0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: момичета помагайте
« Отговор #20 -: Май 18, 2007, 17:34:40 pm »
Честито!
Лека и безоблачна бременност и здрав Малък човек на финала.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #21 -: Май 18, 2007, 18:04:12 pm »
Eй, браво - честита радост  :D
Дано повече такива чудеса се случват тук!
*

hrisiel

• **
  • 79
  • non ho persso la fiducia!!!!
« Отговор #22 -: Май 18, 2007, 18:19:20 pm »
ЧЕСТИТО,Merylyn
ЛЕКА  preggo ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ  :cloud9: МЕСЕЦА.
МН.МН.  yahoo_17 И  :heartbeat:
 :balk_21: :balk_5: :balk_5: :balk_5:

« Отговор #23 -: Май 19, 2007, 12:26:13 pm »
 :youwoman: благодаря ви момичета желая на всички които чакате много скоро щастливо събитие :bfp:  :wink: :bighug: :babbycarrage:
« Отговор #24 -: Май 20, 2007, 12:02:58 pm »
Честито, миличка!
Много късмет ти желая и красива бременност!!! :bighug:
« Отговор #25 -: Май 20, 2007, 13:48:55 pm »
Здравейте момичета преди дни  писах че съм бременна,исках да питам някой имал ли е подобни симптоми първо ме боли кръста не силни а тъпи болки,не мога да спя доста ми е нарушен съня,вие ми се свят,И най-странното,което ме притеснява най-много че от вчера ме боли корема и имам много яко разстройство направо не мога да изляза от тоалетната ,много ме е страх да не стане нещо ,Ако някой е преживял нещо подобно моля да пише

*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #26 -: Май 20, 2007, 13:59:28 pm »
Здравей Merylyn!
Първо, честито и от мен, лека и успешна бременност!

За всички симптоми които си изброила, много от момичетата тук,
ще ти кажат че са ги изпитали, включително и аз. Единствено за
разстройството не мога да помогна, но може и да си настинала.
И не се тревожи, нищо няма да стане :D
Все пак, ако се притесняваш много, обади се на лекаря си!
Успех!
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #27 -: Май 20, 2007, 21:32:52 pm »
Мерилин, надявам се, че вече си по-добре. Съвсем наскоро върлуваше такъв пролетен вирус, като разстройството май му беше единствения симптом. Хубавото беше, че траеше само ден. Може да е и настинка. Ако не искаш да пиеш медикаменти, знам някои бабешки начини за справяне с разстройството. Не са приятни, ама... Пие се лъжичка оцет или пък 2-3 капки йод върху бучица захар /иначе много горчи/. Все пак се надявам, че вече си по-добре! Ако обаче продължи, може би е по-добре да се обърнеш към лекар. Пожелавам ти по-малко тревоги и повече време да се радваш!  :balk_177:

*
« Отговор #28 -: Май 21, 2007, 00:01:22 am »
Честито!!!За симптомите според мин са нормални.Радвай се на бременноста си и бъди спокойна!!! :D :D :D
« Отговор #29 -: Май 21, 2007, 08:01:57 am »
~Честито и лека бременност ти желая.Симптомите са нормални.Колкото до "коремното неразположение"-ако причината не е някой вирус,има една добра рецепта за това-оризова вода.
Дано да ти помогне. :D
« Отговор #30 -: Май 21, 2007, 09:48:14 am »
благодаря ви за съветите,наистина продължи само един ден и ми мина но и доктора ми каза да пия Имодиум и може би от него се оправих не зная но се радвам че бързо ми мина, :wink:
*

hrisiel

• **
  • 79
  • non ho persso la fiducia!!!!
« Отговор #31 -: Май 21, 2007, 23:22:27 pm »
за  такива стомаШни неразполужения   е добре  да  се  хапва  бял  ориз , сварен и  без  нисто ,ИЗЦИДЕН  ОТ  ВОДАТА и  само  малко  сол  и  ед. лъж.  зехтин ( или  олио), така  се  нормализира стом. ритъм  на храносмилане, и  помага  за вс. стом. нераз. Хапвай  го  поне 2,3 дни обяд  и  ве4еря и  сте  си   :balk_602:
А за  болките  в кръста  е един  от  синтомите  на  бременноста,моя  колежка  полу4и  криза  и  осте  не  знаеШе  4е е preggo .и  ето  след  месец сте си  има
 :bori_002:
мн. :balk_21:
и лека   :cloud9: preggo

*

sbubi

• 178
  • красотата ще спаси света
« Отговор #32 -: Май 22, 2007, 18:58:05 pm »
 :bori_007: :rainbow:честито и от мен миличка пожелавам ти най красивото бебе на света.лека бременност :balk_50: :
« Отговор #33 -: Май 22, 2007, 19:06:11 pm »
Честито,честито,честито......... :goodluck:
« Отговор #34 -: Май 22, 2007, 21:29:20 pm »
Честито!
За пръв път пиша тук, първо исках да те успокоя че и на мен тестовте ми показваха две 4ерти, имах силни болки в корема, но д-р ми каза 4е не съм бременна имам възпалени яичници и ми предписа антибиотик, добре 4е не го пих. Но виждам, 4е и ти се притесняваш, симптомите са съвсем нормални - може да се будиш потна, да ти се спи, да се разплакваш от най дребното нещо, но е така :) Искам да ти пожелая лека бременност и да ти напомня, 4е трябва да запо4неш да се грижиш за кожата на гърдите, а по късно и корема, за да останеш една красива мама :)
*
« Отговор #35 -: Май 22, 2007, 23:11:20 pm »
Merylyn, честито!
Лека и безпроблемна бременност!

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #36 -: Май 22, 2007, 23:18:50 pm »
:balk_46:момичетаааааааа бременна съм,бях при д-р Даскалов видяхме точката,не мога да ви опиша как се радвам след три години , че и повече вече направо не ми се вярваше, че ще стане някога :bfp: :sucky: но ето че стават чудеса,пожелавам на всички от вас които чакат  много скоро да ви се случи това чудо!!! :bighug:
Никога не спирайте да вярвате и не се отчайвайте!Успех! :wink:

Честито, скъпа! Сега е момента да кажа култовата фраза - аз нали ти казах, че е твой ред. :lol:

Всяко зачеване е чудо, това е неоспорим факт. Аз само нещо да вмъкна, вярвам ще ми позволиш - зад някои чудеса стои много, много работа на много, много специалисти.  :lol:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #37 -: Май 23, 2007, 07:13:29 am »
Merylyn, Честито и от мен! :balk_5:
Лека и безпроблемна бременност!

:babydust: stork-girl :babydust:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #38 -: Май 24, 2007, 14:24:22 pm »
да д-р Даскалова е права,че зад това чудо стои и доста работа на добри специалисти.Ако имате проблем трябва да намерите наистина добри специалисти както направих аз и благодарение на тях аз съм щастлива сега,аз съм писала на няколко места че д-р Даскалов за мен е най-най-добрия доктор(като специалист и човек),който съм срещала ,а за почти четири години се срещнах с доста доктори повярвайте,не че всички те не са добри специалисти ,но..не можах да им повярвам както на д-р Даскалов,а и не успяхме да стигнем до  :bfp: със тях.Искам да благодаря и на д-р Даскалова  :youwoman:от името на мъжа ми(макар че той ще отиде лично)защото тя много ни помогна че при него имаше проблем.Сега само се надяваме след две седмици като отида при доктора да чуем сърчицето и всичко с малкото ангелче да е наред.С :balk_602: :bighug: :balk_21:тискам палци на всички ви
А на сем.Даскалови,които ни помогнаха и ни върнаха надеждата благодарим от сърце и пожелаваме много радост и късмет!!!! :ballons: :thankyousign:
« Отговор #39 -: Май 31, 2007, 10:42:12 am »
ZDRAVEI V4ERA BQX NA KONTROLEN PREGLED SLED VKARVANETO NA OPLODENI QICEKLETKI I PARVOTO NE6TO KOETO ME PITA DOKTORA BE6E DALI ME BOLQT GARDITE ZA6TOTO NE MI IDVA A SA MINALI 22 DNI I KATO MU KAZAX 4E NE ME BOLQT DAJE NE ME PREGLEDA AMI MI NAPRAVI TEST I TOI IZLEZE OTRICATELEN TAKA 4E IMAI VQRA ZA6TOTO E DOBAR ZNAKPONE TAKA MISLQ .USPEX