0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Пинко

Кажете ми за Пловдив
« -: Юли 19, 2005, 12:56:07 pm »
Здравейте на вси4ки изкам да ви питам нещо,моля да ми одговарят хора с опит,Препоръчайте ми клиника или доктори в Пловдив,моля и за адреси и телефони 4е изкаме да си направим изследвания с мажът ми.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Кажете ми за Пловдив
« Отговор #1 -: Юли 19, 2005, 14:01:18 pm »
специално за мъжа ти - заведи го в клиника Торакс при д-р Даскалова за спермограма.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Кажете ми за Пловдив
« Отговор #2 -: Юли 19, 2005, 16:39:34 pm »
Изцяло се присъединявам към мнението на jam! Преди месец отидохме с мъжа ми за първи път там и съм безкрайно доволна! За дни откриха неща, които нашите лекари тук не можаха да открият за 4 години...А и е много важно спермограмата да се направи от специалист - това ще ви спести много време, нерви, болка и пари. Пожелавам ти успех! :balk_602:
Кажете ми за Пловдив
« Отговор #3 -: Юли 19, 2005, 17:38:51 pm »
и аз с две ръце за Торакс :wink:
*
Кажете ми за Пловдив
« Отговор #4 -: Юли 19, 2005, 17:55:24 pm »
Д-р Даскалова ! С две ръце за.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Кажете ми за Пловдив
« Отговор #5 -: Юли 19, 2005, 21:26:37 pm »
Viva Даскалова- само там ще те ориентират!
Късмет!!!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
Кажете ми за Пловдив
« Отговор #6 -: Юли 20, 2005, 10:39:59 am »
Аз също съм твърдо за Мели, съжалявам че не отидохме при нея когато правихме спермограма. Но ако този месец не стане ще го завлека на сила в Торакс  :balk_68:  Желая ти успех и стискам палци всичко да е наред.
*

sesi

• 218
  • Прави добро и ще получиш добро!
Re: Кажете ми за Пловдив
« Отговор #7 -: Март 18, 2008, 19:18:58 pm »
селена Д-ор Даскалов
*
Re: Кажете ми за Пловдив
« Отговор #8 -: Април 01, 2008, 18:22:22 pm »
 Ето и още 4-ръце за Мели и Васил Даскалови от личен опит  :balk_46: :balk_46:
« Последна редакция: Април 01, 2008, 18:30:53 pm от Valyoka »