Мили момичета, искам да ви разкажа нещо много хубаво.
Откакто се боря със стерилитета си, срещам различни хора- повърхностни, нетактични или даже груби, празно любопитни или безразлични. Но срещнах и много мили души, чувствителни и разбиращи, хора, които ми помогнаха да запазя надеждата си и такива като вас, които ме подкрепяхте и разсейвахте страховете ми през мъчителното чакане на резултата. В този форум открих много топлина и много човещина. На всяка една от вас поотделно и специално благодаря за всяка написана думичка, за всяка прегръдка, поздрав и пожелание. Специални сте, наистина, момичета!
Тук, сред вас открих една много мила душа, която помолих за съдействие. Предложи ми цялата си помощ и благодарение на нея намерих една близка приятелка, на която бях загубила следите. Благодаря, Hrisiel! Приятелката ми, за която бях вече веднъж споменала в темата на Тичинка, ми беше упора през последните дни и нощи, преди да узная резултата си. Два дни преди да направя теста си, разбрах, че и тя скоро е приключила неуспешно (както си мислеше) поредното си ин витро. Представям си какво е преживявала докато така всеотдайно ме подкрепяше в чакането ми.
За мое невероятно щастие, открихме, че сме бременни и двете. Не мога да се сдържа да не споделя с вас радостта си за това. Приятелката ми не чете този форум, но въпреки това искам тук, заедно с вас да й пожелаем лека и успешна бременност и здраво бебче!
Стискам палци с всичка сила за вас, които се борите! Ще успеем всички, милички! Всички ние ще си имаме дечица!
И ДА ЖИВЕЯТ ГОЛЕМИТЕ СЪРЦА!