Моля ако някой знае наистина добър ендокринолог в Пловдив, да даде някакви координати, защото ми писна вече от уж загрижени за теб лекари, които обаче не си свършват работата. Отидох за изследвания на хормони, и ендокриноложката ми пусна само TSH за щитовидната жлеза, без ТАТ и МАТ (ако не се лъжа в наименованията), без изследване на инсулин (фамилно обременена съм с диабет), факт е, че всички други хормони, които ми пусна гинеколога бяха в норма (с изключение на тестостерон - леко завишен) и факт е, че след 2 месеца стимулация с Клостилбегит, яйчниците ми не могат да изхранят яйцеклетка (фоликула стига до определен размер и спира развитието си). Според мен трябва да се насочи да се търси основата на проблема (който явно е някъде по хормоните), а не да се продължава със стимулация на яйчниците (явно безсмислена) или с пиене на противозачатъчни (щото можело след това да се получи спонтанна овулация). Малко ми стана дълъг поста, но се надявам да ме разберете и да ме насочите към някой наистина добър специалист. За София имам име, към което да се насоча, но просто нямам възможността да пътувам толкова често до София. Благодаря на всички.