Привет момичета и при мен нещата си бяха като във филм на ужасите - каквото и лечение , каквито и мерки да предприемах - космите се растяха .
С поликистозни яйичници съм , с наднормено тегло , космата , та страшна .
До към 25 нещата бяха поносими и пооскубвах това онова с пинсети . До 30 вече бях с мъжка брада и се бръснех всяка сутрин . Не давах никой да ме погали по лицето - дори на мъжа ми ! Стрес и депресия .
Благодарение на една приятелка , която ме зеведе при специалист - козметик , днес съм жена с нормално окосмяване на лицето , самочувствие и спокойствие .
3г ме работи , по график , с електроепилация . Смея да твърдя , че това е най - болезнения , но най - ефикасен метод . По същото време колежка започна да прави фото и лазер - все още няма пълен ефект и не е доволна , а минаха почти 7г.
Козметично студио " Офелия" , под кино "Искра" във Велико Търново - Стефка .
Това е моя човек и съм безкрайно щастлива , че я срещнах .
Момичета , леглото на мъченията е страшно , но си струва , щом аз го издържах и вие ще можете .
Но резултата при кой да е козметик може да бъде и напълно отрицателен . Трябва ви човек , който се е доказъл с клиентелата си - разпитвайте и търсете мнения .
Когато започвах , леля Стефка ме помоли да бъда сериозна и отговорна , както към себе си така и към нея , защото усилията , които и тя влага не са малко .
Мъките са и за двете порпорционално . Не е лесно , ще видите , да висят над вас , около вас - това си е тежък труд .
Първия ми сеанс продължи 4 часа . После времето значително намаля . Бях предвидена за 3 дни в седмицата , бързо спаднаха на един , през седмица , два в месеца , един и така почти 3 г . Минаха около 4 г откато не ходя по график . Имам няколко упорити луковици , но постригвам косъмчетата и ходя по 1 път в годината . Леля Стефка ми се кара , да съм по - упорита и да ги ликвидирам и тях , ама пусти мързел , а и нали помня какво беше , а сега какво да се мъча ...
Споделих ви моя срам и притеснение , докато не посетих за първи път козметичното студио и не установих , че съм една от многото . Желая ви моя късмет !