Здравей отново, Зеленоочке!
Ами странното е, че преди двата последни цикъла, които изброих нямах никакво напрежение в гърдите преди да настъпят, а обикновенно имам винаги от 3 до 7-9 дни преди цикъл. Знам, че това не е кой знае какъв признак. Имала съм и цикли без напрежение/болка в гърдите, но чак пък един цикъл след друг никога не е било.
Другото странно нещо за мен е, че не ми се прияде сладко преди този последен цикъл. За предпоследния не помня, но този го помня. На мен винаги 1-2 дни преди да ми дойде умирам за сладко, а предходния ден се чудя какво ми се яде най-напред и това е за мен най-сигурен знач, че ще настъпи нов цикъл. Иначе обичам сладко. Не знам.
Става ми на моменти лошо, но това е еднократно и не всеки ден. Просто кофти за около половин час, но нищо повече за това не го броя. Аз като споделих на приятелката ми и тя каза, че може и да съм вече бременна, но аз не вярвам. Нямам други симптоми. Леко напрежение в корема имах, но това беше само в първи ден от последните 2 цикъла. А при предходни мц съм имала освен силни болки и много обилно кървене, в повечето случаи в началото със съсиреци.
Мисля си да измеря и този път БТ, та да имам поне 2 поредни цикъла с температурни стойности и пак да посетя гинеколог да проследи имам ли въобще ову, кога е и може да пуснем отново хормони. Дано не се окаже нещо притеснително и сериозно.
Стана доста дълго, но исках да споделя.