Здравей!
Центъра които от отдясно на АГ е към Българска асоциация по семейно планиране и секссуално здраве.Занимават се изцяло със запознаване на младите с методите на контръцепция,помагат на млади семейства да планират бъдещето си по отношение на деца,колко и тн.,провежда се психо профилактика,водят се женски консултации.Д-р Цветкова работи съвместно с тях,но до сега нямам информация за някакви постижение в сверата която те интересува.Аз съм член на тази асоциация и не съм чула нещо подобно.Ти не ме притесняваш излишно,защото все пак аз съм жена и сам в тази свера(уча за акушерка),а пък и сам с поликистоза и в момента в които разбрах за заболяването си първата ми мисъл беше ще стана ли майка някой ден?Така че разбирам и никога няма да ме притесниш,даже ще се зарадвам че поне малко мога да бъда полезна.Моето заболяване не е за подценяване ,но нещата при тебе явно са по-сложни отколкото при мене.Наистина ще се радвам да ти помогна по някакъв начин не само заради това,че уча акушерство ами и за това че съм жена и че някой ден ще стана майка:))))))))))благодаря ти че ми гласува довереи.Надявам се че не съм те разтроила.Разчитаи когато имаш нужда дори и само да поговориш с някои оставям ти емейла си lilistrahilovagoceva@abv.bg