0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Добри специалисти във Варна?
« Отговор #40 -: Март 21, 2009, 15:11:49 pm »
Цитат
.. Крумовски от МЦ Санита

Крумовски - добър специалист?!
Интересно ми е по какво е специалист.., след като дори не е наясно как се изменят нивата на хормоните в хода на един цикъл ..  8O
*
« Отговор #41 -: Април 10, 2009, 18:10:42 pm »
Очарованa съм от д-р Бейлерян - Майчин дом - Варна. Имах бактериална инфекция и гъбички. Предписа ми подходящо лечение и всичко отшумя . Много спокойна и ти обръща голямо внимание. Препоръчвам я !  :) За специалист по стерилитета немога да твърдя ,че е ,защото не ме е лекувала. Надявам се да не се наложи ,де.  :? Каза ми до една година ако няма бременност да и се обадя.  Засега продължаваме с опитите пък ще видим.  :oops:
« Последна редакция: Април 10, 2009, 18:46:47 pm от Eli__ »
« Отговор #42 -: Април 10, 2009, 18:23:22 pm »
д-р Марио Давидков
много съм доволна от него доста преди него докторите само ме баламосваха...с негова помощ сега сестра ми след много изпитания си има една сладка принцеса  :bori_015:

*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #43 -: Април 11, 2009, 19:22:35 pm »
Момичета темата е от 2005 година, за толкова години момичето предполагам е направило избора си, а дано и вече да има резолтат. :)
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #44 -: Май 21, 2009, 17:58:17 pm »
И какво като е от 2005 ?! Да не би темата да е за еднократно ползване и то само от потребителя задал въпроса ?!  :D 
« Последна редакция: Май 21, 2009, 18:00:28 pm от g2 »
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #45 -: Май 21, 2009, 18:27:17 pm »
И какво като е от 2005 ?! Да не би темата да е за еднократно ползване и то само от потребителя задал въпроса ?!  :D 

Нямаш с кого да се заяждаш ли? Просто в случая вече този потребител явно не търси препоръките за определен специалист във Варна а нов въпрос от друг потребител няма. Дайте малко по-адекватно поведение и да спрем с чесането на езици и безсмислени постинги, които само натоварват и не вършат никому работа!!! Да не говорим, че и  моят постинг е от преди месец и половина реакцията ти е доста закъсняла!!!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!