0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: момичета помагайте
« Отговор #40 -: Май 31, 2007, 11:36:50 am »
Честито и от мен! :bighug:
« Отговор #41 -: Май 31, 2007, 11:43:44 am »
Merylyn, честито, мила!  :ballons:
Лека и щастлива бременност!
« Отговор #42 -: Май 31, 2007, 13:21:11 pm »
Честито!
*

Софи

« Отговор #43 -: Май 31, 2007, 14:51:40 pm »
Мила Merylyn, искам и тук да изразя радостта си от прекрасната новина!!! Толкова се радвам, че направо думи нямам :D Направо тръпки ме побиват от съпричастността на момичетата във форума. Толкова сте мили!  :wink: Желая ви на всички същото щастие да изпитате!

*

milena_radenkova

• *
  • 11
  • чакам с нетърпение появяването на моето бебче.
« Отговор #44 -: Май 31, 2007, 19:40:34 pm »
merilin 4estito i ot men leka bremenost ti jelaia.
*
« Отговор #45 -: Май 31, 2007, 20:58:28 pm »
Как съм могла толкова дни да пропусна това щастие тук! Merylyn, желая Ви най-голямото щастие след тези измъчени години и една лека и безпроблемна бременност!
« Отговор #46 -: Юни 01, 2007, 12:17:51 pm »
благодаря ви момичета,толкова сте мили!Желая на всички ви тази радост от сърце :bighug:Макар че сега съм по-скоро уплашена защото от доста време ме боли кръста,доста момичета казват че е нормално но като получих леки болки и ниско в корема ходих на лекар каза че матката леко контрахирала и това направо ме съсипа нямам кървене и доктора каза че не е станало нищо лошо но много често при много момичета ставало така и това не значи че ще загубя бебето,даде ми да пия но-шпа-3 по 2,дуфастон-3 по1,и така каза че има рискове първите месеци и сега съм на тръни.Само се моля да е наред всичко и малката точица да остане вътре и да расте
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #47 -: Юни 01, 2007, 12:43:11 pm »
Не се плаши, всяка бременност крие рискове. Радвай се и не се вглеждай толкова в тялото си. Трябва да си спокойна и уверена, че всичко ще е наред. Малко клише стана изказването ми, но се надявам да ме разбереш правилно.  :lol:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #48 -: Юни 01, 2007, 23:33:59 pm »
Merylyn, честита бременност! Нека е лека и безпроблемна!  :balk_602:
Дано скоро и ние, които все още правим опити да споделим такава хубава новина  :) :00001754:
« Отговор #49 -: Юни 05, 2007, 18:39:52 pm »
здравейте момичета искам да  питам пак ,мното въпроси много нещо,вчера бях на лекар и чух сърчицето, не беше много силно но се чуваше но доктора каза че тъкмо се е появила сърдечната дейност ,но нещо с тези мойте седмици не мога да разбера в коя съм всъщност ,той ми каза в пета седмица и четири дни.По линийките в форума пък ми излиза девета .Последният ми цикъл беше на 31.03 но ми е много дълъг 33-35 дни и нередовен,а овулацията е късна м/у 19-23 ден можете ли да ми кажете горе долу вие как мислите

*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #50 -: Юни 05, 2007, 20:03:53 pm »
Привет, Мерилин! Радвам се, че нещата при теб се развиват добре!  :D Според мен също си в девета седмица, т.е. в средата на десета. Продължителността на цикъла няма значение. Броиш си от първия ден на последната менструация. Дали не е имал предвид нещо друго, а не гестационните седмици? Или да се е изразил погрешно? Винаги можеш да го попиташ. Поздриви и хубава и спокойна вечер от мен!  :bighug:

« Отговор #51 -: Юни 06, 2007, 11:09:24 am »
,но нещо с тези мойте седмици не мога да разбера в коя съм всъщност ,той ми каза в пета седмица и четири дни.По линийките в форума пък ми излиза девета .Последният ми цикъл беше на 31.03 но ми е много дълъг 33-35 дни и нередовен,а овулацията е късна м/у 19-23 ден можете ли да ми кажете горе долу вие как мислите

Това си е цял месец разлика, ако се брои от зачеване а не от началото на предишен цикъл разликата трябва да е 2 седмици. Нещо не се връзва, най-добре си питай док, той ще обясни защо се получава така.
Дано слънчо огрее и моят дом ...
« Отговор #52 -: Юни 08, 2007, 08:07:04 am »
Мерилин, не мога да ти бъда полезна с из1исляването на седмиците :), но искрено се радвам, че ще имате бебче! Особено след като толкова дълго сте го чакали   :D Ппжелавам ти безпроблемна бременност и най-сладкото бебе на света след няколко месеца!