0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

момичета помагайте
« -: Май 15, 2007, 16:23:14 pm »
здравейте момичета от няколко дни съм многооо объркана значи след три годишно бебеправене,мъжки фактор и тн след като ми закъсня цикъла 7-8 дни(винаги ми е бил нередовен и малко по дълъг 33 дни а не 28)и реших да направя тест,беше положителен,сутринта още един пак II черти,и така за два дни щото бяха събота и неделя направих четири теста все с по две черти бяха.Отидох на лекар в понеделник с направление от личната и нищо не можа да види каза че не се вижда нищо в матката.Не съм пила никви хормони които да повлияят на тестовете не знам защо така на 10 дни закъснение нищо да не се вижда и каза че имало жени с положителен тест които не били бременни Това може ли да е вярно?На някой случвало ли се е нещо такова?Записах си час при доктор Даскалов в Торакс но имаше часове чак за след два дни а направо се побърквам не знам какво да мисляи нямам никакви симптоми за цикълнито за бременност само гърдите ме болят,което важи и за двете.Моля ако имате бмнение или сте преживели нещо подобно да споделите с мен.БЛАГОДАРЯ  :bighug:
*
Re: момичета помагайте
« Отговор #1 -: Май 15, 2007, 16:26:08 pm »
Успокой се, мила.
Всичко ще е наред. Най-вероятно лекарят няма достатъчно добра апаратура или му куца знанието. :? Изчакай си прегледа при д-р Даскалов. Той ще направи денят ти по-хубав. :D
Късмет и се пази.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #2 -: Май 15, 2007, 17:17:14 pm »
Аз стискам палци всичко да бъде наред. Опитай се да не мислиш за това, всичко ще бъде о.к.  :bighug: :bighug:

Не се знае какво губиш, когато печелиш и какво печелиш, когато губиш!!!
Когато минаваш по въжено мостче над планинска река, не мисли за водата-мисли за брега...!
*
« Отговор #3 -: Май 15, 2007, 17:36:34 pm »
Merylyn, ако нямаш търпение до прегледа направи си кръвен тест, казват че той бил най-точен особено след такова закъснение. За съжаление на мен още не ми се е наложило да прибегна до това. А БТ мериш ли - тя също би могла да ти подскаже? Успех и дано резултатът е такъв какъвто очакваш.
« Отговор #4 -: Май 15, 2007, 17:52:40 pm »
 :thankyousign: благодаря ви момичета ами опитвам се да не мисля но не се получава след като три години чакаш бебе с такова желание много е трудно но ще опитам,температура не меря,преди два три месеца спрях всичко пия си фолиева и това е.просто ми е чудно дали се е случвало на някой с положителен тест да не са бременни?
*
« Отговор #5 -: Май 15, 2007, 18:11:53 pm »
просто ми е чудно дали се е случвало на някой с положителен тест да не са бременни?

На мен не, но и по принцип не ми се вярва да има такива случаи, защото по-скоро може тестът да е отрицателен и да има бременост, ако концентрацията в урината не е достатъчно висока, но покаже ли положително, значи има бременост. Дано не давам неволно грешна информация, но това е, което знам. Успех и се опитай да се поуспокоиш!
*
« Отговор #6 -: Май 15, 2007, 18:24:28 pm »
И от мен много пожелания за успех! Прибавям и моите палци на помощ :wink: И спокойно на една моя приятелка чак след 1,5 месец закъснение видяха бременност. Може просто да не се вижда. Имай вяра в чудесата! Ние всички сме с теб! :goodluck:
*

hrisiel

• **
  • 79
  • non ho persso la fiducia!!!!
« Отговор #7 -: Май 15, 2007, 19:27:38 pm »
 :hello2:  Merylyn
след  :bfp1: следва и preggo.
а  сега  спокоино, мисли  за  :balk_118:
Браво, моми4ета  мн.  се   радвам  когато  има  такива  :bfp: ризултати.
 :bighug:
p.s.Възможно е това е  да  не се  вижда нисто, поради стара и  не добра апаратура,на  моята  сестра неможаха   да  определят пола на детето  до  раждането, поради  мн.  стара  апаратура.Така  4е из4акаи осте  малко  за  преглед,  а мисля  4е ти  осте рано. :balk_5: :balk_602: :balk_64: 

*
« Отговор #8 -: Май 15, 2007, 19:44:04 pm »
Merylyn, успокой се, за сега нищо не можеш да направиш! Взела си вярното решение и си избрала чудесен лекар. Пожелавам ти всичко да е наред!
Момичета, да не знае човек месец и половина дали има бременност или не е безотговорно (а не чудо). Да не може да се види полът на бебето - също. Как очаквате тогава лекарят да е проследил за вродени малформации?! (освен ако не става дума за бременност, проследявана преди много години). Избирайте си лекари с модерна апаратура, които ще се погрижат добре за вас и децата ви. Не разчитайте на по-евтиното и ако може за без пари, когато става дума за вашите деца!
« Последна редакция: Май 15, 2007, 19:46:13 pm от Lan »
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #9 -: Май 15, 2007, 19:47:47 pm »
Просто не се притеснявай! При големия шанс новините около теб да са чудесни, притесненията само могат да навредят. Стискам ти палци и дано по-скоро научиш добрата новина със сигурност!!!  :crossfingers: yahoo_17 stork-boy

« Отговор #10 -: Май 17, 2007, 20:27:35 pm »
 :balk_46:момичетаааааааа бременна съм,бях при д-р Даскалов видяхме точката,не мога да ви опиша как се радвам след три години , че и повече вече направо не ми се вярваше, че ще стане някога :bfp: :sucky: но ето че стават чудеса,пожелавам на всички от вас които чакат  много скоро да ви се случи това чудо!!! :bighug:
Никога не спирайте да вярвате и не се отчайвайте!Успех! :wink:
*
« Отговор #11 -: Май 17, 2007, 20:35:45 pm »
  :pink_dust_1:Ейййй Мерилин много се радвам за теб мила :green_dust_1:

Честито, пожелавам ти леки  :cloud9:  preggo и накрая здрав бебок 
 :bighug: :bighug: :bighug:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

Dia-11

« Отговор #12 -: Май 17, 2007, 20:40:47 pm »
Честито и от мен. Само хубави неща от тук на сетне
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #13 -: Май 17, 2007, 21:14:44 pm »
Честито, Мерилин!!!!!  :balk_186: :balk_7: Много се радвам за теб! Сега ти пожелавам едни прекрасни и спокойно 9 месеца и едно сладко и здраво бебче след това!!!  :kaos7:

*
« Отговор #14 -: Май 17, 2007, 23:28:48 pm »
голяма радост,ЧЕСТИТО И ЛЕКА БРЕМЕННОСТ.много се радвам,сякаш се случва на мен :cheerleader:.п.п миличка, сподели ако обичаш,какъв е мъжкият фактор при вас?и ние сме с такъв и затова се интересувам.още веднаж поздрави за прекрасната новина. :babyflips: :dance2:
*
« Отговор #15 -: Май 18, 2007, 12:58:20 pm »
Честито Мерилин, желая ти най-голямото щастие на света! ylinfant Дано, повлечеш крак и ние скоро да се похвалим... :)
*

mi6ka

• *
  • 48
  • маслинка
« Отговор #16 -: Май 18, 2007, 16:14:19 pm »
Честито и от мен. Лека бременност и здраво бебче!! :D
*
« Отговор #17 -: Май 18, 2007, 16:53:31 pm »
честито  ека бременост :cloud9: preggo