Здравейте,аз също съм от Варна.Обиколила съм доста доктори.Д-р Уалид - МЦ в т.нар. блок Китайската стена - каза ми,че всичко ми е перфертно-изписа ми Диане 35 и каза,че след като го пия 3 мес. и го спра,веднага ще забременея.Това беше 2000 г. :wink:До момента не съм.После Д-р Неделчев - МЦ Еквита.Някак си реши,че трябва да ме изследва за хламидии.Изследването показа положителен резултат.Пих антибиотици и след това пак направих изследване - отрицателно.Междувременно мъжът ми не се изследва нито лекува.Мислех,че моето лечение е било безмислено в такъв случай.Това беше 2001г.Миналото лято и двамата се изследвахме за хламидии - отрицателни резултати.Това ме наведе на мисълта,че е имало нещо гнило при първото ми изследване.Както и да е. Този Д-р Неделчев може да ти изкара акъла за най-малкото нещо.Мен лично много ме поддтиска.Ходила съм и при Д-р Узунов - Ул.27 Юли-той ми откри киста,изписа ми Дуфастон и след три месеца,не забременях разбира се, но кистата се беше пукнала.Но той по прицип е Онколог и ми намекна, че за стерилитет трябва да се обърна към някой друг.Сега ходя при Д-р Николов в АГ-то отстрани има един "Център за сексуално здраве и семейно планиране".При него правих УЗИ ,фоликометрия,3 мес. Клостил и кюртаж на матката.Все още на съм забременяла,но вървя нанякъде.Сега си чакам резултатите за хормоните.Много съм доволна от Д-р Николов.Много е човечен и разбран.Преглежда в Петък от 16 ч.Ако искаш - пробвай!Дано ти помогне!