: Май 26, 2007, 20:12:56 pm »
За разлика от sne_do, аз нямах такъв късмет.
При моята операцията д-р Кърлов освен 7см киста, ми маха и целия ляв яйчник, а десния го обелва (тогава бях на 21 години - неомъжена) + апендектомия. Така, че това още веднъж ме навежда на мисълта, че там се реже всичко... без спестяване.
Женя, още веднъж те съветвам - потърси и друго мнение.
Успех!