Здравейте,
Опитах се да намеря във форума нещо по моя проблем, но безуспешно. Малко предистория на ситуацията - висок пролактин, излекувани хламидии и киста на десен яйчник, диагноза от една известна клиника, само след преглед с вагинален ехограф, че двете тръби са запушени и пълни с течност. Препоръката е, да се направи лапароскопска операция за отстраняването им и направо ин-витро.
Мен обаче ме достраша да се доверя просто така. Мисълта, че може би имам запушени тръби ме побъркваше и отидох да си направя цветна снимка, при което резултата е много озадачителен. Направиха ми нещо, което не подлежи на класификация - първо с течност, после с въздух. От това, което ми казаха излиза, че само едната тръба била добре. Даже не искам да си спомням за болките.
Но въпросът ми е колко време след процедурата е нормално да има кафеникаво течение? Възможно ли е, ако наистина са били пълни с течност тръбите ми да са се оправили /пих общо 2 месеца антибиотици заради пневмония и хламидии/ или от манипулацията да се е получило отпушване? Болката беше неописуема и продължава и сега вече 5ти ден след процедурата - това нормално ли е или само защото са били запушени тръбите?
Много Ви благодаря на всички :bighug предварително.