0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Мили момичета, искам да ви разкажа нещо много хубаво.
Откакто се боря със стерилитета си, срещам различни хора- повърхностни, нетактични или даже груби, празно любопитни или безразлични. Но срещнах и много мили души, чувствителни и разбиращи, хора, които ми помогнаха да запазя надеждата си и такива като вас, които ме подкрепяхте и разсейвахте страховете ми през мъчителното чакане на резултата. В този форум открих много топлина и много човещина. На всяка една от вас поотделно и специално благодаря за всяка написана думичка, за всяка прегръдка, поздрав и пожелание. Специални сте, наистина, момичета!
Тук, сред вас открих една много мила душа, която помолих за съдействие. Предложи ми цялата си помощ и благодарение на нея намерих една близка приятелка, на която бях загубила следите. Благодаря, Hrisiel! Приятелката ми, за която бях вече веднъж споменала в темата на Тичинка, ми беше упора през последните дни и нощи, преди да узная резултата си. Два дни преди да направя теста си, разбрах, че и тя скоро е приключила неуспешно (както си мислеше) поредното си ин витро. Представям си какво е преживявала докато така всеотдайно ме подкрепяше в чакането ми.
За мое невероятно щастие, открихме, че сме бременни и двете. Не мога да се сдържа да не споделя с вас радостта си за това. Приятелката ми не чете този форум, но въпреки това искам тук, заедно с вас да й пожелаем лека и успешна бременност и здраво бебче!
Стискам палци с всичка сила за вас, които се борите! Ще успеем всички, милички! Всички ние ще си имаме дечица!
И ДА ЖИВЕЯТ ГОЛЕМИТЕ СЪРЦА!
« Последна редакция: Май 22, 2007, 19:12:01 pm от lora.d »
*
Re: На борещите се момичета с големи сърца
« Отговор #1 -: Май 22, 2007, 11:52:21 am »
Лори, специални поздрави и пожелания за лека, безоблачна и прелестна бременност на приятелката ти.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #2 -: Май 22, 2007, 11:53:59 am »
Лора, много чувствено си го написала, благодаря ти за хубавите думи. :D
Честито и на приятелката ти!
Желая ви нататък да споделяте само радости помежду си и да вярвате още повече в красивите неща и прекрасните хора!Наистина тук има много такива!
Успех и само усмивки нататък!Попътен вятър ви желая!!!

« Отговор #3 -: Май 22, 2007, 12:01:26 pm »
И на двете желая много здраве, лека бременост и прекрасни бебета! :babyflips: :babyflips: :butterfly:
« Отговор #4 -: Май 22, 2007, 14:08:28 pm »
Лори, желая ви и на двете лека бременност. Аз се връщам от пункция. Извадиха ми 2. Стискайте ми силно палци да се оплодят!
 :crossfingers: :eggsperm:
« Отговор #5 -: Май 22, 2007, 15:13:30 pm »
Лори, желая ви и на двете лека бременност. Аз се връщам от пункция. Извадиха ми 2. Стискайте ми силно палци да се оплодят!
 :crossfingers: :eggsperm:

Tutto, с теб сме.  Цялата положителна енергия, на която съм способна, е насочена към теб с най-толпите ми пожелания не само да се оплодят, но и да се развият до едно или две здрави бебчета.  :bighug: :blowingdust:
« Отговор #6 -: Май 22, 2007, 15:15:56 pm »
Честито, лека бременност и на двете  :D

lb2f
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #7 -: Май 22, 2007, 15:16:36 pm »
Лори и тук честито :) И двете с приятелката ви да изкарате прекрасни бременности - изпълнени с много щастливи мигове и да завършат с раждането на здрави бебчета :)
Туто - силно стискам палци за теб, мила :crossfingers: Дано се оплодят и захванат и двечките ти яйчица!

« Отговор #8 -: Май 22, 2007, 15:45:14 pm »
Честито и от мен! :flower: :crossfingers:
*
« Отговор #9 -: Май 22, 2007, 17:19:28 pm »
Момичета,  :bighug:

Tutto_bene, стискам палци за хубави ембриончета и после здрави бебчета!  :bighug:
« Отговор #10 -: Май 22, 2007, 17:23:16 pm »
   Лори, пожелавам ти лека бременност, едно хубаво бебенце и всичко най- най- за напред  :bighug: :bighug: :cuddle: :cuddle:   
  а също и на твоята приятелка.

Не се знае какво губиш, когато печелиш и какво печелиш, когато губиш!!!
Когато минаваш по въжено мостче над планинска река, не мисли за водата-мисли за брега...!
« Отговор #11 -: Май 22, 2007, 20:08:50 pm »
Честито на двете бременелки и дано са успешни и гушкате своите бебета!

Тутто, на теб стискам палци и на краката, дано тази е твоята година :goodluck: :bighug:
За приятелите искам да кажа, че тук намерих И много истински хора, хора, които бяха с мен в дните и нощите, в които не съм намирала покой. Изживях с тях техните щастливи моменти от забременяването до раждането на децата им. НО има и хора, които преживяват с мен всеки радостен и тревожен момент от мига, в който видях положителния тест. Самите те още са в очакване и надежда - аз съм с тях, плача всеки един момент, в който са тъжни и ще бъда с тях до края. Знам и съм сигурна, че ще ги видя щастливи, прегръщащи своето или своите деца.
« Отговор #12 -: Май 22, 2007, 20:43:22 pm »
Честито и на двете! Нека всичикият късмет на света в момента бъдат с вас!!! :bighug:
Туто, и на тебе стискам палци! Силноооооооооооо!!!
« Отговор #13 -: Май 22, 2007, 20:49:34 pm »
  Честито на Двете бъдещи мами!След няколко месеца да си гушкате едни здрави и красиви бебенца!
  Tutto_bene стискам ти всичките си палци да имаш успех и скоро да се похвалиш!   :P
« Отговор #14 -: Май 22, 2007, 22:49:00 pm »
 :bighug: :hug2: :cuddle:
Ако не сте вие незнам... Днес ме беше много страх от пункцията, но мина перфектно... То с толкова малко фоликули можеше и без упойка... :wink:
Вие сте моята подкрепа и ми вдъхвате много надежда! :grouphug:
*
« Отговор #15 -: Май 22, 2007, 23:05:37 pm »
Лора, на теб и на приятелката ти желая само щастливи мигове от сега нататък.
Туто, стискам палци за две бебчета!

*
« Отговор #16 -: Май 23, 2007, 00:16:42 am »
Честита бременност и на двете!

Добрата дума, топлото, мило и човешко отношение винаги действа терапевтично в положителна посока!!! Кара ни и ние да отвръщаме със същото и така ставаме малко по-добри! Като вадим само доброто от нас облагородяваме и себе си, и околните! Това е тайната! :D
*

hrisiel

• **
  • 79
  • non ho persso la fiducia!!!!
« Отговор #17 -: Май 23, 2007, 03:02:31 am »
ох,  Мила  Лора_д,
Много  ти благодаря за  това,   което си  написала, наистина  си  невероятна.Според  мен   колкото  ти  е по голямо  сарцето , толкова  пове4е   оби4  и  уважение  сте  полу4иШ.
 Лори_д, с  пожелание  на  теб  и на наШата   мила  приятелка  и   Вси4ки   вие  preggo моми4ета  на  форума,  наи  леката  и   приятна   :cloud9: preggo.
За  вас  :balk_5: 

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #18 -: Май 23, 2007, 09:16:41 am »
ох,  Мила  Лора_д,
Много  ти благодаря за  това,   което си  написала, наистина  си  невероятна.Според  мен   колкото  ти  е по голямо  сарцето , толкова  пове4е   оби4  и  уважение  сте  полу4иШ.
 Лори_д, с  пожелание  на  теб  и на наШата   мила  приятелка  и   Вси4ки   вие  preggo моми4ета  на  форума,  наи  леката  и   приятна   :cloud9: preggo.
За  вас  :balk_5: 
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #19 -: Май 23, 2007, 10:38:56 am »
 :bighug: :bighug: :bighug: