0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Закъснение след лапароскопия
« -: Май 21, 2007, 09:38:27 am »
Здравейте момичета!Миналия месец правих лапаро на 20 април,на 22 април ми дойде,лекаря ми каза,че това е моята първа менструация,да...ама днес е 21 май и още не ми е дошло,преди лапарото въобще не ми идваше,пиех оргаметрил,за да предизвика менструация,мислех,че след лапарото поне това ще се оправи.Според вас нормално ли е това закъснение,кога ви дойде на вас месеца след лапарото?А възможно ли е пък да съм бременна?

Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
Re: Закъснение след лапароскопия
« Отговор #1 -: Май 21, 2007, 09:48:45 am »
avi25, вероятноста да си бременна и нищожна. Все пак си направи тест за бременност. При мен М си дойде напълно нормално, но аз не съм имала смущения и преди лапарото. Консултирай се с лекуващият те лекар. :)
Мога, стига да искам.
*
« Отговор #2 -: Май 21, 2007, 09:57:17 am »
Здравей,
на мен 2 дни след лапарото ми прокърви за няколко дни. След това ми дойде чак на 31-32ри ден. Бях се притеснила, защото винаги ми идва до 28 ден. Даже бях пуснала тема във форумите. След това цикъла ми се нормализира.

Поздрави
*
« Отговор #3 -: Май 21, 2007, 12:28:39 pm »
Здравей,
на мен 2 дни след лапарото ми прокърви за няколко дни. След това ми дойде чак на 31-32ри ден. Бях се притеснила, защото винаги ми идва до 28 ден. Даже бях пуснала тема във форумите. След това цикъла ми се нормализира.

Поздрави
Благодаря!Дано все пак ми дойде,не ми се пият пак лекарства :(
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*
« Отговор #4 -: Май 21, 2007, 12:34:00 pm »
Здравей Ави,
Аз минах едно лапаро на 14.03.07 и мислех, че ще ми дойде един или два дена след това.
Дойде си ми нормално с един или с два дена закъснение в края на месеца.
Не забравяй че все пак това е стрес за организма в по малка или по голяма степен .
При мен вече втори месец минава и още нямам резултати :(
бтв. на теб вече казаха ли ти че можете да правите секс?

Всичко ще е наред,
пожелавам ти успех!
поздрави Ели

*
« Отговор #5 -: Май 21, 2007, 13:50:49 pm »
Здравей Ави,
Аз минах едно лапаро на 14.03.07 и мислех, че ще ми дойде един или два дена след това.
Дойде си ми нормално с един или с два дена закъснение в края на месеца.
Не забравяй че все пак това е стрес за организма в по малка или по голяма степен .
При мен вече втори месец минава и още нямам резултати :(
бтв. на теб вече казаха ли ти че можете да правите секс?

никой не ми е казал,че не трябва да правим секс?и си правим :o

Всичко ще е наред,
пожелавам ти успех!
поздрави Ели

Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #6 -: Май 22, 2007, 07:06:29 am »
На мен ми дойде абсолютно на датата....,но на някои момичета им закъсня с няколко дена. :D
*
« Отговор #7 -: Май 22, 2007, 08:50:56 am »
И на мен ми закъсня много, дойде ми чак на 37 ден, при положение, че обикновено цикъла е 28-31 дни. Дори преместих с няколко дни контролния си преглед заради това. На следващата менструация нещата се нормализираха.
*
« Отговор #8 -: Май 22, 2007, 11:33:03 am »
И на мен ми закъсня много, дойде ми чак на 37 ден, при положение, че обикновено цикъла е 28-31 дни. Дори преместих с няколко дни контролния си преглед заради това. На следващата менструация нещата се нормализираха.
Благодаря за отговорите Ви,момичета!Успех! :)
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*
« Отговор #9 -: Май 27, 2007, 18:58:38 pm »
Благодаря за отговорите Ви,момичета!Успех! :)
Здравейте момичета!тази сутрин ставам от сън и отивам в тоалетната....и тъй чакания цикъл ми беше дошъл!не ми стана много приятно,но донякъде се радвам,че все пак ми дойде,никога досега не ми е идвал сам ,ако не пия лекарства,надявам се вече да ми е редовен.Дано вече и овулация да има.Сега от 9 до 10 ден от цикъла съм на ултразвук,дано всичко да е ОК.Та така,бременност няма,но дано другия месец пък стане нещо
Успех на всички!
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #10 -: Май 29, 2007, 15:59:52 pm »
продължавам темата, защото първия път след лапарото ми дойде навреме, но сега имам всички симптоми за лелеката, но закъсненнието вече е от 5 дни и не знам какво се случва????? след лапароскопия не се ли нормализира цикъла, или както дойде????ще почакам още малко и ще посета доктора си, но до тогава ......мисли всякакви....... :?
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #11 -: Май 29, 2007, 16:04:35 pm »
продължавам темата, защото първия път след лапарото ми дойде навреме, но сега имам всички симптоми за лелеката, но закъсненнието вече е от 5 дни и не знам какво се случва????? след лапароскопия не се ли нормализира цикъла, или както дойде????ще почакам още малко и ще посета доктора си, но до тогава ......мисли всякакви....... :?
А тест направи ли си?преди лапарото цикъла нормален ли ти беше?
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*

*слонче*

• 1764
« Отговор #12 -: Май 29, 2007, 16:07:28 pm »
тестове съм се зарекла пда не правя и не съм, обичам да държа на думата си. цикълът ми беше редовен на 32-33 дни, но сега за вече 37 ?
*
« Отговор #13 -: Май 29, 2007, 16:19:25 pm »
тестове съм се зарекла пда не правя и не съм, обичам да държа на думата си. цикълът ми беше редовен на 32-33 дни, но сега за вече 37 ?
ами и аз мразя да си правя тестове,но.........ами ако си бременна? :ask:
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*

*слонче*

• 1764
« Отговор #14 -: Май 29, 2007, 16:35:43 pm »
дано, но ще почакам още няколко дни, стискай палци......
« Отговор #15 -: Май 29, 2007, 17:11:55 pm »
Стискаме палци, Джоли!
*
« Отговор #16 -: Май 30, 2007, 10:40:53 am »
дано, но ще почакам още няколко дни, стискай палци......
СТИСКАММММММММ :balk_103:
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*

*слонче*

• 1764
« Отговор #17 -: Юни 04, 2007, 08:53:36 am »
няма смисъл, дойде ми на 39 ден за съжаление, но се надявам да е за последно. :( все пак е втория цикъл след лапарото. сега отивам на море и си пожелавам да се върнем трима. :wink: на всички успех. :)
*
« Отговор #18 -: Юни 04, 2007, 22:58:03 pm »
няма смисъл, дойде ми на 39 ден за съжаление, но се надявам да е за последно. :( все пак е втория цикъл след лапарото. сега отивам на море и си пожелавам да се върнем трима. :wink: на всички успех. :)
Пожелавам ти го!
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*
« Отговор #19 -: Юни 04, 2007, 23:01:04 pm »
Здравейте отново!Днес бях на преглед,днес ми е 9 ден от цикъла.Доктора ми каза,4е има по-голям фуликул-12мм,но не бил достатъ4но голям(не6то не се изразявам май както трябва,дано ме разбирате ),и по негови из4исления овулацията трябва да ми е около понеделник,вторник(16,17 ден от цикъла),но в петък да отида пак да ме види(пада се 13-ти ден).каза ми съ6то 4е пак са запо4нали да се появявят кисти4ки.Дали този фуликул  6те нарасне колкото трябвя,как мислите?Много не сам в те4ение и ми е мн притеснено!
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!