0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Goceva

Добри специалисти във Варна?
« Отговор #20 -: Август 04, 2005, 21:34:58 pm »
Здравей!!!
Аз работя в АГ болница и те уверявам 100%,че доц.Маркова е ненадмината.А също така и др. Цветкова е добър специалист нейният кабинет е срещу Пикадили във Варна ако те интересува ще ти там адреса и.Но доц.Маркова е страхотна в тази насока аз съм много доволна от нея.
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #21 -: Август 04, 2005, 22:12:14 pm »
Здравей!Моля те кажи ми /след като работиш в АГ/,там кои са най-добрите специалисти по стерилитет?Проблема е много специфичен и не всеки гинеколог може да се справи.Доц.Маркова работи само в "Майчин дом" нали?А този "Център по сексуално здраве и т.н...",който е отстрани на АГ-то слави ли се със някакви постижения - по точно специалистите там. Аз съм се насочила натам и незнам дали не бъркам -/ Д-р Николов /.Ходя около година без резултат.А кабинета на Д-р Цветкова срещу кое Пикадили е?Дай повече информация, де!  :P Благодаря ти предварително!Ти имала ли си такъв проблем /незабременяване/?
*

Goceva

« Отговор #22 -: Август 06, 2005, 23:10:47 pm »
Здравей!!!
Значи трябва да знаеш,че доц.Маркова работи в АГ-болница на 7 етаж е,но сега е в отпуска.Мисля че до края на август отново ще бъде на работа.Ако си от Варна може да се видим някъде и да ти уредя един час за преглед при нея.Много е добра в тази свера и сам сигурна,че ще те насочи в правиланата посока 100%.Що се отнася до кабинета на др.Цветкова тя е в отпуска сега,но ще те свържа с нея.Моя тел. е 0887757551-казвам се Лиляна Гоцева.В момента отсъствам от града,но след около две седмици ще се върна.Но ако не можеш да изчакаш можеш от отидеш в АГ-болница и да потърсиш др.Атанасов той работи с Доц.Маркова и е също добър специалист.Насочвам те основно към тях двамата,защото си вършта работата много добре и са най-добрите в тази свера.Надявам се че съм ти била полезна а можеби и ще се запознаем.Всичко добро
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #23 -: Август 07, 2005, 00:17:27 am »
Здравей Лиляна!Много ти благодаря за отзивчивостта.Много си мила.Имам да направя още някой изледвания - не съм си проверявала тръбите.Ако допра до инвитро ,както най-вероятно ще стане тогава със сигурност ще се насоча към Доц.Маркова.Тогава може да те потърся,инъче не искам да те притеснявам излишно.А за поликиниката към АГ-то,която е веднага вдясно след бариерата ,т.нар. "Център за сексуално здраве и т.н..." можеш ли да ми кажеш нещо повече.Още веднъж много ти благодаря ! :P
*

Goceva

« Отговор #24 -: Август 07, 2005, 21:21:13 pm »
Здравей!
Центъра които от отдясно на АГ е към Българска асоциация по семейно планиране и секссуално здраве.Занимават се изцяло със запознаване на младите с методите на контръцепция,помагат на млади семейства да планират бъдещето си по отношение на деца,колко и тн.,провежда се психо профилактика,водят се женски консултации.Д-р Цветкова работи съвместно с тях,но до сега нямам информация за някакви постижение в сверата която те интересува.Аз съм член на тази асоциация и не съм чула нещо подобно.Ти не ме притесняваш излишно,защото все пак аз съм жена и сам в тази свера(уча за акушерка),а пък и сам с поликистоза и в момента в които разбрах за заболяването си първата ми мисъл беше ще стана ли майка някой ден?Така че разбирам и никога няма да ме притесниш,даже ще се зарадвам че поне малко мога да бъда полезна.Моето заболяване не е за подценяване ,но нещата при тебе явно са по-сложни отколкото при мене.Наистина ще се радвам да ти помогна по някакъв начин не само заради това,че уча акушерство ами и за това че съм жена и че някой ден ще стана майка:))))))))))благодаря ти че ми гласува довереи.Надявам се че не съм те разтроила.Разчитаи когато имаш нужда дори и само да поговориш с някои оставям ти емейла си lilistrahilovagoceva@abv.bg
« Отговор #25 -: Август 08, 2005, 16:49:53 pm »
Цитат на: Goceva
Здравей!!!
Значи трябва да знаеш,че доц.Маркова работи в АГ-болница на 7 етаж е,но сега е в отпуска.Мисля че до края на август отново ще бъде на работа.Ако си от Варна може да се видим някъде и да ти уредя един час за преглед при нея.Много е добра в тази свера и сам сигурна,че ще те насочи в правиланата посока 100%.Що се отнася до кабинета на др.Цветкова тя е в отпуска сега,но ще те свържа с нея.Моя тел. е 0887757551-казвам се Лиляна Гоцева.В момента отсъствам от града,но след около две седмици ще се върна.Но ако не можеш да изчакаш можеш от отидеш в АГ-болница и да потърсиш др.Атанасов той работи с Доц.Маркова и е също добър специалист.Насочвам те основно към тях двамата,защото си вършта работата много добре и са най-добрите в тази свера.Надявам се че съм ти била полезна а можеби и ще се запознаем.Всичко добро

Здравей Лиляна,
Аз също ти благодаря за информацията. Това, което ме обърква е, че според теб доц. Маркова работи в АГ-болницата, а според други момичета в Майчин дом. Предполагам, че приема и на двете места? Така ли е?
*

Anonymous

« Отговор #26 -: Август 09, 2005, 14:12:37 pm »
приема и на двете места.това си е жива реклама на маркова .разгледай всичко в "проблемно забременяване"много са разочарованите от нея. :cry:
*
« Отговор #27 -: Август 09, 2005, 14:21:01 pm »
Аз пък въобще не съм разочарована от нея-напротив много съм доволна както от нея така и от целия екип.Предстои ми второ инвитро и отново избрах тях!!!!!
*

Anonymous

« Отговор #28 -: Август 10, 2005, 16:37:43 pm »
Здравейте,

и аз имах проблем с намиране на гинеколог и ми препоръчаха д-р Свраков и д-р Тодорова. Ходих при д-р Свраков, но само веднъж и нямам още впечатления.
Ако някой има конкретни впечатления от тях ще съм благодарна да ги сподели.
*

Eli__

« Отговор #29 -: Август 27, 2005, 23:06:09 pm »
Аз съм Eli_.Не мога да вляза нещо.Момичета,моля ви дайте телефон на този Д-р Давидков !Напоследък все за него ми говорят.Много го хвалят.Какво точно може да се види със "супер" техниката му?Къде да го открия във Варна?Моля помогнете,ако знаете :)
« Отговор #30 -: Август 28, 2005, 00:14:07 am »
Д-р Марио Давидков преглежда в новата поликлиника "Младост" срещу училище Гео Милев , тел.за записване 555-567, 555-568, и моб.тел.0888 376-382. Много държи да се спазва уговорения час, т.е като си запазиш час трябва да отидеш. Успех
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #31 -: Октомври 19, 2005, 13:07:59 pm »
Здравейте,момичета!Обръщам се към Варненки за помощ с информация за МЦ "Венкор-Патанов" 8O -за пръв път го чувам.Днес бях при Личната ми лекарка и тя ми даде направление за Д-р Здравка Владимирова :?: И нея я чувам за пръв път.Моля ви,ако някой е чувал нещо за там/нея да ми пише!Благодаря предварително!  :oops:
отговор
« Отговор #32 -: Октомври 20, 2005, 01:09:57 am »
Здравейте момичета ! Аз съм от Добрич и  тепърва ще започвам изследвания и ходене по лекари ! Препоръчаха ми доктор Яков от МАйчин дом ! Да знаете нещо за него ??? В понеделник имам час и се надявам да е добър специалист ,че ми писна от нашите специалисти тук в ДОбрич ! Всички ми казват ,че ми няма нищо но ето че вече пети месец опитваме и не мога да забременея ! Ще се радвам ако ми дадете някакви съвети ?!!!Благодаря ви !
« Отговор #33 -: Октомври 20, 2005, 01:21:39 am »
Здравейте госпожо Гоцева !! Казвам се Димитричка ! От добрич съм и тепърва ще ходя на изследвания ,защото от пет месеца опити не мога  да забременея а съм вече на 34 години ! Много  хубави неща чета за доцент Маркова но разбрах че е доста заета ! Ако не е нахално от моя страна ,мога ли да ви помоля да ми съдействате поне за записване на час при нея ! Ще ви бъда безкрайно благодарна !
« Отговор #34 -: Октомври 20, 2005, 08:51:59 am »
Аз също не съм от Варна, но ходи при Яков за лапароскопия и съм много  доволна . И сега съм бременна - 6г.с. Доколкото знам в тази клиника всички са добри специалисти /изключение д-р Халачева, прочети моят коментар за нея във форума/. Успех ти желая.
*
« Отговор #35 -: Октомври 21, 2005, 11:43:46 am »
Здравейте момичета!Сега за Яков - ами той е шеф на Майчин дом ако не се лъжа и за него съм чувала както много суперлативи така и мнения, че е доста комерсиален.Това обаче не значи, че човека не е добър специалист.
Към Ели - тези лекари дори не съм ги чувала да ти кажа честно.Не знам дали да рискуваш :lol: ти си прецени. Може и да са добри лекари, то известноста не е гаранция така, че.........
« Отговор #36 -: Ноември 30, 2005, 21:20:28 pm »
Здравейте,аз също съм от Варна. Вече... наближават 3г.от как правиме опити за бебе. Имах една несполучлива бременност преди 1г. и от тогава нищо. Имам направени хормонални изследвания, снимка на тръби ...  препоръчаха ми да направя лапаро , но в София - което ме затруднява .. Бихте ли ми препоръчали някой надежден лекар във Варна /мисля, че и във Варна трябва да има добри специалисти, но колкото повече инфо намирам за лапарото .. сякаш ме дострашава :(/. И ако знаете как вървят цените за такава операция - ще съм много благодарна !
Успех на всички
*
« Отговор #37 -: Декември 01, 2005, 12:26:01 pm »
Мисля, че за лапаро са много добри д-р Александров и д-р Козовски, които работят в АГ-то
*

dendy

« Отговор #38 -: Декември 10, 2005, 13:38:00 pm »
Гласувам с 2 ръце за Д-р Александров. А за лапаро, а и не само на него ще се доверя. Много добър специалист и човек преди всичко.
*
« Отговор #39 -: Декември 10, 2005, 14:08:39 pm »
Цитат на: k_mail
Здравейте,аз също съм от Варна. Вече... наближават 3г.от как правиме опити за бебе. Имах една несполучлива бременност преди 1г. и от тогава нищо. Имам направени хормонални изследвания, снимка на тръби ...  препоръчаха ми да направя лапаро , но в София - което ме затруднява .. Бихте ли ми препоръчали някой надежден лекар във Варна /мисля, че и във Варна трябва да има добри специалисти, но колкото повече инфо намирам за лапарото .. сякаш ме дострашава :(/. И ако знаете как вървят цените за такава операция - ще съм много благодарна !
Успех на всички

Аз съм правила лапаро при д-р Козовски тази година и съм много доволна от отношението и въобще от всичко.До колкото знам и д-р Александров е много добър.Ако искаш повече информация можеш да посетиш този сайт www.kozovski.hit.bg