Здравейте момичета!
Може и да е пускана такава тема, но поне последните месеци не ми е закачило окото подобна дискусия.
Нека всяка от нас сподели какви грижи полага за тялото си и съответно колко са успяли да постигнат в поддръжката. Можем и взаимно да се стимулираме.
Аз примерно като малка съм тренирала плуване. ИмаХ хубаво тяло. Стегнато, пропорционално. Нямах проблеми с теглото и т.н. Дста често получавах комплименти за фигурата си. Е ами излишно е да споменавам,че не получавам вече такива. Работата ми е такава,че по дял ден съм на стол, и се сраснах с пейките по спирките докато чакам и с автобусите.
Допреди години имах навика да правя всяка вечер гинастика вкъщи, тогава все още ми се харесваше тялото, но от две години и това съм зарязала.
Сега съм започнала шейпинг, но едвам успявам да отида по веднъж седмично. И като отида правя 2 скока, 3 почивам.
Вярно ще свикна, ще добия тренинг, но нали трябва по-честичко да посешавам залата. Фитнес изобщо не обичам.Преди ходех често пеша, но напоследък "имам слабост" към автобусите и такситата. Но и ходенето пеша едва ли би помогнало на състоянието на тялото ми в което съм. Въпреки,че живея в морски град басейните са най-рядко срещаното нещо в него. Трябва да пътувам чак до комплеските,че да ползвам някой. Не мога и да плувам вече, защото едното ми ухо само чака да го усети вода и е прихванало отит. Да не споменавам гъбичките в ушите и на други места.
Бихте ли споделили вие какви грижи полагате, какво спортувате, ходите ли пеша, пиете ли големи количества минерална вода?
Хайде стимулирайте ме по някакъв начин и разбира се ако аз мога и аз вас, че наистина не се одобрявам как изглеждам.
Да не говорим,че спорта ми спомага за много добър тонус и наистина ми се покачва настроението, особено сега в месеците на самота без половинката. И въпреки,че виждам ползата защо пак толкова ми е трудно да се замъкна до залата??!!