Здравейте аз няма да изказвам мнения или препоръки, а просто ще напиша за себе си. Аз имам окосмяване по лицето. Състоянието ми бе установено 1992г и тогава ми назначиха лечение с Диане 35. То продължи почти 6 години. Космите не намаляха и сега си ги имам , но този курс повлия много добре върху кожата и себорейния дерматит, който имам. Освен това някак си редовният цикъл има психологическо въздействие - чустваш се спокойна, мога дори да кажа пълноценна жена. Поне при мен бе такова усещането. Но след 6 години терапия бе необходимо да спра, защото не може непрекъснато да се приемат този вид таблетки. И заключението беше когато реша да забременея отново да се обадя. Минаха години и аз реших просто да се информирам повтарят ли се тези курсове на лечение защото знам, че хормоналният дисбаланс вреди на абсолютно всички органи. Оказа се , че не е необходимо. И че движението и начина на хранене без захар са нещата, с които сами можем да си помагаме. Но е необходимо постоянство и воля.А космите - те са постоянното присъствие. Малко като в кръг се въртя с тях, но какво да се прави те са част от мен. Понякога не ги забелязвам дори ги забравям, но понякога много ме подтискат. Но едно разбрах, че борбата с тях е трудна и най-често неуспешна. А също и че Диане 35 не ги премахва. Може би Ваника е панацея, но е недостапна за мен. Ще видим аз винаги нося надежда в себе си за добро, малка...мъничка.....но винаги. Нека никоя жена не се отчайва. Казвам го и заради себе си , защото аз съм слаба и често изпадам в такива моменти, но така се опитвам да подкрепя и другите и на себе си да дам вяра. Усмихвайте се...