0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добри специалисти във Варна?
« -: Юли 18, 2005, 17:08:41 pm »
Здравейте,
Със съпруга ми правим опити за бебе от миналия февруари- неуспешно. Откриха ми киста на единия яйчник, която отстраниха с лапароскопска операция през ноември. Все още нямаме успех. Някой може ли да ми препоръча добър специалист по проблемите на стерилитета във Варна?
Благодаря!
« Отговор #1 -: Юли 18, 2005, 19:44:54 pm »
здрасти, аз сащо съм от Варна и сам посетила доста от специалистите които лекуват стерилитет. мога да ти ги изброя като имена това са доц. Маркова от Майчин дом, но тя не работи със ЗК, д-р Монастирска в МЦ Олимед, Кавърджикова от МЦ Вега, Саръев от Майчин дом и някои други но при тези аз сам ходила. не бих ти препорачала нито един от тях защото аз самата не сам доволна от тях но може да опиташ все пак. Какви други изследвания си правила? Ако не си правила още хормонални изследваниа саветвам те да си направиш всички и тогава да отидеш при някой от тези специалисти. За сега аз ходя при Крумовски от МЦ Санита
*
« Отговор #2 -: Юли 18, 2005, 21:03:45 pm »
Да Крумовски е много готин и аз ходих при него, ама не мисля че е специалист по стерилитета, но пък ти обръща такова внимание което не съм видяла до сега от никой друг.Желая ти успех
*

Anonymous

« Отговор #3 -: Юли 19, 2005, 09:14:17 am »
Благодаря момичета!
Траябва да правя хормонални изследвания след цикъл този месец. За съжаление, лекувалите ме до момента гимеколози не смятаха това за необходимо... и ще се изследвам едва сега. Грешката е може би и моя, защото не настоявах, а бях чувала, че е необходимо.
Просто след лапароскопията и три месеца хидротубации нямах повече нерви.
Последно ходих при Капка Атанасова от Майчин дом. Някой да има впечатления от нея?
« Отговор #4 -: Юли 19, 2005, 09:20:51 am »
Упс, нещо обърках и отговорих като гост :oops:
*
« Отговор #5 -: Юли 19, 2005, 11:02:56 am »
Аз бих ти препоръчала доц. Маркова. Не те залъгва, а ти казва нещата такива, каквито са.
« Отговор #6 -: Юли 19, 2005, 16:35:13 pm »
Гъбка,
Благодаря за отговора. Доц. Маркова къде приема, само Майчин дом?Доколкото разбрах от другите момичета не работи с касата. Но ако може да и се има доверие, мисля, че това е маловажно.
Вече смених 4 гинеколога от миналия февруари насам и все не мога да попадна на някой, при когото да се чувствам на правилното място. Най-дразнещо е, че всеки "оплюва" колегите си преди него.
Доц. Маркова обяснява ли добре? Проблемът ми е, че като отида на преглед, мозъкът ми тотално блокира и забравям да питам за каквото и да е :?
« Отговор #7 -: Юли 19, 2005, 18:28:04 pm »
Здравей мила! За нещастие във Варна нямаме голям избор но бих ти препоръчала доц.Маркова тел.33-11-44 Майчин дом. Аз също забравям какво ще питам и затова в къщи си пиша на едно листче и отивам при нея вадя листа тя отговаря а аз си записвам каквото ми е казала, но си направи хормоналните изследвания и отиди с тях. Тя приема само в Майчин дом и прегледа струваше около 30лв.Желая ти успех!

*

Deni_4ka

« Отговор #8 -: Юли 19, 2005, 21:47:12 pm »
Здравейте момичета,аз също съм от Варна.Ходя в поликлиниката отстрани на АГ-то при доктор Добрин Николов.Там има кабинет по патологична бременност,стерилитет и др.Незная дали той е тясно специализиран в някоя от тия области, но ми го препоръчаха като мн добър гинеколог.Неуспешните ми опити са около 5 г.Започнах серия от изследвания.Някои има ли отзиви за този доктор?
« Отговор #9 -: Юли 20, 2005, 18:22:17 pm »
Благодаря Черешка!
Сега чакам да ми дойде цикъла и се мятам на изследвания. После ще се пробвам при Маркова. Дано ми допадне, защото ми омръзна да сменям лекари...
« Отговор #10 -: Юли 22, 2005, 17:00:25 pm »
Привет момичета
аз не съм от Варна ,но сестра ми живее там и ходиха по лекари поне 3 години ,а 4 нямаха деца.
Вече си имам един страхотен племенник да ни е жив и здрав на 9 месеца.За д-р Маркова знам от нея ,че диагнозата ,която и е поставила е 100 % стерилитет и е препоръчала да започнат процедура за осиновяване,което я беше страаашно панирало и я доведе до нервна криза.
Та те са страшно доволни от д-р Давидков .При него стана бебето.Ходи на лапароскопия в София под негово предписание.Имаше една киста която и махнаха и с малко стимулиращи овулацията хапчета Емо(така се казва племенника ми) вече ни радва с детския си смях
Пожелавам на всички успех
Аз съм също една от вас ,а и със сестра ми преживявах тези проблеми така ,че....дано  всички ни  споходи тази велика радост
« Отговор #11 -: Юли 23, 2005, 11:10:46 am »
Веси,
къде приема този д-р Давидков? Работи ли с касата?
Благодаря за информацията :D
*

Anonymous

« Отговор #12 -: Юли 24, 2005, 08:45:37 am »
izvinete 4e pisa na latinica no nesto mi se povredi ......
ne za syjalenie ne raboti sys zdravnata kasa a ima kabinet v Mladost
moga da ti nameria tel mu ako iskas ,no wzema malko skypi4ko za pregled
*
« Отговор #13 -: Юли 25, 2005, 10:34:17 am »
Здравейте момичета,
аз лично на никоя от вас не препоръчвам Давидков!Този така прехвален специалист е гонен от доста места преди да започне с частен кабинет.....Да не говорим, че според него всички други лекари са некадърници.
Това разбира се е мое мнение и не искам да ви ангажирам с него, но аз никога повече не бих отишла.
Варна, специалисти
« Отговор #14 -: Юли 26, 2005, 17:13:49 pm »
Здравейте и от мен, момичета!

И аз от 4 месеца усърдно вече посещавам няколко варненски кабинета, търсейки причината за неуспешните ни опити за детенце от 1 година насам. Разочарована съм от 'Маичин Дом' и д-р Анна Атанасова (стимулации с Клостилбегит без УЗ наблюдение!), след това GP-то ме насочи към ЗЦ 'Олимед' и д-р М. Монастирска + д-р Цветкова (съмнения за ендометриоза + LUF синдром, ерго неспукан фоликул на десен яйчник, превърнал се в киста, предложение за лапаро, за което трябва да дам отговор след седмица, ORGAMETRIL втори цикъл...) и днес тъкмо се връщам от преглед при д-р Петър Атанасов в АГ б-ца (на УЗ не видя кистата?! Може би се е резорбирала?). И аз не зная вече какво да мисля, къде да ходя ... Колкото хора/лекари, толкова и мнения... Търся и алтернативни методи за диагностика и лечение, не мисля, че инвазивните методи са винаги най-доброто и единствено средство.
Това е от моя кратък опит. Желая на всички ни късмет и сили!
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #15 -: Юли 26, 2005, 23:08:05 pm »
Здравейте,аз също съм от Варна.Обиколила съм доста доктори.Д-р Уалид - МЦ в т.нар. блок Китайската стена - каза ми,че всичко ми е перфертно-изписа ми Диане 35 и каза,че след като го пия 3 мес. и го спра,веднага ще забременея.Това беше 2000 г. :wink:До момента не съм.После Д-р Неделчев - МЦ Еквита.Някак си реши,че трябва да ме изследва за хламидии.Изследването показа положителен резултат.Пих антибиотици и след това пак направих изследване - отрицателно.Междувременно мъжът ми не се изследва нито лекува.Мислех,че моето лечение е било безмислено в такъв случай.Това беше 2001г.Миналото лято и двамата се изследвахме за хламидии - отрицателни резултати.Това ме наведе на мисълта,че е имало нещо гнило при първото ми изследване.Както и да е. Този Д-р Неделчев може да ти изкара акъла за най-малкото нещо.Мен лично много ме поддтиска.Ходила съм и при Д-р Узунов - Ул.27 Юли-той ми откри киста,изписа ми Дуфастон и след три месеца,не забременях разбира се, но кистата се беше пукнала.Но той по прицип е Онколог и ми намекна, че за стерилитет трябва да се обърна към някой друг.Сега ходя при Д-р Николов в АГ-то отстрани има един "Център за сексуално здраве и семейно планиране".При него правих УЗИ ,фоликометрия,3 мес. Клостил и кюртаж на матката.Все още на съм забременяла,но вървя нанякъде.Сега си чакам резултатите за хормоните.Много съм доволна от Д-р Николов.Много е човечен и разбран.Преглежда в Петък от 16 ч.Ако искаш - пробвай!Дано ти помогне!
*
« Отговор #16 -: Юли 27, 2005, 09:32:30 am »
Здравей Ели,
аз също ходя там само, че при Танев.Много съм доволна - той преглежда вторник от 16.00ч.
RE:
« Отговор #17 -: Юли 27, 2005, 20:28:01 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ,
В МОМЕНТА ХОДЯ ПРИ ДАВИДКОВ И АЗ КАТО ЦЯЛА СЪМ ДОВОЛНА ВЪПРЕКИ ЧЕ Е МАЛКО АРОГАНТЕН И ДОСТА ХОРА НЕ ГО ХАРЕСВАТ НО ТЕХНИКАТА МУ Е №1 А И ТОЙ МОЖЕ ДА БОРАВИ С НЕЯ ДОСТА ДОБРЕ, ТОЙ РАБОТИ СЪВМЕСТНО С ДР.МАЗНЕЙКОВА(ДАНО НЕ СГРЕШИХ ИМЕТО) КОЯТО Е ДОСТА ДОБЪР СПЕЦИАЛИСТ В МАЙЧИН ДОМ СОФИЯ
МАЛКО ЩЕ СЕ ОТКЛОНЯ ОТ ТЕМАТА НО БЯХ БРЕМЕННА И ХОДИХ ПРИ ЕДНА НЕКАДЪРНИЦА АКО МОГА ДА ИЗПОЛЗВАМ ТОЗИ НЕТОЧЕН ИЗРАЗ ЗА ЕДНА ПСЕВДО ГИНЕКОЛОЖКА ДР.РАДЕВА (РАБОТИ В ПОЛИКЛИНИКАТА НА ОКРЪЖНА Б-ЦА) КОЯТО ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ НА БРЕМЕНОСТА МЕ ТЪПКА С ВСЕВЪЗМОЖНИ ЛЕКАРСТВА И МЕ УВЕЩАВАШЕ ЧЕ БЕБЕТО Е МНОГО ДОБРЕ ДОКАТО НЕ СЕ СТИГНА ДО ВРЕМЕ ЗА РАЖДАНЕ ПРИ КОЕТО КАТО ПРЕНОСИХ 17 ДНИ ТЯ СЕ ЧУДЕШЕ И МАЕШЕ ЗАЩО НЕ ЗАПОЧВА СКЪСЯВАНЕ НА ШИЙКАТА ЗАРАДИ КОЕТО СЕ НАЛОЖИ СЕКЦИО И СЕ ОКАЗА ЧЕ БЕБЧЕТО МИ ИМА ТЕЖКА МАЛФОРМАЦИЯ В СЛЕДСТВИЕ НА КОЕТО ПОЧИНА КОЯТО БИ ТРЯБВАЛО ДА ВИДИ, КОЯТО СЕ ВИЖДА АКО МОЖЕШ ДА ВИДИШ НА ВИДЕОЗОН.
КАКТО И ДА Е В ПОСЛЕДСТВИЕ ДАВИДКОВ БЕЗ ДА ЗНАЕ НИЩО ПРИ ВАГИНАЛЕН ПРЕГЛЕД НА ВИДЕОЗОН МИ КАЗА ЧЕ ШИЙЙКАТА МИ Е ХРОНИЧНО ПО ДЪЛГА ОТ ОБИКНОВЕНО И ЧЕ НОРМАЛНО РАЖДАНЕ ПРИ МЕН Е ДОСТА РИСКОВАНО И МОГАТ ДА СЕ ПОЛУЧАТ УСЛОЖНЕНИЯ. ТА МНЕНИЕТО МИ Е ЧЕ НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА ЧЕ Е ДОСТА ГРУБ И ПЛЮЕ ДРУГИТЕ АГ-ЗИ КАКТО И ЧЕ ВСИМА СКЪПИЧКО Е ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ.
ДАНО НЕ СЪМ ДОСКУЧАЛА
 :cheerleader:
*

alia

« Отговор #18 -: Юли 27, 2005, 21:12:41 pm »
За всеки лекар има различни мнения.
 Аз смятам, че лекар, който не поглежда спермограмата и не прави изследване за тубарна проходимост преди да те тъпче с Кломид, не е за препоръчване при лечение на стерилитет. Но това не означава, че не е добър ехографист, примерно.
*
« Отговор #19 -: Юли 28, 2005, 14:35:14 pm »
Това, че апаратурата на Давидков е добра е вярно, но не е единствената такава.Така, че да ме извинява много......